Ben genelde ormana gidiyorum. Yaşadığım yer kasaba, zor olmuyor o nedenle. Senin varsa ormana git kesin ama kaybolma, içine park yapılan orman tarzı çamlık yer de olabilir ama ben el değmemiş yerlere gitme taraftarıyım. Eğer şehirde yaşıyorsan ya da gidebilecek bir yol yoksa, havuza git. Sabahın en erken saatinde kimse olmaz gibi geliyor, havuzda.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNeşeli bir kaçış arayışındaysanız, içsel dinginliği bulabileceğiniz harika yerler mevcuttur. Örneğin, sakin bir parkta huzur dolu bir yürüyüş yapabilir, kuşların melodilerine kulak verebilir veya gökyüzündeki bulutların dansına tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca, doğal bir yaşam alanında, şehrin gürültüsünden uzaklaşarak, kendinizi yeniden keşfedebilir ve iç huzuru bulabilirsiniz. Unutmayın, bazen en güzel kaçışlar, iç dünyanıza yaptığınız bir yolculukla başlar.
10 Yorumla
+1 yılAlışverişe kuaföre ya da cilt bakımına giderim ben😅🌸
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öncelikle kaçmak anlamadığın için o an çok kötüydüm alışveriş sarmazdı o yüzden atlattım ama çok Şükür teşekkürler
- +1 yıl
Atlattıysan sevindim tatlım günün güzel geçsin ve güzel enerjiler seninle olsun🌸✨🤍
Soran+1 yılAynı şekilde ❤🌹
- +1 yıl
Tesekkür ederim en iyi cevap içinde ayrıca🌸🤍
Soran+1 yılRica ederim ben teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Ne demek her zaman🌸🙏🏻
+1 yılNamaz kıl 😇gidicek en güzel yer..
33 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ❤
- +1 yıl
🥰
Soran+1 yıl🌹❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHobi kurslarina başla belediyenin ucretsiz kurslari oluyor komek yokmu
11 Yorumla
Soran+1 yılDenerim
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbence parka git temiz hava al. geçer illa ki
21 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ilk defa tokat attı ağladı bu geçer mi
Bir süre parka falan git rahatla sonra gelip annenle (ikinizde sakinleştikten sonra tabii ki) sizi sinir eden ya da üzen şeyi daha sakin bir şekilde konuşun ilk defa tokat attı demişsin şuana kadar böyle bir şey yapmadıysa annende sinir haliyle yapmış olabilir yani tabii ki hoş değil ama o da hatasının farkındadır konuşarak çözmeye çalışabilirsin bence
Tartışma olayları aile içinde olur bu kadar kendini üzme bence
Bende ailemle çok sık tartıştım sonuç olarak hepiniz insansınız ve sınırınızın aşılmasını bir yere kadar sakin karşılayabilirsiniz ufak bir durum olsa bile patlayabilirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılYa Annem anlamıyor kardeşimi savunuyor gerçekten yoruldum açıklama yaptım olmuyor ve söylenme huyu var
+1 yılSecdeye... Dertlerini Allah'a anlat, ona asla agır gelmez ..
41 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılÜzülme elbet düzelir bende gittim bir çok kez bir şeyin duzeldigi yok fayda etmiyor kisaca
411 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Düşündüğün şeyi yaptım yani onu diyorum
Soran+1 yılNereye gittin
- +1 yıl
Otel xjdjdj
Soran+1 yılAma hayatın nasıl oldu
- +1 yıl
Hiç bı fark olmadi
Soran+1 yılZor olmadı mı
- +1 yıl
Oldu tabi ki tektim kimseye guvenmedim
Soran+1 yılŞu an hala Ailenle görüşmüyor musun
- +1 yıl
Beraberim şu an
Soran+1 yılNe güzel bende barışurım umarım
+1 yılTrafiksiz bir yolda araba sürmek. aslında çok sağlıklı bir kaçış yöntemi değil çünkü insanın kafası dalgınken kaza yapma riski çok daha yüksek olabiliyor. En son taralı alana doğru hızlı bir şekilde girdiğimi biliyorum ama uslanmaz bu yürek. Arabayla Meksika üzerinden abd ye kadar kaçabilirim elimde olsa.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Camiiye git. Ben bazen yapıyorum iyi geliyor. Saatlerce dua et ya da hiç bir şey yapmadan otur beyin fırtınası yap. Kimse sana gelip burada niye oturuyorsun demez.
