Otlakçı birini nasıl anlarız neler yapar nasıl adı çıkar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Anlaman zor olur çok iyi davrandığı için samimi zannedersin
Evet gerçekten samimi davranıyor mesela bir kız diyor ki o çok samimi falan
Hep sağdan soldan besleniyorsa kendisi asla elini cebine atmıyorsa otlakçıdır.
. Şimdi anlatayım sana kuzenim bir kıza gıcıklık yapıyor kızda gidip lise arkadaşlarından bilgi alıyor lise arkadaşları kıza ses kaydı atıp diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan yani kuzenimin adı mi çıkmış sizce.
Bir gün hesabı o ödesin anlarsin
Nasıl yani?
Birlikte vakit geçirirken birazda o ustlensin rahatsiz oluyor mu bak bakalım birde bozulur iki de yüzü düşer üçte belli eder Otlakçı olup olmadığını
Kendi almayıp senden geciniyosa sürekli
Şimdi anlatayım sana kuzenim bir kıza gıcıklık yapıyor kızda gidip lise arkadaşlarından bilgi alıyor lise arkadaşları kıza ses kaydı atıp diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan yani kuzenimin adı mi çıkmış sizce.
Hesap ödenmez her yerde yer içer
Ya bir kıza diyorlar ki bir ortama girer herkese sırnaşır kendine otlakcilik yapacağı birini arar adın böyle çıksa utanmaz misin
Utanırım hiç yapmazdım
Utanilacak bir şey değil mi ya baskasini kendi yemeğini ısmarlatmak için kullanmak
Çok kötü durum
Şimdi anlatayım sana kuzenim bir kıza gıcıklık yapıyor kızda gidip lise arkadaşlarından bilgi alıyor lise arkadaşları kıza ses kaydı atıp diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan yani kuzenimin adı mi çıkmış sizce.
Aynen
gençlerde eskiden çoktu
şimdi zaman değişti
Ne yapıyorlardı
sigara otlanırlardı
eskidendi
şimdi nsş bilmiyorum
bmde sigarayı senelerdir içmiyorum
Sigara harici yani yemek ısmarlatmak vb.
bak şimdi
mesela dündü
beni arkadaşlar çağırdılar
gell oturalım diye..
kahvedeyiz nornalde bn
misafirim, hesabı ödememrm lazım , ama kahveci geldi baya da kalabalıktık.. gel dedim hesabı al dedim.. diğerlerine baktı, bakma dedim.. ben warken kimseden çay parası alma dedim.. itirazlar oldı, olmaz olmaz, ama kabul etmedim..
Ha anladım Ya bir kıza diyorlar ki bir ortama girer herkese sırnaşır kendine otlakcilik yapacağı birini arar adın böyle çıksa utanmaz misin
o kız kim
eski otlakçılar wardı
çay parası ödememek için
işim çıktı gibisinden bahane
ararlardı
işte gelecem gibisinden..
yaşı kaç
Yani şu an 25 ama hâlâ yapıyor demek ki
owww
demek baya NAM YAPMIŞ
Olay da şöyle patlıyor kuzenim bir kızın hoşlandığı çocuğa yanaşıp çocuğa kendi yemeklerini odetiyormus tabi kızla çocuk yakinlasinca kuzenim aralarını hafiften bozmaya çalışıyor hani kıza şüphe veriyor biz sevgiliyiz havasına giriyor yoluncak kazı elinden gitmesin diye. Sonra kiizin hoşlandığı çocukla gelip samimi samimi hallere girip kıza nispet yapıyorlar falan. Kız da siz kimsiniz bana oyun kuruyorsunuz diyip saydirinca bunlar biz sevgiliyiz ayağına yatıp kızı sucluyorlar sen aramızı bozuyorsun falan kız da kafayı takip ogreniyor her şeyi sonra kuzenime yazdı rezil etti kuzenim ağzını açmadi demek ki kızın dediği doğru
kuzenini seviyor musun
sende yaş kaç..
(şimdiki erkekler şanslı ya)..
