Keşke yanılsamda pişman olsam ama hep güvendiğime pişman oluyorum. Benden tavsiye sizi sürekli şüphelendiren, ne yaptığını anlayamadığınız kişilerden uzak durun.

Keşke yanılsamda pişman olsam ama hep güvendiğime pişman oluyorum. Benden tavsiye sizi sürekli şüphelendiren, ne yaptığını anlayamadığınız kişilerden uzak durun.
Yanıldığım genelde pek olmaz. şüpheleniyorsam mutlaka bir şey vardır beni rahatsız eden bunu da ya konuşurum ya da o kişiden uzak dururum. ya da biraz daha beklerim acaba doğru mu hissediyorum diye
Yanılabiliriz insanız ama sürekli oluyorsa pek altından hayırlı şeyler çıkmıyor 😄 Yine de tabii bekleyip emin olmak en güzeli.
Teşekkür ederim kardeşim benim :D :)
Rica ederim ne demek 😄
Açıkçası yanıldığıma hiç şahitlik etmedim.
Cevap
5Cevap
Kolay kolay yanılmam. Birinden ya da bir olaydan şüphe duyuyorsam mutlaka altından bir şey çıkar.
Hayır 😎 özellikle yakın çevrem bunu çok iyi bilir birine karşı ısınamadıysam mutlaka bişi çıkıyor altından şaşırtmadılar
Maaleşef doğyu çıkıyoy yanıldığım aj oyuyoy ama hep iyidiy diye düşünmeye çayışıyoyum şonya yanılıyoyum ilk hişşetiklerim doğyu oyuyoyy
Kimi zaman doğru çıkar kimi zaman yanılırım.
Asla 😄. Ney var bende bilmiyorum içime küçücük şüphe düşsün yeterli
Hayır
Kolay kolay yanılmam
Ama belkide etmem
Ama bbellide* etmem
Elbette olabiliyor. O yüzden hüsnî zân her daim daha evlâdır.
Hayır olmuyor. Doğru çıkıyor genel olarak istisnalar elbet olmuştur. Ama istisnada kaideyi bozmaz😌
%5 yanılma payım var..
O herkesde var.😄 Keşke hep yanılsak ama demek ki Allah gösteriyor.
Benim altinci hisim var asla
Yanilmiyorum o yüzdende kimseye
Güvenemiyorum
Hayır yanılmıyorum
Genelde yanılmıyorum
Genelde yanılmam
Şüphem varsa haklıyımdır durduk yere şüphelenmem
olmuyor, hislerim gerçek çıkıyor genelde.
Şüphelerim beni asla yanıltmaz..
Bence hayır
Çok nadir
Genel anlamda hayir
Neden şübhelenirsem doğru çıkar
Keşke olsa 🥹
Olmuyor))
yanılmam asla...
Genelde olmaz.
0.001% olasilik
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?