Ya bir yengem var işte kuzenimin eşi bu kadının ve ailesinin böyle hocayla hacıyla alakalı olduğunu duymuştum neyse bir bayram günü bize gelmişlerdi ve yengem küçük bir şişede gratiste 10tlyr satılan küçük kokulardan böyle yarın kalmış bir kutu verdi bana kullan diye ben de aldım hatta şey dedi getir eline sıkayım demişti sıktı ben de aldım ayıp da olmasın diye neyse hatta çocuğu var geldi oda istedi o kolanyadan sıkıyım dedim yok o kullandı ablası falan dedi neyse o günden sonra cidden hayatım çok değişti hergün talihsiz şeyler oldu hatta o akşam babam kalp krizi geçirdi vs ya diyorum ki acaba mı vesvese geriliyor şu mübarek ramazan günü sahur vakti ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla her şey beklenir. Bence bi hocaya git baksın sana evinde ara bak belki büyü falan çıkar
Annem dediki yok ya yapmamıştır boş ver oku yat dedi ama cidden aklıma çok takıldı ayrıca o günden sonra paranormal şeyler de geldi başıma ama hep ya uyku felcidir, stresten oldu, halüsinasyon falan desemde namaza başladığım vakit resmen geçti böyle şeyler
Ama kadın üniversite mezunu bir öğretmen yapmaz üstelik lise öğrencisi benle ne işi olur ben hiç saygısızlık kötülük yapmasam da başka bir yengem o çok kötü uzak dur güzelsin, zekisin seni bile kıskanır verdiğini yeme demişti oda geldi aklıma
Kanka yani zaman kötü insanın kendi kardeşi yapıyor bunları. Oku kendine ama bence tez zamanda da böyle bir hocaya git işi bilen biri olsun. Kaç yaşındasın sen
18
Of ne bileyim acaba yaşadıklarım yüzünden mi böyle oldu diyorum ama arkadaşlara derdimi anlatınca kanka sende nazar var, büyü var bir baktır diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum annem kızıyor kafayı mı yedin uğraşma, kurcalama böyle şeyleri oku falan diye
Ne yaşadın ki
Of ne sen sor ne ben söyleyeyim bak o günden önce çok güzel bir hayatım vardı mutluydum resmen ya arkadaşlarım bol, derslerim başarılı okul birincisi falandım iyi bir Anadolu lisesinde, ailemle tek kavgam dandik şeylerden falan olurdu saygımı bozmadım herkes sağlıklıydı, uykularım kaliteliydi, neyse ı gün akşam babam kriz geçirdi onunla uğraştık ardından benim dersler düştü ve geceleri uyuyamıyordum karabasan mı neyse hatta bazen daha korkunç şeyler oluyordu ben dedim ki tamam sen artık psikolejiyi bozdun neyse araştırdım uyku felci gibi bilimsel şeyler çıktı, sürekli aynaya bakmaya başladım, neyse ardından annem kalp krizi geçirdi, eve bir kasvet çöktü, halisünasyonlar gördüm dedim zor bir dönem kesin stresten neyse bir annem bir babam çıkıyordu hastaneden (bu yengem eve geçmiş olsuna 1 kere gelmedi evimizi yakın) neyse ay çok şey yaşadım herkes tüm arkadaşlarım uzaklaştı vs vs inanılmaz bir yıldı derken namaza başladım bir arkadaşım aracılığıyla o günden sonra ne halisünasyonlar, ne karabasanlar kaldı bugünde sahurda rabbim kötülüklerden koru derken aklıma vesvese mi neyse ondan geldi dedim taa 1 yıl önce bana koku vermişti acaba bir şey var mıdır falan diye
Ama kadına tam tersi tüm aile kötü davranmasına rağmen tek ben iyi davranıyordum ailesi doğuda burada tek, her zaman çalışıyor kendisi memur hatta üniversite mezunu. Saygılı oluyordum ya günahını da almak istemiyorum da durum bu aklıma takıldı
Yani olabilir aslında yaşadığın şeyler kolay değil belkide anne ve babanın böyle hastalanmaları seni psikolojik olarak etkilemiş olabilir ondan dolayı bu şekilde şeyler görüp hissediyorsun. Tüm aile kötüyse altında bişey aranabilir yani durum biraz karmaşık senin için ıstrsn ozldn knslm
Bilgin varsa konuşalım
Evet bi dönem böyle şeylere merakım vardı ama kötü oldum ondan dolayı bıraktım herşeyi
Nasıl yani
Gel anlatırım sana detaylı olrk
Korkacağım bir şey mi?
Yok korkmazsın merak etme
Yaz o zaman
Gizlisin nasıl yazayım
Swn gizlisin ben nasıl yazayım hem ben çıkamıyorum
Çıktım
Takip ettim
Sen dua et bol bol
Aynen namaz kılınca falan ferahlıyorum
Gelsin bişey olmaz