30 YorumlaKulaklık tak biraz yürü kalabalık ortama girebilirsin🌸 kafa dağıtırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılTekrar eve geldim şimdi ne yapayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtele. ya da yurt disindaysam Türkiye'ye. İki gün kacamak yaparım eşim beni çok bubalttiginda aynen bunu yapıyorum. Kız arkadasimda kalicm diyorum sonra bir gununu kız arkadasimla geviriyorum ikinci gününü ise turkiyeye sevgilimin yaninda geçiriyorum 🤷
10 Yorumla
+1 yılAl abdestini iki rekat namaz kıl geçer, her bunaldığımda alırım abdestimi dururum secdeye ne derdim ne sıkıntım varsa anlatırım hepsini rabbime sanki su olup akar gider sıkıntılarım, inançlı bi insanmısın bilmem ama eğer inançlıysan bu taktik seni hep ayakta ve dik tutar, ruhen maneviyen güçlenirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılİnaçlıyım Elhamdülillah zaten Namazda Dua ediyorum kılınca edeceğim yine teşekkür ederim
- +1 yıl
Ama samimiyet ve içtenlikle etmelisin duanı güzel kardeşim Allahla ne kadar samimi ve içten olursan sana daha çabuk dönüşü olur rabbimizin
Soran+1 yılÇok haklısın çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek rica ederim esen kal Allah emanet ol 👋🏻
Soran+1 yılSende iyi ki 🖐🏻
Biraz dışarıya çık gökyüzüne bak ve rahatlamaya çalış
20 YorumlaAynı sorun bende de var. Sadece bu yüzden avrupada özgür bir ülkede yaşamak isterdim. Aileden bağımsız adım dahi atamıyoruz. Resmen bir esaret yaşıyoruz. 😔😔
10 Yorumla
+1 yılLütfen sırf evden gitmek için kötü yollara düşme. Dikkatli ol, dışarısı tekin değil. Her şey gelebilir insanın başına
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum Annemi bırakamam zaten
- +1 yıl
İşte niyetin kafa dinlemek olduğu halde yine de istemeden öyle kötü yollara düşebilir insan, bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor dedim
Soran+1 yılYok asla annemi bırakamam zaten bağlıyım zaten
Yaw otur evinde otur aşşağı hele bide paran yoksa arkadaşın yoksa nereye gitcen mecbur katlancan
03 Yorumla
Soran+1 yılKafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadece yoksa diğer türlü gitmek değil
Soran+1 yılAynen zaman ilaçtır bakayım
Akşam vakti dışarı çık. Buz gibi hava sana hem çaresiz hem de yanlız hissettirir. Bana çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAkşam sıkıntı ya
her şey beyinde biter sen onu kafanda halk ediceksin yoksa nere gidersen git ordanda gitmek isteyeceksin
028 Yorumla
Soran+1 yılKafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadece
Soran+1 yılYapamam akşam yine kürkçü dükkanı misali burdayım
Soran+1 yılHayır Öyle değil
Soran+1 yılKardeşim ile kavga ettim bana küfürler etti dayanamadım beddua ettim Annem onu savundu küfürler ediyor dedim ne yapayım sende et diyor oysa ona kızması lazım değil mi
Sonra kardeşim bişeyler fırlattı Annem onu savundu dayanamadım Babam kötü ama onunla ilgili ağır bişey söyledim yani onu savundum gibi oldu Annem ilk defa tokat attı biraz geçti ağladı ama hala kardeşimi savunuyor gerçekten yoruldum
Soran+1 yılKafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadeece
Soran+1 yılBatman
Soran+1 yılBu şekilde mi koşacak kavga ettik bana küfür etti dayanamadım beddua ettim ve eşyalar fırlattı
Soran+1 yılBen 22
O 20
Soran+1 yılSinir değil tam bi pisliklik
Soran+1 yılAma Annem bu üzülüyorum gerçekten ağlamak istiyorum çünkü kardeşim bişeyler bile fırlattı ama annem onu savundu
Soran+1 yılPeki Annem hala kardeşimi savunuyor ve bana mesafeli küs konuşuyor bunu ne yapayım
Soran+1 yılZaten yaptım barıştık sadece annem hala söyleniyor ama biraz haklı yapacak bişey yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim İNŞALLAH
Soran+1 yılHepimize İNŞALLAH 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAl benden o kadar ne yapalım? Burada bana gel diyenlere güvenme. Tek dertleri sana yardımcı olmak değil cinsel yönden istifade etmektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten gitmem öyle değil kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum
- +1 yıl
Yani. İnan ben de bunalıyorum. Arada bir kütüphaneye gidip kitao okuyorum bazen de soru çözüyorum sınava hazırlık yapıyorum iyi geliyor. Bu konuda hemfikiriz.
