AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Uzun bir doğa yürüyüşü iyi gelebilir bence
Birazdan okula giderken erken çıkmayı düşünüyorum
Ben de üni sınavını kazanamazsam nası dayanıcam diye düşünüyorum NSKDKKDKDKKDKD
sakin bir yerlere gitmeyi dene. eğer durumun varsa kafa dinlemek için bir tatile git
Kafa dinleyeceğin ve sadece senin bildiğin bir yere git kanka akraban falan yokmu hiç git kal biraz
Bende aynı durumu yaşıyorum ama sabretmeye çalışıyorum şuanlık 😔
Allaha
O zaten
Doğal orman gibi deniz varsa oraya gidilir
Yok ama hava almayı deneyeceğim
Him anladim
9 saat geçmiş. Nereye gittin?
Okula gittim hava aldım ama hala aynı kardeşimi savunuyor gerçekten yoruldum
Annenin gönlünü al
Olmuyor o hala kardeşimi savunuyor gerçekten ağrıma gidiyor
Özelden dertleşmek ister misiniz erkeğim 21 yaşındayım
Seni sevmediğini düşünüyorsun ama seviyor annenin kıymetini bil kardeşini savunsada benimde annem hep kardeşimi daha çok severdi ama keşke hayatta olsaydı da yine kardeşimi daha çok sevseydi bana az sevgi de yeterdi
Zaten Annem her şeyim ama kardeşim çok ileri gitti eşya fırlattı nasıl savunuyor anlamıyorum
Başın sağolsun
Sağol canım anneler öyledir ya hep kardeşim haklıydı benim küçüklügümdede😂
An bu kardeşler gerçekten canımı o kadar sıktıki ve Annem ile kınuşan o konuşmayan ben anlamadım
Mantığınlar karar ver
Çok zorlanıyorum
dısarı çık güneşe bak o sıcaklıgı ıcınde hıset
Şu an karanlık
sımdı demedim zaten😆
Ama şu an çok kötüyüm ne yapayım
nıye kötüsün şunuda soyleyım naparsan yap kaderınde ne olacaksa olacak bundan dolayı akısına bırak yat takılma
Kardeşim ile kavga ettik bana küfür etti dayanamadım beddua ettim annem sürekli bana alttan al diyor ona hiçbir şey demiyor karşılık verdim ama ben suçlu oldum kardeşim bana resmen Tuzluk fırlattı bişeyler fırlattı dayanamadım Babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu annem ilk defa tokat attı çok üzüldüm ama gerçekten pişmanım ama onlar pişman değil tek üzüntüm Annemi üzdüm ama o hala kardeşimi savunuyor ne yapayım bilmiyorum
Kader elbet ama bu olay çok kötü 😕
Almanya bumu sorın ohoo ya bıgıte yay hıcbırsry yok kardeşler aradında olan şeyler bunlar boş ver takılma kımseyıde umursama
Annem peki bu olay büyük değil mi
bunda hıcbır sorun yok böyle şeyler aileler arasında olan şeyler sorun sende çok takıntılısın
Annem ilk defa tokat attı ağladı
Ayranın yok içmeye modundasın
camiye gidebilirsin mesela
Allahın huzuruna gidilir
Onu bende çok istiyorum yok oak istiyorum. Ama gidemiyorum sadece.
Deniz Kenarına git müzik dinle..
Kitap okurum ben. Yazı yazı yazarım
Sahile gidebilirsin kafa dinlemeye
Karabük tarafına gitme de...
O olay ne ya
orman veya sahil kenarı varsa
Deniz havası al gel dön eve
Kütüphane 🥰🌸🥰
Ciddimisin bi arkadsin yokmu idareten kal
Parka git
Sshile in yürüyüş yap
Bende gitmek istiyorum da bulamıyorum
Maalesef
Bizim bu derdimizi en iyi yaşayan anlar yaşamayan oraya git buraya git sakin yere git der anca
Sevgili yap bir tane.
