İsteklerini iyice öğren. Kendinle zaman geçir ve neyi talep ettiğini kendine sor. Yoksa bir bakmışsın her şeyi istiyor ama hiçbir şeyi yapamaz hale fönmüşsün
@Bigboysxx napıcaksın? böyle sorular sormakla ne elde ediyor insanlar? Görmek ve tanımak daha iyisi iken. Konuşmanın sonunun, hangi renk külot giydin sorusunun gelmesini mi beklemeliyim😂
@Bigboysxx ok, o kadar soru sordum ve sana ilgili gelen tek bu söz mü oldu? Tamam benim için yeterli sonlandıralım konuşmayı. Sakıncası yoksa sen hangi renk don giydin😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence değişime kafandaki olumsuz düşüncelerinden kurtulmakla başla.
Şu an öyle bir zamanda okudum ki yazdığını. Disladilr beni nasıl kafama takmayim
Anlıyorum seni hayat bazen böyledir önce kendenle olan savaşını kazan sonrada onların icabına bak.
Beni neden disliyorlar
Hayat böyledir iyilerle kötülerin savaşı, sen vazgeçme çünkü hayat yaşamaya değer arkama bakarsan kaybedersin geleceğine bak güzel düşün.
İsteklerini iyice öğren. Kendinle zaman geçir ve neyi talep ettiğini kendine sor. Yoksa bir bakmışsın her şeyi istiyor ama hiçbir şeyi yapamaz hale fönmüşsün
Önce neden değişime gerek duyduğunu ve kendinde nelerden rahatsızlık duyduğunu netleştirmek gerekir.
Takıntılarımız alinganliklar
Önce kendinden kafa yapısını yenileyeceksiniz gerisi gelir
Onun için ne yapmali
Kendini eleştirmeyi öğren sonra kendin için kurslara eğitimlere katıl doğru sosyalleşmek insana kültür katar
Önce kendinden ve aldığın kararlarını baştan sakın ve yavaş yavaş ilerlemelisin.
Önceden yaptıklarının tam tersini yap gitsin
Olur mu cidden
@Bigboysxx isteyen için her şey olur. Kadın önceden yaptıklarını istemiyor demek ki tam tersini yapmalı😀
Banada tavsiyeler versene
@Bigboysxx ne tavsiyesi? ben tavsiye veren uzman değilim
Atamadım sey profilin kapalı
@Bigboysxx evet profilim kapalı hep sohbet sonunu cinselliğe getiren geriz*kalılar yüzünden kapadım. Zaten aklı başında biri olmasına şaşırırım.
Dogru. Günün nasıl geçiyor
@Bigboysxx çok şükür iyidir, çalışıyordu şu an mola verdim birazdan namaza geçmem gerek
Ne is yapıyorsn
@Bigboysxx kalite denetimi ve ona bağlı işler
Şu an soğuk ballı süt içiyorum ve sana da tavsiye çok iyi denemelisin))
Afiyet olsun fıstık. Soğuk niye içiyon ama
@Bigboysxx teşekkür ederim ceviz. Soğuk daha iyi, tadı güzel, sıcak mideyi rahatsız eder, qaz yapar
Türbanlı mısın
@Bigboysxx evet, namaz söyleyince akla türban geliyor herhalde)) türbanlı olmayıp namaz kılanlar da var
Türbanlı en iyisi. Modern misin normal mi
@Bigboysxx napıcaksın? böyle sorular sormakla ne elde ediyor insanlar? Görmek ve tanımak daha iyisi iken. Konuşmanın sonunun, hangi renk külot giydin sorusunun gelmesini mi beklemeliyim😂
@Bigboysxx modern ve normal olandan kastın ne?
Madem söyledin sorayım ne renk külodun 😅
@Bigboysxx ok, o kadar soru sordum ve sana ilgili gelen tek bu söz mü oldu? Tamam benim için yeterli sonlandıralım konuşmayı. Sakıncası yoksa sen hangi renk don giydin😂
Benim gri. Gri ya da beyaz giyiyorum ya gerisini sevmiyorum
Modernle normal in farkını bilmiyonmu
Ben de çok istiyorum fakat kader engeli yiyorum.
Nasıl bir hayatın var
Değiştirmek istediğin yerden
cevreni değiştir
Kafandakinden
Yaşın kaç