Soran+1 yılYa normalde Anneme en ufak şeyde özür dilerim kıyamam ama bu sefer böyle olduk ve söylenme huyu var
- +1 yıl
Bence sorunların çözülür. Her kız anne arasında oluyor. Tek sen değilsin.
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
🙏🙏
evden gitmedk istiyorum derken ne anlamda. ailenle mi aran yok. ya da sosyalleşmek mi istiyosun biraz açıkla yardımcı olayım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvdekilerle kavga ettik
Soran+1 yılÖyle değil kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum
+1 yılYorumları okudum gördüm ne yaşadığın hakkında sana tavsiyem lise mezunu isen en kötü KPSS'ye hazırlan gir kazan atan git
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ama yinede Annem için üzgünüm
- +1 yıl
Sen pizza 🍕değilsin herkesi mutlu edemezsin doğru hareket etsin o da
Soran+1 yılAma çok fedakar
- +1 yıl
Olsun
+1 yılSevdiğin kuzenler varsa onlara gidilebilir.
Yakın arkadaşlarının evine gidilebilir.
Sevgilin varsa ona gidilebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte yok
+1 yılüste çıkıcaksın o zaman kimseye acıma kimsede sana acımaz kendi hayatını kendin seçersin o yolu sadece sen yürürsün başkası olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki Annem ilk defa tokat attı ağladı bu şekilde nasıl kendimi savunabilirim
- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBence eline bi kagit kalem al ve hayal dünyana git bi siir yaz icini dök o kagıda
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bişey deneyeceğim
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBende böyleydim kavga edince sevmiyorum sizi istemiyorum gidin başımdan ohoo neler derdim ama geçti umarım daha olmaz öyle
10 Yorumla Ben sahile gidiyorum
Bazen evden kaçıp İstanbul'a gitmek istiyorum11 Yorumla
Soran+1 yılTatışıyor musun evdekilerle
+1 yılEn fazla parka gidilir kankana gidilir başka bir yere düşünme bile
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu konu kapanır mı
- +1 yıl
Konuyu sen içinde kapatırsan neden kapanmasın
Soran+1 yılHala kardeşimi savunuyor o hatalı neden böyle anlamıyorum
- +1 yıl
Evde küçükler her zaman korunur bizjm evdede öyle bunu aklinda tut
Soran+1 yılGaliba öyle bana küfür edince deliriyorum ama Annem sende ona et ne yapabilirim diyor ve onu savunuyor
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. akıl hastanesine, yakında bende gidicem sanırım , beklerim
15 Yorumla
Soran+1 yılEvdekiler yüzünden mi
Soran+1 yılŞimdi nasıl aranız
Soran+1 yılUmarım iyi olur
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben arada evin çatısına çıkıyordum. Kafa dinlemek ve yalnız kalmak için birebir.
