Hatalarınızla yuzlesip karşı taraftan özür dilerim demek sizin için cokmu zordur Egolariniz ve gururunuz buna engelmidir ben. Hatalıysam şahsen özür dilerim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hatalarınızla yuzlesip karşı taraftan özür dilerim demek sizin için cokmu zordur Egolariniz ve gururunuz buna engelmidir ben. Hatalıysam şahsen özür dilerim
Gurur başka bir şey hatalarını kabul etmek başka.. Hatalıysam özür dülemek zor gelmez. İnsan için asıl zor olan hatasını kabul etmektir, o yüzden insanlar özür dilemekte zorlanırlar.
Bi hatam varsa elbette özürdilerim özür dilemek erdemdir karşı taraf bunu anlasin anlamasın farketmez o benim karakterimi yansıtır. Haksizsam özürdilerim. Hakliysam yanlış anlaşılmış isem yine özür dilerim
Yok hayır nefis yapmam bu konuda hatalıysak özrümüzü dileriz. Ama bazıları da sürekli hatayı karşı tarafta buluyor 😏
Hatalıysam, özür dilemekten gocunmam. Ama gel gör ki, sürekli bize hata yapılıyor :D
👏👏👏
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
7Cevap
Cidden hata bende ise özür dilerim elbette. Ancak karşımda gördüğüm özrüme değmiyorsa gururumdan ödün asla vermem.
Hayır değildir hatam olduğu sürece özür dilerim ben
Görseldeki detay gibiyim abi; hatalıysam özür dilemesini bilirim ve asla gocunmam. Özür dilemeyi gurur meselesi yapanlar var.
Yok engel değildir hatalıysam özür dilerm, eğer karşısı hatalıysa ve bunu anlamıyorsa yine özür dilerim ki muhattap olmayayım çok fazla
Hiç engel değil. Ama özür dediğim durumlar pek olmuyo. Sanırım hep haklıyım: ))
Hatalı olduğumun farkındaysam dilerim ama başka türlü kesinlikle dilemem
Özür dilemesini bilen birisiyim ama bu duruma ve yerine göre değişir.
Haksızken bile özür dilemişliğim vardır. Bazen gereken oysa gerkeni yaparım
Özür dilemem gereken kimse yok
Hatalıysam özür dilerim gurur falan boş iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?