Bu durumda sadece odana gidebilirsin
Odam yok ortak alan maalesef
Camiye
Kendi arabam var onda yatıyorum genelde
Bunalınca da normal kendi Allah'a sığınılir
Doğru
O zaman Allah'a gideceksin onun dışında gidilecek yer yok ve sabir
Sabrediyorum ama Annem ya ağrıma gidiyor
Anne o
Bence sabret daha çok etmen lazım
Ama hala kardeşimi savunuyor kardeşim bişeyler fırlattı hatta
Yok teşekkür ederim sadece dua et
Duaciyim
Teşekkür ederim
Neden gitmeyi istiyorsun
Evdekilerle kavga ettik
Sokaklar dışarılar tekin değil bunu biliyorsun değilmi
Öyle değil kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum
Hım anladım hiç arkadaşın yokmu
Çok az var
Akraban yokmu çok güvenilir ve samimi olan
Hayır onlar bilse zaten mesele olay olur
Sana tam olarak nasıl davranılıyor
Yani kardeşim konuşuyor bişey yok gibi yapıyorum annem ise sürekli hatırlatıyor
Ne konuşuyor ya da neler söylüyorki
Hala kardeşimi savunuyor benim hatam kardeşim haklı o adaletli yaklaşmış falan filan
Bariz ve açıkça ayırım yapılıyor yani
Ayrım değil sadece kendine göre doğru yaklaşım yapıyor
Buda senin moralini bozuyor sanırım
Yani ben üzdüm hatamı kabul ediyorum ama onlar hayır etmiyor ve üzülüyorum
Açık açık söylermisin bu hata nedir?
Hatam babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu yaptığı yanlışı unutarak sinirden Annemi üzdüm bu hatam
Hımmm evet biraz hata olmuş
Evet maalesef
Sen yinede dikkatli ol dışarılar güvenli değil
Kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum şu an barıştık sadece Annem hala söyleniyor ama biraz haklı yapacak bişey yok
Evet artık biraz sineye çekeceksin ve duymamazlığa geleceksin
Sanki 1 kaç günlüğüne evden ayrılma isteği bu
Evet gerçekten beni merak etsin anlasınlar istiyorum
Sorunların ne ki
Kardeşim ile kavga ettik bana küfür etti dayanamadım beddua ettim annem sürekli bana alttan al diyor ona hiçbir şey demiyor karşılık verdim ama ben suçlu oldum kardeşim bana resmen Tuzluk fırlattı bişeyler fırlattı dayanamadım Babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu annem ilk defa tokat attı çok üzüldüm ama gerçekten pişmanım ama onlar pişman değil tek üzüntüm Annemi üzdüm ama o hala kardeşimi savunuyor ne yapayım bilmiyorum
Babanda ne gibi sorun var paylaşmak ister misin
Babam Anneme bize ihanet etti sadece Dedimki Sen Adaleti değilsin O en azından Adil Tam hatırlamıyorum metresi için çocuklarına adil dedim Annem ilk defa tokat attı bana çok pişman oldum ama sen söyle sen olsan daireler miydin
Anneni kötü yerden sınamamışsın
Ayrılar mı şimdi
Evet ayrılar biliyorum ne yapacağımı
Bilmiyorum ne yapacağım
Sende bir kadınsın
Aynı şey başına gelse
Evladın bu sözleri söylese kendi durumumu düşün
Tamam hatalıyım gerçekten çok pişmanım ağlamak istiyorum ama kardeşim her seferinde küfürler edince Annem niye illa onu savunuyor tuzluk birşeyler fırlattı dayanamadım beddua ettim annem yine onu savundu gerçekten çok kötü oldum
Annenden özür dilemeli ve gönlünü almalısın.
