Kişilik & Karakter "Ben yanındayım" dediğiniz sevdiğiniz insanlar var mı? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor "Ben yanındayım" dediğiniz sevdiğiniz insanlar var mı 🤔#KişilikKarakter "Ben yanındayım" dediğiniz sevdiğiniz insanlar var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet mesela @mekaninsahibihande her zamannnn 🌺 2 2 Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Daima iyi kiii❤️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Canım canımmmm ♥️ Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Vardı. Birer birer yollarımızı ayırdık. Şimdi kimse umurumda değil 1 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ailem dışında, Kardeşim dediğim bir insan var. Saat farketmez atlar giderim. Mevzu farketmez dalar geçerim. 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Birinin yanındaysam sözünü etmem, direkt yanında olurum 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Var tabi ailem... 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Ailem ve bazı sevdiklerim var 2 0 Yorumla
Flowerlady1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimse yanında olacağım kadar değerli değil 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var 🙏 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bar tabi olmazmı 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. evet var 1 0 Yorumla
bozkurtkomutan Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Dostum var annem 1 1 Yorumla bozkurtkomutan +1 yıl Dostum ve annem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet mesela @mekaninsahibihande her zamannnn 🌺
Daima iyi kiii❤️
Canım canımmmm ♥️
Vardı. Birer birer yollarımızı ayırdık.
Şimdi kimse umurumda değil
Ailem dışında, Kardeşim dediğim bir insan var. Saat farketmez atlar giderim. Mevzu farketmez dalar geçerim.
Birinin yanındaysam sözünü etmem, direkt yanında olurum
Var tabi ailem...
Ailem ve bazı sevdiklerim var
Ailem ve dostlarım var
Ailem ( Kedide dahil)
Kimse yanında olacağım kadar değerli değil
Sadece ailem
Evet var
Var.
Olabilir
Evet var
Evet varlar