İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En sevdiğim mevsim sonbahar, üzerinde yazdan kalan güzel bir sıcaklık oluyor, hoş bir sakinlik ama aynı zamanda sanki yeni bir şeylerin başlangıcı gibi hissettiriyor. Sonbahar bana her zaman güzel değişik hisler hediye eder, birde doğum günüm olduğu için bir başka seviyorum sonbaharı.
sonbahar olurdum galiba ilerisi için yazı ümit edersin ama seni bekleyen kışın ürpertici havasıdır. farklı bakış açısıyla bakmayı öğrenmek gerek
Yalnız ve kimsesizim o yüzden kış
Yanlız degilsin
Allah yeter tabi yine de sağ olun böyle hissettirdiğiniz için @black_wolfman
Allah var gam yok rica ederim paylaşmak istediğiniz birsey olursa her zaman iletebilirsiniz
Allah razı olsun
Teşekkür ederim @black_wolfman
Rica ederim
Hepsi
Cevap
12Cevap
Sonbahar
İlk bahar! Soğuk ama bir o kadarda sıcak hava barındırır. Güneş kışın olduğu kadar kısa süre kalmaz ama yaz ayındaki gibi uzun uzayada değldir, etraf canlanır ama hala bir ölülük vardır üstünde. Bayılıyorum ilk bahara
Hangi mevsimdeysek o mevsim olayım, evet haklı Tarık Tufan: Önemli olan senin mevsimindir ama yaşadığım mevsimi yaşatıyorum kendimde bu beni daha mutlu ediyor
Dört mevsimin en güzel taraflarını yaşatırım ve yaşarım.
Her nerede yaşıyor ve yasatiyorsan 🤭
Hepsi olmak isterdim, sadece doğaya karışmak ve onla iç içe olmak...
Yaz olmak isterdim. İnsanlar tatil yapsın diye. :D
Bir mevsim olsam ilkbahar olurdum. İlkbahar ne sıcak ne de soğuk. Ben de ne iyiyim , ne kötü.
Kış olmak isterdim bazı nefret ettiğim insanları dondurmak için
Kış aga. Sevmediğimin üzerine bir yıldırım çakacağım misss KLJDASFDASFDAS
İlkbaharı seçerim ne çok sıcak ne çok soğuk tam kıvamında ve doğa ne güzel yeniden uyanıyor her yerde çiçekler açıyor tıpkı hayata yeni bir sayfa açmak gibi
İlkbaharı çok severim🥰 Tam böyle kıştan sonra doğanın tekrar canlanmasını anlatıyor, yenilenme gibi. Özellikle de Mayıs ayını çok severim. Ne çok sıcak ne çok soğuk🥰
İlkbahar
Sonbahar çünkü enn mutlu olduğum mevsim sonbahar vee sonbaharın sanatsal bir yanı var
Her mevsimi seviyorum hepsinin kendine göre güzellikleri var
İnsan mevsim olamaz yalnız hatanızı düzeltiniz lütfen iyi forumlar fizik yasalarına aykırı
Yaz olup hayvanlari susatmak kis olup onlari usutmek istemem 🐕🐕🐕
Son bahar kardeşim
Benim için Başlangıca işaret ve o havayı seviyorum.
Sonbahar
Kış olmak donsun açık saçıklar
kış
çok daha cezbedici
Üşümek istemiyorum 😪
Çiçek açmasi çok güzel ve hoşuma gidiyor
Bahar'lardan birisi olmak isterdim
Yaz mevsimi
Serin bı hava misss
Sonbahar
Çünkü şu an çok hastayım
İlkbahar 🌸🌸🌸