Size hoş bir soru
Hayatınızda çok güvendiğiniz bir insandan yeri geldiğinde şüphe duyar mısınız? Yoksa o hayatta yapmaz mı dersiniz?
Size hoş bir soru
Hayatınızda çok güvendiğiniz bir insandan yeri geldiğinde şüphe duyar mısınız? Yoksa o hayatta yapmaz mı dersiniz?
Hayır ben çok güvendiğim bir kişiden şüphelenmezdim ama sonuç olarak kendim dışında kimseye güvenmediğim için de bir aklımda hata yapacağını da bulundururdum yani her şey olabilir, Kendinizi ve değerlerinizi anlamak, başkalarına güvenmeyi kolaylaştırır. Kendi sınırlarınızı belirleyip, değerlerinizle uyumlu ilişkiler kurmaya dikkat etmek önemlidir. İnsanların temelde iyi niyetli olduklarını varsaymak, güveni artırır. Ancak bu, dikkatli olmadan veya gereksiz riskler almadan yapılmalıdır.
Cevap
8Cevap
"O hayatta yapmaz" demem herkes her şeyi her an yapabilir insan bu neticede 🤔 Çok iyi tanıyor güveniyorsam "yaptıysa önemli bir sebebi vardır" derim 🤔
Evet. her zaman en güvendiğine bile şüphe içinde bakmalısın. eğer bakmazsan bunu bildikleri için seni hassas noktandan vururlar
Adı üstünde çok güveniyorsak zaten orada şüphe olmaz. Biraz mantık.
Ben şüphe duyarım. Az şüphe duyduklarım gerçek çıkmadı. Sana da tavsiyem şüphe duyuyorsan bunu açık bir şekilde belirtip doğruları öğrenmek.
Çok güvenmek için o güveni kazanmalı böyle birkaç kişi var elbet şüphe duymam bu kişilerden
Ben kimseye güvenmem 😊
Asla güveniyorsan şüphe duymam
Bin herkesten şüphelenirim
Yapmaz dediğim kim varsa yaptı temkinli davranırım
Herkesten belli ölçüde şüphelenmek gerekiyor.
Evet
Şüphe tek gerçektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?