Hayatımın en güzel dönemine giriş yapıyorum.. sabredince tüm güzellikler buluyormuş insanı🙏
Tüm güzellikler sizin olsun, geceniz güzel 🙏✨
Tüm güzellikler sizin olsun, geceniz güzel 🙏✨
Valla tuzakları seziyorum yeteneklerimin farkına varıyorum yaşadıklarımın boşuna olmadığını anladım Allah'a şükürler olsun gözlerimin baya etkilediğini farkettim bunu 23 yaşındaki olayın 30 yaşında yine olmasından anladım yani bence kurtuluyorum yani eskisi gibi korkmuyorum zorla sahip olmaya çalışamadı tuzağa düşüremedi tacizler edemedi bu çok büyük gelişme sadece hareketler yaptı arkadaşı o zaman çok küçükken göz teması oldu baya gittim süzdü baya sene sonra yine denedi bu kez yine kurtuldum tuzakdan çünkü bende önsezi var mesela turdakini ikinci gün sezdim niyetini sonra kuzenin arkadaşını ilk göz temasında sezdim sonra kuzeni ikinci göz temasında sezdim niyetini abi dediğim kişi biraz işte oturdular birşeyler getirdim koydum göz göze geldik biraz baktı başımı çevirdim farklıydı beni süzdü yani inşallah artık güzel şeyler olur o kadar tuzaklardan kurtuldum tabiki sadece kendim değil mesela kuzenim göz teması yaptı zorla sahip olmaya çalışıp ya 20 ya 21dim sezdim ki niyeti başımı çevirdim artık bu sınavları öyle ezberledim ki neyin ne olduğunu iyi biliyorum doğru yanlış seni istiyorum mesajı veriyorlar
🙏🤲Allah'ım sen beni koru bana sağlıklı günler bereketli rızıklar uzun ve güzel yaşam ihsan eyle zor durumda olan kim varsa yardım eyle
benim için kim ne düşünüyor ise Allah'ım ona bin katını versin Amin tüm oruç tutanların niyetlenenlerin tutmuş olduğu orucu kabul eyle ölmüşlerimize rahmet eyle ve koru nurunla bizleride bağışla affet güzel çok güzel hayat nasip et yanımızdakilerle beraber Amin Rabbim Amin Allahım 🤲🙏
Size hayırlı olsun öyleyse çok sevindim. Ben 300 sayfalık kitabın 100. sayfasını henüz geçtim. Ama ruhuma sorarsanız bazen son 10 sayfaya gelmiş gibi, bazen 20. sayfada gibi.
Aslında hayatımıza giren çıkanlar ne kadar etkiliyor bazen gençliğe bazen yaşlı gibi düşünmeye sevk ediyorlar öyle değil mi?
Çok teşekkür ederim. Ooo bir kitap yazarı daha merakla beklenen 2. Kitap oluyor o zaman sevindim buna 🙏
Evet öyle gerçekten. İyi insanlar karşımıza çıkması dileğiyle her zaman 🙏✨
Rica ederim
Bir çok şeyi yoluna koymuş, hayata karşı belli bir mesafe kat etmiş; eksiğiyle fazlasıyla, artısıyla eksisiyle bazı şeyleri kabullenmiş, dalgalanmaların yerine daha stabil yaşam tarzı almış dinginlik dönemindeyim..
Cevap
14Cevap
Hayatın bitiş dönemine göre ilerliyorum ya da belki de çoktan bitti. sadece öyle son bir umut bekliyorum bir şey belki de düzelir diye.
Farkındalık ve aydınlanma dönemindeyim...
Çok sevindim hemşo 😊 Ben şu anda bekleme dönemindeyim, işimi bulduğum anda gelişme dönemine gireceğim inşallah 😅
İnşallah hemşom hayırlısıyla bulursun 🙏 teşekkür ederim
Güzellikler daim olsun ablam hayatında. 🤲🏻 😊
İnşallah kardeşim 🙏😊
Giris, gelisme ve sonuç bölümünün ortasındayım bence. Kendimin değerimin farkına vardım, hiç bir şeyin beni üzmesine izin vermedigim, her seyden keyif almaya çalıştığım dönemim. ✌️
Korkunç hatalar yaptığım, kendimi tanıyamadığım bir dönemdeyim.
35 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim hangi dönemde olduğumu bilmiyorum
Teşekkür ederim sizinde
Teşekkür ederim 🙏
Keyif dönemindeyim
En iyi em güzel ve en kolay dönemdeyim 😇
Zirvesinde : ))
Ben zorlu Bir dönemdeyim umarım aşabilirim
Tebrik ederim
Teşekkür ederim 🙏
Son demlerindeyim...
Çöküş dönemindeyim
kötü donemindeyim