Gerisi çözülür
Hala kardeşimi savunuyor ondan nasıl özür dileyebilirim Anlatamam gerçekten o bişeyler fırlattı ama ben suçlu oldum kardeşimi savunuyor yani gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı
Sen evlatsın yapmaman gereken hareket için özür dileyeceksin düzelir bak göreceksin
Şu an hala kardeşimi savunuyor o fırlattı diyorum ama yok o küfürler etti dayanamadım diyorum sende et diyor oysa ona küfür için kızmalı
Sen dediğimi yap
Yaptım ama yeter diyor
Ne için
Kardeşim için gerçekten anlatamam olmuyor yani ben bişey fırlatmadım o fırlattı herkes aynı sabırlı değil diyor bende değilim küfüre çıldırıyorum
Kardeşin ve sen Kaç yaşındasınız
Ben 22
O 20
Arada yaş yakın birinizde fesatlıkda var sanırım
Yok ani gerginlik gibi bişey oldu
Naptın özür diledin mi anneden
Diledim barıştık sadece annem hala söyleniyor ama biraz haklı yapacak bişey yok
O kadar olacak artık
Aynen gerçekten aile başka bi kavga hayatı karartıyor
Aile içinde kavga olur muhakkak
Küslükler de olur
Ama uzatılmaz
Sinirler kırgınlıklar geçer barışılır
Bu kadar kötü ilk defa oldu dilerim bir daha olmaz
İnşallah
Normalden konuşmak ister misin?
Üniversite tek kurtuluş sonrada evlilik
Tabut var ben oraya gireceğim
Parka git hava al biraz
internet cafe park sinema
Git bi parkta otur üşü acıkk ozaman evi özlersin
Evdekilerle kavga etmek istemiyorum ama
calis ev tut
O sıkıntı işte
Kacc yaşındasın
22
Evden gitmek çözüm değil. Dışarısı çok kötü 22 yaş gayet sağlıklı dusunucek bir yas
Öyle değil kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum mesala o an çok kötüydüm bu yüzden sakinleşmeye ihtiyacım vardı
Neden tartıştınız?
Kardeşimle kavga ettik bana küfürler etti dayanamadım beddua ettim annem alttan al diyor ona hiçbir şey demiyor sende küfür et ne yapabilirim diyor sonra biraz geçti eşyaları fırlattı Annem onu savundu dayanamadım babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu annem ilk defa tokat attı biraz geçti ağladı ama hala kardeşimi savunuyor gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı
Kardeşin erkek mi
Evet
Anneler maalesef böyle hemen onları savunur gereksiz bir alışkanlık
Şimdi biz konuşmuyor olduk olan bana oldu
Kardeşinin ve senin yaşlarınız kaç
Ben 22
O 20
Yaşı küçük de değilmiş
Evet işte
yas kac be
22
ben de vaktiyle kacmak istedim gidemedim psikolojim bozuldu simdi yurtdisindayim ama yine mutlu degilim
Öyle değil kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum yoruldum
legal uzaklasmalisin guvenli alandan cikmadan bide kadin oldugun icin biraz daha zor sana tavsiyem, kendine odaklanmaya calis onlari gormezden gel. kavga etme tartisma baslar baslamaz orayi terk et bazen ise yarar
Oda sıkıntı sobalı aynı odada kalıyoruz ama çok üzülüyorum gerçekten ağlamak istiyorum
canim benim sikma canini seni cok iyi anliyorum. aglaman gerekiyorsa agla. olaylara duygusal yaklasmayi bian once birakmalisin yoksa seni uzmeye devam edicekler. soguk kanli olup onlari gormezden gelmeye baslaman lazim cik disari Şu an saat kac orada bilmiyorum park vb bir yere gidip temiz hava alabilirsin
Yeni geldim eve annem sonuçta ağrıma gidiyor böyle olmak
olay tam olarak ne?