19 Yorumla
Soran+1 yılAilen ile kötü tarıştın mı hiç
Soran+1 yılİlk defa böyle oldu dua et
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Üniversite okuyorsan yatay geçiş yap, okumuyorsan da kazan. Tek yolu bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum son senem
Soran+1 yılİlk defa böyle oldu Dua et
Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Senin gibileri melek yüzlü şeytanlar çok rahat kandırıyor bilgin olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılKafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum sadece
Soran+1 yılÖyle değil o an çok kötüydüm sakinleşmeye ihtiyacım vardı yoksa Anneme bağlıyım bırakmam
Soran+1 yılHayırlı İftarlar 😊😊
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Bunalınca biraz dolaşılır ama evden uzaklaşmak şu anda çokda iyi değil bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSokaklar, caddeler, Park, Otogar, trengarı, hastane pinekle oralarda. En güzeli kütüphane, dersane, hobi vs şeyler.
00 Yorumla Alkollü bir mekana veya sadece yemek yiyebileceğin bir mekana git. Kafa dağıt, tabii mümkünse kafa dağıtmak.
00 Yorumla
+1 yılGidecek yerin yoksa her yere gidip sıfırdan başlayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunalınca ikinci öğretim ibff yaz akşam oraya git arkadaşların olur.
Okulda devam zorunluluğu da yok.
Milletle sohbet muhabbet yaparsin
10 YorumlaEn iyisi odama git kapını kilitle kilit yoksa koltuk çek kimse giremesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle yap. Evde durma yürüyüşe çık, parkta otur, kğtüphaneye git. Tabi imkanın varsa. Umarım çıkabiliyorsundur
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de kavga çıktığı an Dasim Dasim Dasim eûzü billahi minke. de anında duruyo kavga.
Soran+1 yılDasim Dasim Dasim Euzü Billahi minke
Teşekkür ederim ❤🌹
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3.5 sene önce ben de gidecek yerim yokken evden bir ayrıldım 3 senenin sonunda anca döndüm. Bu arada evdekilerle sorunum yoktu sadece sıkılmıştım hayattan
00 Yorumla
+1 yılDeniz olan bir şehirdeysen deniz kıyısına gidebilirsin 👍
00 Yorumla
+1 yılBu duygular ilk değil sonda olmayacak önlemini almazsan ruh sağlığına dikkat etmezsen başına çok kötü işler gelecek. En sonunda intihara bile kalkışabilirsin. Cami falan boş iş ruhuna terbiye ver, hemde bir an evvel
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece ilk defa böyle oldu bu yüzden çok üzüldüm
+1 yılTek başına sinemaya git patlamış mısırda al mükemmel konsept
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle tanışmak istiyorum
Bende senin gibiydim şimdi kendimi geliştirmek için uğraşıyorum
Hem sevgilim
Hemde en yakın dostum ol
Bana bir şans verir misin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEminim ki çok güzelsin
Ruhun yaralı.
Yaralı ruhuna ilaç olmak istiyorum
durumun varsa sapanca bungalov evlerinde bir iki gün kalabilirsin
00 YorumlaBiraz temiz hava al.
Park olur , bahçe olur.
Biraz dolaş kafanı topla ve evine dön.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer annene haksızlık ettiğini düşünüyorsan onun gönlünü al ben annemden neler çekiyorum senin gibi bir yere kaçmak gibi bir hakım bile yok
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kaçmak değil kafa dinlemek kendime gelmek istiyorum
Soran+1 yılHala kardeşimi savunuyor
+1 yılBi arkadaşında kalabilirsin. Veyahut da paran varsa bi süre pansiyon otel gibi bş yerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kızım otur evinde dışarda başına iş gelir herkes sorun yaşıyor sabret büyüyünce evlenir gidersin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDışarda derken evden kaciyim birinin evine gidiyim felan kimse acımaz sana ailenden başka bunu aklına yaz
Cevap sahibi+1 yılAnnenin yarasını deşmissin gidip sarıl ben senin kızınım de hala yumusamiyorsa psikolojisi bitmiş ananen teyzenden felan yardım iste
- +1 yıl
Evlenip gitmek sizce çözüm mü? Tamam evlendin aynı şeyleri eşinle yaşamaya başlayacaksın bu sefer. En iyisi evdekileri takmamak kavga bile etsen umursamamak bir süre sonra alışıyorsun zaten ama olmadı baş edemiyorsun bir psikolog bul kendine. En kötü günüm bugün geçmez, bitmez dediğin günler bile bitiyor birgün.
