Diğer Uykum gelmiyoor ne yapmam gerekiyor gelmesi icin? İlaydadlmz6 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Acill Güncellemeler+1 yıl Konusacak? Uykum gelmiyoor ne yapmam gerekiyor gelmesi icin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirKadehTutku Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Süt için. Sütün içerisinde triptofan bulunur. Triptofan melatonin hormonunun salgılanmasını tetikler. Melatonin biyolojik saatimizi düzenler ve uyumanıza yardımcı olur. 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bi balkona git hava al kanka sonra yataga yat bişiler hayal et olmayan bişi uykun gelir beyni yordugun için 0 0 Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Valla benim uykum gelmediğinde mastürbasyon yapıyorum mayisiyorum ondan sonra uyuyorum 0 0 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kapat teli, yum gözlerini 100 e kadar say.İyi uykular 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Benim de uykum gelmedi saldım artık gittiği yere kadar😊 0 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl YouTube'dan aç bir şeyler izle. İzlerken uyuya kalırsın 0 0 Yorumla
Balık92 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Harika bir mastürbasyon yap ve arkasına mükemmel bir uyku çek 0 1 Yorumla Balık92 +1 yıl Konuşabiliriz de istersen Yorumla
psikologgxhanım Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl ASMR izleyebilirsin. Ayran ve yoğurt da işe yarar. Slow müzikler dinleyebilirsin. Karanlık bir ortama geçiş yap eğer ışıklıdaysan. 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl telkin dinle 15 dk 7. hulyalardasin 0 0 Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kelin ilacı olsa derler ya.. o durumdayız 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gel ayağımda sallayim seni 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Gelemez ki gelemez ki benim uykum gelemez kii de 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. Yor kendini 0 0 Yorumla
Happymyhoney Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Benim de gelmiyor düşünceden oluyor 0 1 Yorumla Happymyhoney +1 yıl Fotoğrafta ağlıyorsun sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Süt için. Sütün içerisinde triptofan bulunur. Triptofan melatonin hormonunun salgılanmasını tetikler. Melatonin biyolojik saatimizi düzenler ve uyumanıza yardımcı olur.
Bi balkona git hava al kanka sonra yataga yat bişiler hayal et olmayan bişi uykun gelir beyni yordugun için
Valla benim uykum gelmediğinde mastürbasyon yapıyorum mayisiyorum ondan sonra uyuyorum
Kapat teli, yum gözlerini 100 e kadar say.
İyi uykular
Benim de uykum gelmedi saldım artık gittiği yere kadar😊
YouTube'dan aç bir şeyler izle. İzlerken uyuya kalırsın
Harika bir mastürbasyon yap ve arkasına mükemmel bir uyku çek
Konuşabiliriz de istersen
ASMR izleyebilirsin. Ayran ve yoğurt da işe yarar. Slow müzikler dinleyebilirsin. Karanlık bir ortama geçiş yap eğer ışıklıdaysan.
telkin dinle 15 dk 7. hulyalardasin
Uykunu. Formülü bende
dua et Allahım bana uyku ver diye
Yardımcı olurum istersen? 😊
Kelin ilacı olsa derler ya.. o durumdayız
Gel ayağımda sallayim seni
Uykun geldiği zaman gözlerin kapanır zaten
Gelemez ki gelemez ki benim uykum gelemez kii de
Ben sabaha kadar mecbur uyumayacağım
Ben özel iş yapıyorum hemen uyuyorum
bi noktaya 1 dakika boyunca sabit bak gelir
Biz doktor muyuz nerden bilelim