Sizin bu durumu yaşadığınız oldu mu?
#doludolu

Sizin bu durumu yaşadığınız oldu mu?
#doludolu

Bence iyi insan demek zor anlarda zor durumlarda yardım eden demektir , böyle konuşup iyi iyi davranıp zor günlerde çok yalnız bırakan insanlar kendini iyi zannetmesin. Sen kötü insanı güler yüzsüz , kimseye gereksiz yere yardım etmeyen olarak tanımlıyorsun bence.
Çünkü iyiliğimiz suistimal ediliyor..
Teşekkürler🎈
Özünde iyi olan bir insanı kötü olmaya itecek bir yaşam deneyimi olduğunu sanmıyorum. Bazı insanlar var ki, intikam uğruna bile başkalarına zarar veremezler.
Bazen yaptığın iyiliklerin karşılığı hep kötülük olur. Bir yerden sonra artık üzülmekten sıkılır ve yeminini bozar
Cevap
13Cevap
Çünkü adalet yok maalesef
Çünkü iyi olduğunu görenler seni kullanır seni yıpratır ve senin içinden o iyiliği alırlar :(
Yaşadıkları olayları imtihanı gibi değil de cezası gibi düşündüğü için isyankar olur ve yanlışa yönelmeye meyillidir..
Aslında kötü olmaya zorlamıyor sadece adamına iyilik yapmak gerektiğini anlatıyor hayat. Her insan iyiliği haketmez her zaman sonuçta.
sürekli darbe yedikleri için kalkan oluştururlar hayata karşı
İşin sınavı da o zaten. Böyle durumlarda kötü olmamak.
Çünkü kötülüğün hakim olduğu bir dünyada yaşamaya çalışıyoruz
Kalbi güzel olan insanları kırmayın birgün güzel insanlar bulamazsınız hep kazık atıla atıla artık kalpler de kulp tutuyor demek ki
Herkes kendi menfaatini düşündüğü için karşıdaki kişi hep kırılan oluyor.. Biz de kırılmamayı öğenmek için kötü biri oluyoruz..
Hayat oraya getiriyor çünkü insanı
Sürekli alınan darbenin neticesinde bu oluşuyor
Kötü olmaya zorlanmak kötü olmak gerektiği anlamı taşımaz iyi olup iyiliğe devam Ke
Kötü olmaya zorlar değil bence zaten içinde kötülük vardır yaşadığı şey sadece ortaya çıkarır içindekini
İyi olunca çok zarar görür ve kötü olunca nasıl olacağına bakmak için
İyiliğin bedelinin bu olduğunu düşünüyorum
Darbeden dolayı değişe insan
İyi insan olduğunu nasıl biliyoruz
Oldu ama kötü biri olmadım 😎😎😅😅
Hayat iyi insanlar için zordur
İnan bende anlamıyorum 😶
Düşünceleri kötüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?