Karakter olarak sizi rahatsız eden türden...
Bu her cins içinde geçerlidir..

@Sinirrr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakter olarak sizi rahatsız eden türden...
Bu her cins içinde geçerlidir..

@Sinirrr
Yani böyle insanlar nasıl izah edilir ki bilmiyorum böyle insanlarla yaşamak emin ol ki Ömür törpüsü yani her zaman için kendi bildiklerini doğru sanırlar, karşısındaki insanların düşüncelerini ve fikirlerine önem vermezler.
Yani bunlar biraz narsist bir kişiliktir, sadece kendi çıkarlarını ve kendi rahatlarını düşünürler. Maalesef böyle bir insanın aynı evde yaşıyorum bu kişi babam adam işine geldiği gibi davranıyor yani diğer insanların ne düşündüğünü hissettiği veya ne beklenti içerisinde olduğu umurunda değil kendi istekleri olsun yeter.
Var bu tür insanlar çevrem de birini örnek vereyim. egosu tavan kimseyi beğenmez argo incitici konuşmayı benimsemiş insanlar ne giymiş nerde gezmiş bakar arkalarından lafını yapar hep onun dediği doğrudur yanlışını kabul etmez susturur seni tehditkar yüksek sesli bir yapısı vardır ilgilenmediği konu konuşulurken gevşek gevşek elini kolunu sallar bunları yazarken bile gözümün önüne geliyor o hareketleri sinir geliyor ister istemez 😡ve ben sırf iyilik olsun güzellik olsun diye susuyorum
Genelde egoludur, çok çabuk yükselir ve anlamadan eleştirir ya da tanımadan yargılar. her olaya aşırı tepki gösterir. ve en önemli özelliği kıskançtır. bu kişiler sizi veya çevresinde ki insanları çekemez. sürekli olumsuz düşünür
Geçimsiz biri kendi ile barışık olmaz. Etrafına satasir , kusur arar , beğenmez. Tespit için yaşanılan bir durum olur , konuşma geçer anlaşamaz insanlar oradan anlarım.
Cevap
7Cevap
Selam gadası 🙃
Hiç birşeyden memnun olmayan biri geçimsiz bir insandır.
Ailesiyle ve bütün arkadaşlarıyla aynı gün kavga etme yeteneğine ve talihsizliğine sahip insandır. Genellikle gıcık insanlardır. tartışmalarda sırf gıcıklık olsun diye muhalif olabilmektedir bunlar. bir de gıcıklıklarının yanına şımarıklıkları eklenince çekilmez olurlar.
Hal, tavır davranış ve konuşma adabıyla. Uyumlu ve uyumsuz davranışlarıyla. Saygı ve saygısızlığıyla. Herşeye, hayata hemen hemen her gün negatif bakış açısıyla kendisini her zaman belli eder. Kimseyi beğenmez. Kendisini kusursuz zanneder.
Ben bunu yerim yerim seni ya çok tatlısın sen😊
Ben kimseyle gecinemem yanlizligi sectigimden
Her an tartışmaya hazır, herşeyden memnuniyetsiz, mızmız, mıymıntı olanlardır..
Herşeye muhalefet eden herşeye bir kulp bulan memnun olmayan insanla yapamam
Tanıyarak konuşmasından Belli olur zaten
Anlamadım, benden mi bahsediyorsun?
Önemli değil şimdi anladım 🤭
Artık beni rahatsız edecek bir tip yok
Var olmaz olur mu
Küçüklüğünmü bu 🙂
Tıpkı sen 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?