Kardeşim ile kavga ettik bana küfür etti dayanamadım beddua ettim annem sürekli bana alttan al diyor ona hiçbir şey demiyor karşılık verdim ama ben suçlu oldum kardeşim bana resmen Tuzluk fırlattı bişeyler fırlattı dayanamadım Babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu annem ilk defa tokat attı çok üzüldüm ama gerçekten pişmanım ama onlar pişman değil tek üzüntüm Annemi ağlattım üzdüm anlatmaya çalışıyorum ama o hala kardeşimi savunuyor ne yapayım bilmiyorum
aga canım misin? hala annene neyi anlatip savunmaya calisiyorsun? ben olayi baska biseh sandim! git annene saril elini op ozur dile len. anneler kutsaldir vs demiyorum her anne ozel degil ama tokat attigi icin agliyor uzuluyor ise o anne degerlidir! ozellikle mik gibi bir baban varsa (benimki gibi) lutfen aptal kardesin yuzunden anneni uzme! ablaligini yap kardesinle iyi gecin anneni uzme! zira seni karsiliksiz sevecek ve deger verecek tek kisi o! annemi ozledim keske yanimda olsa Şu an :(
Ama annem onu savunuyor hala bana kızıyor anlattım dinleniyor
Kardeşimde sabrım bi yere kadar ama
yavrum tamamda o senden kucuk ablalik yap simdilik sonra bir yerde acisini cikarirsin 🤫 annem ablamin bizi dovdugune hic sahit olmadi ama o bizi oyle prof dovuyordiki azrail gibi tirsiyorduk ondan
Kaç yaş var ablanızla aranızda
4 yas var aramizda amma annem gibi tirsariz ondan hala ahshh
Annem başka ben normalde en ufak şeyde özür dilerim kıyamam sadece bu sefer böyle oldu
Neden sebeb nekii
Evdekilerle kavga ettik
Ailenmi esinmi
Ailem
Bence ailenin yanından ayrilma
Çok büyük bir sıkıntı yoksa çünkü yanlız Bitola çıkmak zor çakallar kurtlar çok kandirirlar mahvederler senii
Yasin kac
Ne olursa olsun bırakmam Annemi ama çocuk üzülüyorum gerçekten ağlamak istiyorum kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadece yoksa diğer türlü gitmek değil
Bı akrabanın yanına faln git biraz moral olur
Akraba akrep ne olursa olsun Annemi bırakamam kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum sadece
Paran bütçen varsa ucuz yolu bı tatil yap annenle
Annem ile konuşamıyorum bile yani
Önce bı sakinleş
Çık evden dışarda biraz kendini dinle ya da odaya kapan kendini dinle
Daha sonra zozum bulursun sakincee
Ortak alan maalesef sobalı ev dışarı için akşam oldu
Ozaman gir yorganin altına uyu bolece oradan uzaklaşmış olursun
Teşekkür ederim
olay ne
Evdekilerle kavga ettik
gitmek çözüm değil işe felan gir çalışamıyorsun
Kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadace okuyorum
ise gir bence
İzmir’e gidilir
Kimsem yok orada
İzmir herkesi kucağına basar.
Yaş kaç
22
Yurugus yap
Karanlık
Balkona cik hava al duş al
Balkonsuz ev😔
Cami aç
Ne blym
Teşekkür ederim
Birilerine yaz kafa dahitirsin belki
Sanmıyorum o kadar üzüldüm anlatamam
Uyu ya da konuşacak biri bul
Çok çok kötü oldum tarışma uyuyamıyorum
Yaş kac
21
Neden gitmek istiyorsun
Çok kötü oldum çok kötü tartıştık evdekilerle ve gerçekten hatalarını anlamalarını istiyorum bi gün en azından beni merak etsin anlasınlar istiyorum o kadar üzüldüm anlatamam
Ne oldu anlatsana
ormana ya da parka ağlamaya gidilir
Ben terasa çıkıp dumanlanıyorum
Nere gideceksin yat uyu
Sahile bende
Arkadaşın yok mu hiç
Tabiki kira tut ama iyi düşün
Dışarı çıkıp hava alınır ve geri dönülür.
parka gidilir
Sahil kenarı
Güvendiğin insanlarla dertleş
Bana gell