Güncellemeler
+1 yıl
"Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar"
A. Hitler
A. Hitler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nefret daha diri tutar, mücadele enerjisi verir. Mutluluk, stresi azaltır ama seni silahsız bırakır. Nefret, güç doğurur ya da güçten beslenir, mutluluk, seni başkalarına muhtaç bırakır.
Evet. Parçalayın bakalım ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nefret duygum daha ağır artık
Çok saçma Mutluluk niye muhtaç bıraksın Mutluluk enerji verir zihin açar mutlu iken ayrıntılı düşünür nefret varken hedef odaklı düşünür insan
"hedef odaklı", işte bu.
Mutluluk ayrıntını yokeder.
Tam tersi mutlu iken ayrıntılı düşünürsün detaya inersin ve gol atarsın
Örnekle?
Neyi örnekliyim nefretle yaptığın işi mi halletmem daha mümkün mutluluk ile yaptığın işi mi
Bu arada sen yoksa somurtkan şirin misin?
Yok, ortamda ki (mutly weya rol yapan) aksaklıkları sezip, sürüyü kurtaran çoban :)
Sürüyü kurtarıyorsan helal olsun ama rol yapma gerektiğinde ağlamakta lazım nefrette mutlulukta sadece ve sadece en önemlisi güç ve inanç olsun gerisi zaten kolay 😊
"Yalnız kaldığımda ne kadar ağladığımı biliyor musun, ben biliyorum"
Gücü mutlulk ds nefret de sağlar evet.
Sürü olarak da, evet, çürükleri sayemde farkettiler. Az adsm kaldık.
Fikrimi söyleyeyim mi herkes gibi kötüler denk gelmişsin ve artık mücadele uğruna kararlar almaya başlıyorsun düşüncem bu şekilde
Demek ki, nefrer şart, onlarla mutlulukla başedemezsin. mutluluk, 2 masum insana (eşim ve kızım) sunduğum bi tepsi sadece. herkes düşman weya maskeli. Tercihim değildi..
Zaten herkese hak ettiğini besleriz zalim birinin zulmü mutlu etmez mesala bu arada ALLAH Bağışlasın Kızını ve Eşinlede mutlu olmanı diliyorum 🤲🏻😊
Amin, darısı size.
Yanlış
Ne güzel, yeni nesil dipdiri
nefret