Adı üstünde otlakçı yani ne yaptığı açık değil mi
Ya bir kıza diyorlar ki bir ortama girer herkese sırnaşır kendine otlakcilik yapacağı birini arar adın böyle çıksa utanmaz misin
Senin adın mı böyle çıktı? Eğer böyleysem adım böyle çıkar yani ama değilsem çıkmaz
Yok benim adım değil kuzenimin çıkmış. Şimdi anlatayım sana kuzenim bir kıza gıcıklık yapıyor kızda gidip lise arkadaşlarından bilgi alıyor lise arkadaşları kıza ses kaydı atıp diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan yani kuzenimin adı mi çıkmış sizce.
Evet çıkmış
Olay da şöyle patlıyor kuzenim bir kızı kıskandırmak için kızın hoşlandığı erkekle kıza oyun oynuyorlar içli dişli hallere giriyorlar sonra kız bunlara sert çıkınca biz sevgiliyiz sen aramızı bozuyon diyip kızı suçluyorlar kız bunu kafaya takıyor lise arkadaslarindan birini taniior ve araştırıyor böyle bir şey öğreniyor ve arkasından oyun kurduğunu da öğreniyor kuzenime yazınca da kuzenim kendini savunamadi bile demek ki kuzenim böyle biri dimi yoksa sen olsan savunmaz misin kendini
Hiç sevmediğim tip
Yok benim adım değil kuzenimin çıkmış. Şimdi anlatayım sana kuzenim bir kıza gıcıklık yapıyor kızda gidip lise arkadaşlarından bilgi alıyor lise arkadaşları kıza ses kaydı atıp diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan yani kuzenimin adı mi çıkmış sizce.
Eee arkadaşları bunu söylüyorsa çıkmış tabi
Olay da şöyle patlıyor kuzenim bir kızın hoşlandığı çocuğa yanaşıp çocuğa kendi yemeklerini odetiyormus tabi kızla çocuk yakinlasinca kuzenim aralarını hafiften bozmaya çalışıyor hani kıza şüphe veriyor biz sevgiliyiz havasına giriyor yoluncak kazı elinden gitmesin diye. Sonra kiizin hoşlandığı çocukla gelip samimi samimi hallere girip kıza nispet yapıyorlar falan. Kız da siz kimsiniz bana oyun kuruyorsunuz diyip saydirinca bunlar biz sevgiliyiz ayağına yatıp kızı sucluyorlar sen aramızı bozuyorsun falan kıza iftira atiyorlar. kız da kafayı takip ogreniyor her şeyi sonra kuzenime yazdı rezil etti kizi gidip abine soyleyeyim de görursun dedi falan kuzenim de korkudan kızın dediği şeyi yaptı demek ki kuzenim haksız ki kendini savunamadi sizce sen olsan demez misin ne otlakciligi kim adımı çıkardı diye
Tabi canım belli yani baksana öyle olsa bu kadar umursamazdı onu
Kızın dediği şeyi yapmazdı dimi
Eee yani mantıken yapmazdı zaten. Korktuğundan tamam diyor
Kız abine söylerim diyince korktu savunabilir kendini sen kimsin diyebilir ama diyemiyor demek ki
Yani elinde demek bir kanıt bişey var ki böyle konuşuyor oda bundan dolayı korkuyor
Abine söyleyeceğim şeyi çok iyi biliyorum demiş sizce ne kanıtı?
Heralde diyecek erkeklerle oturup kalkıyor falan
Kıskandırma oyunu kurmuşlar zaten kıza içli dişli hallere girmiş herhalde abisi bunu hoş karsilamaz dimi?
Karşılamaz tabi abisi nler söyler neler sn gl knslm bu konuyu
Sürekli sen ödersin
Çok pis insanlar değil mi bunlar
Kalitesizlik
Evet kötüleme çalışması
Yok kimse kotulemiyor kuzenim böyle yapıyor zaten yapmasa kendini savunur
Para yerse
Yemek ısmarlatmak? Otlakciliga mi giriyor
Tmmm
O ne demek
O kendini belli eder
Kolayki