Kişilik & Karakter Sevgili olsanız neye önem verirdiniz? dhjkfsdj Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görünüş Karakter Gerçekten sevmesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgili olsanız neye önem verirdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Gerçekten sevmesi 0 0 Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Birine ilk baktıgınızda ona ilgi duymanız için görseli dikkatinizi çekmeli Nokta bakınca direk karakter okuma özelliği olan biri varsa bilemem 2 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerçekten sevmesi.. 0 0 Yorumla
ruveydaaerr Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Karakter de dis gorunus kadar önemli seversen hiç bir şey gözün görmez zaten 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiçbiri. Ne alıyo ne veriyo? Benim bir sorunumu çözüyo mu çözmüyo mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar hep görünüş ve sevmesi demiş 😂😂😂 Tabi canım tabi inandık he 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan yanlış yazmışım. Allah yazdırdı işte müsaade etmiyor oruç oruç yalan söylememe Yorumla dhjkfsdj +1 yıl 😂😂 Yorumla
_VasıfsızEleman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hiç eğip büküp kıvırmıycam doğruya doğru yanlışa yanlış hem görünüşe bakarım hemde karakterine kimse kusura bakmasın sadece karakterle gemi yürümez maalesef 0 0 Yorumla
Eslem49 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hem görünüşüne hem de karakterine. Yanima yakışan birini isterim. 1 0 Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Bana olan davranışları önemli. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Dış görünüş önemli 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Full fizige önem veriyorum ben 0 0 Yorumla
YesMama Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hepsi şıkkı 1 1 Yorumla sırdaş_adam +1 yıl Heeu Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. çok aşık olalım 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Sen peki 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Karakter 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Samimi olmasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçekten sevmesi
Birine ilk baktıgınızda ona ilgi duymanız için görseli dikkatinizi çekmeli Nokta bakınca direk karakter okuma özelliği olan biri varsa bilemem
Gerçekten sevmesi..
Karakter de dis gorunus kadar önemli seversen hiç bir şey gözün görmez zaten
Hiçbiri. Ne alıyo ne veriyo? Benim bir sorunumu çözüyo mu çözmüyo mu?
Kızlar hep görünüş ve sevmesi demiş 😂😂😂 Tabi canım tabi inandık he
Lan yanlış yazmışım. Allah yazdırdı işte müsaade etmiyor oruç oruç yalan söylememe
😂😂
Hiç eğip büküp kıvırmıycam doğruya doğru yanlışa yanlış hem görünüşe bakarım hemde karakterine kimse kusura bakmasın sadece karakterle gemi yürümez maalesef
Hem görünüşüne hem de karakterine. Yanima yakışan birini isterim.
Bana olan davranışları önemli.
Hepsine önem veriyorum
Dış görünüş önemli
Güven ve sevgisi
Gerçekten sevmesi
Full fizige önem veriyorum ben
Hepsi şıkkı
Heeu
çok aşık olalım
Sen peki
Karakter
Samimi olmasi