Soran+1 yılÖyle gitmek demiyorum sadece kafa dinlemek kendime gelmek için
Cevap sahibi+1 yıl@Pinhan_B bir gün evlenmicek mi sonuçta yalnız bir ömür mü geçer düzgün efendi birini bulursa evlensin
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence evde kal derim kaçmak çözüm değil sorun neyse çözmeye çalışabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil kafa dinlemek kendime gelmek için gitmekten bahsediyorum mesala o an çok kötüydüm bu yüzden sakinleşmeye ihtiyacım vardı
Cevap sahibi+1 yılhee anladım arkadaşına gidebilirsin o zaman her zaman en iyi çözüm
Soran+1 yılYani ama o da sıkıntı evi yakın bi tane var o da bazen evde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir dışarı çık kafayı git tek başına otur ya da kulaklığını takıp şarkı dinlerken yürüyüş yap sonra da eve dön
00 YorumlaAblan abim ayrı evdeyse
ya da sevdiğin bi akraban olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalacak başka yerin yoksa benim gibi her gün evden çık evde durma biraz iyi geliyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılGelince yine başlayacaklar
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum. Ama yapabileceğimiz bir şey yok ben de çok düşündüm hâlâ düşünüyorum evden kaçmayı. Bir de ben sürekli kulaklık takıyorum onların yanındayken bir şeyler dinliyorum odan varsa orada zaman geçirmeye bak
Soran+1 yılKafa dinlemek kendime gelmek istiyorum sadece yoksa Anneme bağlıyım ama adaletsizliğe tahammül edemiyorum hatalı kardeşim
Cevap sahibi+1 yılOna tutun o zaman. En azından ev içinde bağlı olduğun biri var.
Soran+1 yılŞu an konuşmuyoruz daha doğrusu konuşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılGeçicek hep öyle düşün. Hiçbir şey kalıcı değil. Yapabilirsen mutlaka dışarı çık her gün. Gez dolaş sinemaya git. Evde kalma. Evde kaldığın vakitler de mutlaka bir uğraşın olsun. Kitap oku bir şeyler izle müzik dinle kafanı dağıt yapabildiğin kadar
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim deneyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kulaklığımı takıp müzik dinler biraz yürüyüş yaparım iyi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDışarda yürüyebilirsin, pastaneye çay içmeye gidebilirsin
00 YorumlaGitme turnam kanadın kırarlar zbsnhznznsnsjsjsnde kenara koyarlar
00 Yorumla
+1 yılBen öyle zamanlarda odama çekiliyorum ve bir an önce kurtulmak için ders çalışıyorum okulum uzamasın ki bitince atanıp gideyim
10 Yorumla
+1 yılçalışmıyorsanız ve ogrenci değilsen kesinlikle iş blup çalış. Hem kendi paranı kazanırsın hem istediğin yere gidersin
10 Yorumla
+1 yılLunaparka git. Şöyle adrenalin dolu bir şeye bin ( gondol gibi). Çok iyi hissedeceğini düşünüyorum. Dene derim.
00 Yorumla
+1 yılSahile gidebilirsin ama kimseye güvenip biriyle biyere çıkma dolaş düşün müzik dinle rahatla evine dön
00 YorumlaÖnce camiye gidin ibadet edin sonra sakin bir yere gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar bilsin istemiyorum ama
Bana en huzur veren yer Allahın evi cami
31 Yorumla
Soran+1 yıl🤲🏻❤
+1 yılİş bul çalış belki gitmek için paran da özgüveni de olur
11 Yorumla- +1 yıl
@semaviulkeler kesinlikle katılıyorum
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!