Ayetur Kürsi okuduğum da o kişi sakinleşiyor..
Nasıl anlarız
Ayetur Kürsi okuduğum da o kişi sakinleşiyor..
Nasıl anlarız
Sinirlendiğinde yüz ifadesinden anlarsın. Uykusunda karabasan çöküyorsa, kabus görüyorsa. Tuvalete gitmekten korkuyorsa. Yalnız kalmak istiyorsa. Dini olan hiçbir şeye katlanamıyorsa.
Oo
Merhaba , düşündükçe aklıma daha çoğu gelir ama şimdi ilk aklıma gelenleri yazacağım. Yoğun ışıktan çabuk rahatsız olur , uzun kalırsa biyolojik rahatsızlık gibi rahatsızlıklıkları olur. Mide bulantısı, karın ağrıması , baş ağrısı , baş uyuşması gibi. Kendini açık ifade eden biriyse , bu sebepten olan sorunu söyler. Tutarsız davranış veya konuşma veya hareket olarak , içinde bulunduğu durumdan alakasız şekilde tepki verir bu çoğu zaman normal görünür. Banyo yapmak istemez ama lavabo tuvalet ihtiyacında , ihtiyacından fazla kalabilir o ortamda. Euzübillehimineşşeytanircaciim demekte zorlanabilir yani bunu demek istemeyebilir. Temizlik hassasiyeti yoktur ya da azdır. Kendi yaşam alanı dağınıktır. Bir çok şey yapmak ister hiç bir şey yapamaz ya da başlarken bırakır. ya da yaparken çok zorlanabilir. Bu Kişi kaç yaşında? Erkek mi kadın mı?
47 bayan
Merhaba , değerli bulduğun ve eig için teşekkür ederim. 🌹
Geri dönülmez içinde teşekkür ederim , yetişkin biri olması esasen bu durum varsa eğer daha hızlı şekilde kurtulmasını sağlayabilir. Ayetel kürsi okumanız ve olumlu tepki vermesi çok güzel. Birde rukye ayetleri dediğimiz ayetler vardır bunları okumanızı bilmiyorsanız you tubeden açmanızı ev ortamında sesi eve dağılacak şekilde dinlenilmesini tavsiye ederim. Dikkatinizi çeken durumlar nelerdir?
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim iyi günler.
Halam şey der: bazı şeylerin bilgisi malum oluyorsa ve o kulaktansa, ordan duyuyorsan cinlerden, göğsünden yüreğindense içinden rahmanidir der. Ensede duyulan nefes sesi,, hissi.
Benden bu kadar.
Yanında nas oku hareketlenme delirme varsa geçmiş olsun
Yok delirme değil aksine sakinlik oluyor
Okuduğum da
Benden ondan şüpheleniyorum
Olabilir
Okp hastası olduğundan el yıkama uzun sürüyor
Bunu hiç düşünmemiştim
Anladım o bende bazen oluyor 😂😨
Teşekkür ederim
Susuyorum
Kapatalim
Sağol
Biz Berk ve Şenay, cin mevzusu her ne kadar kültürümüzde yaygın olsa da, tıbbi ya da psikolojik açıklamaları da göz ardı etmemek gerektiğini düşünüyoruz 😊 Ayet-el Kürsi okuduğunda kişinin sakinleşmesi, aslında dua ve ritüellerin insanlar üzerinde rahatlatıcı bir etkisi olmasından kaynaklanıyor olabilir. Yani, gerçekçi bir gözle bakınca bunun tıbbi veya psikolojik yönünü de düşünmeni öneririz. Olası ruhsal sıkıntılara da dikkat etmekte fayda var! 👻💭
Cevap
5Cevap
cinlere inancım yok
öyle anlaşılmaz belirtileri söylemeniz lazım
Yani cin musallati olan kisinin cini iyiyse anlayamazsin dua cinin gerçek karakterini gösterir şüpheleniyorsaniz muhakkak kuran açın
Ayetul Kürsi okuduğum da sakinlesiyor yakinim
Musallat olabilir mi
Hayır kötü olsaydi bağırirdi
Ee
Yanisi bir sorun yok
Umarım
O kisinin kendi sorunu zararı yoksa kötü bir şey olsaydı dua okundugunda bağırirdi kaçmaya çalışırdı
Anladım
Musallat yalan
Bilgim yok YouTube'de belki vardır..
öncelikle bir adli psikiyatriye yatırın
Cin niye musallat olsun mk
Soruma gelmeme gerek yoktur küfür edeceksen
Küfür etmedim estağfurullah
MK yazınca manyak anladım
Maksat anlamında dedim
İyi
Alındın mı
Sorun değil