Bir mevsim olsaydınız, hangisi olurdunuz? Ne için bu mevsimi olmak isterdiniz? Ben sonbahar olurdum. Her şeyin son bulması, zemheriye adım atış, depresyon ve karanlığın çökmeye başladığı o güzel kasvetli mevsimdir. ʕっ•ᴥ•ʔっ
Merhabalar.. Karakter olarak kendimi kışa benzetiyorum ben.. Çünkü yapı olarak soğuk görünüyorum ve mesafeliyim genel anlamda.. Herkesin sevdiği bir insan değilim, gerçek anlamda tanıyan ve değerimi anlayan insanlar için karda yanan ateşte olabilirim.. Serttir kış mevsimi ama bir o kadar da bereketli ve huzurludur.. İnsana dinginlik verir.. Keyifli günler..
Sonbahar olurdum çünkü rüzgarı, yağmuru, o kapalı havası ile görünenin aksine cıvıl cıvıl olmasa da huzur veren, çiçekleri olmasa da mis gibi toprak kokan bir mevsim bana göre.
kış olurdum çünkü kar manarası çok güzel. ama tabi ki hayvancıklar güvende olcak hiçbir hayvan üşümüycek ben kış olunca onlarn dinlenme ayı olcak ben kış olursam :)
en sevdiğim mevsim kış ve kış olurdum hayatta en son tercih edilen yorucu ve kasvetli ama kış için seçtiğiniz foto ieegibi özel seçilmemiş daha güzel bir kış fotosu secilebilirdi