Merhabaa 🌸
İnsanın kendisinden başka kimsesinin olmadığını bildiğim ve kimsenin kalıcı olacak kadar samimi olmadığını bildiğim, kendimi daha çok sevmem gerektiğini fark ettiğim bir dönemdeyim.

Merhabaa 🌸
İnsanın kendisinden başka kimsesinin olmadığını bildiğim ve kimsenin kalıcı olacak kadar samimi olmadığını bildiğim, kendimi daha çok sevmem gerektiğini fark ettiğim bir dönemdeyim.

Kimseyi kafaya takmadığım umursamadığım zamanlardayım. Böylesi iyi. Daha az hayal kırıklığı en azından. İnsan dediğin gelir geçer. Ya Kazık atar. Ya seni şaşırtır. Kendi dünyamda daha mutlu olduğumu farkettim. Çoğu şeyi yalnız, kendi başıma yaptığım için benim insana ihtiyaçım yok bunu anladım. Çevremde beni anlayanlara saygıyı kaybetmeyenlere saygım hala var. Onun dışındakiler önemsiz. Sahteliğe ve samimiyetsizliğe gelemiyorum. Bu yüzden mesafemi hep koruyorum. Sadece kalbi temiz, iyi niyetli insanları etrafımda tutuyorum. Dengesiz ne istediğini bilmeyenlerle işim yok. Niyeti iyi olmayan insanlarla frekansım zaten hiç tutmuyor. İyki benim göremediklerimi Allah görüyor. Saçma sapan kafa yapısı insanlara engel atmaya bayılıyorum. Kafa çok rahat ve huzurlu. 😄😉
Acının dibini gördüğüm, yalnızlığa sığındığım bir dönemdeyim.
Yaşadığım kayıp (babamı) beni sessiz, suskun birine çevirdi
Her şey bomboşş geliyor
Gülmek bile içimden gelmiyor
Başınız sağ olsun
Ben hayatımın daha çok bitiş dönemindeyim yani aslında istediğim hiç bir şe yolmadığı için bundan sonra da zaten güzel şeylerin olacağına pek de inanmıyorum maalesef. yani umudum yok bu konuda benim.. bu yüzden de biraz boş verdim diyebilirim hayatımı.
yaş 30 sanırım :)
Değil ama olgunluk olarak o seviyedeyim sanırım.
Cevap
14Cevap
Bir an önce bitmesini istediğim bir dönemdeyim. Sıradaki dönem bundan daha kötü olmaz diye umut ediyorum.
Bitse de kurtulsam dediğim evredeyim.
Ayrıntında belirttiğin dönemdeyim. Hatta Türkiye'ye gelerek kimlerin gerçekten arkadaş olup olmadığını ise anlamış oldum. Çoğu samimi değil idi. Öncesinde ise görüşmek istediklerini söyleyerek mangalda kül bırakmadılar fakat icraata gelince tık yok. Ben de çoğuna darıldım.
En güzel dönemlerindeyim
Bu dönem en çok farkındalık
dönemi oldu benim için
Kendime en çok değer verdiğim, çoğu konuda zirvede olduğum, belli bir düzenimin olduğu dönemdeyim birkaç yıldır..
Hayatımın uzun zaman sonra biraz boşluğa düşmüş dönemindeyim. Hem kendi özel hayatımda, hem de deprem sel vs olaylarından dolayı çok etkilenip biraz daha kendimle vakit geçirmeyi sağladığım bir dönem aynı zamanda
Bunları farkettiysen O zaman aramıza hoş geldin 😇
Keşke bu şekilde fark etmeseydim ama hoşbuldum 🙂
Farkındalık iyidir adamı olgunlaştırır 😎
Kesinlikle öyle
Geçen pazartesinden beri kendimi aslında iyi hissetmiyordum Tam da tanımlayamıyorum o ruh halimi umarım yarından itibaren her şey daha güzel olur üzerimde olan bu üşengeçlik kalkmış olur
Kalbimle aklım arasında savaştığım yerdeyim. Hayel kırıklığı ile güruruz olmamak için savaştığım en dipte olduğum yerdeyim. Kalkamıyorum ama çabalıyorum düzelir miyim onu da bilmiyorum
Gürursuz*
giriş gelişme sonuç bölğmlerinin gelişme kısmındayım az çok bi şeyler oturdu ama daha gelişimin başındayım
Vazgeçme evresindeyim. Birçok şeyden vazgeçtim, birçok kişiden vazgeçtim. Sallıyorum dengesizleri, ikiyüzlüleri
Kendimden ve etrafımdakilerden uzaklaşma dönemindeyim. Herkesten nefret ettiğim ama bazı şyleri de değiştiremediğim bi dönemdeyim
Hayatında kimseyi hayatının merkezine koyma. Toprağın hep verimli olsun, yoksa ekeceğin tohum büyümeyecektir.
Ne geriye ne de ileriye gidebiliyorum, öyle mal gibi olduğum yerde sayıyorum şu sıralar
Tüm ağırlıklarımdan kurtulmuş hayatıma emin adımlarla ilerleyen dönemdeyim
Zannediyorum fikirlerim olarak olgunlaşma dönemindeyim
Sil baştan yeni bir hayat inşa etme aşamasındayım..
Bir boşluktaktaydım orada aşağıya doğru itildim. Yolun sonu nereye çıkıyor bilmiyorum. Kayboldum.
Olgunluk ve ayaklarımı daha sağlam basma dönemi.
Yanlızlığın sonsuz huzurunu dibine kadar yaşadığım enlerin eni dönemimdeyim.
Sakın durgun yalniz
Herşeye yeniden başlama dönemi.
Tam keyif aldığım yaş
Cinsellik olarak nirvana donemindeyim
Evet
Arınma...
Zirve
gerileme
İntihar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?