ya
Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J. P. Morgan'ın CEO'su James Dimon tarafından zengin koca avcısı kıza verildiği söylenen cevap ;
SORU:
Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?
Sizinle dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. Aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar orta sınıf sayılıyor.
Çok şey istemiyorum. Bu sitede yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? Hepiniz evli misiniz? Sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. Size alçak gönüllülükle soruyorum:
1) Zengin bekarlar nerede takılır? (Lütfen bar, restaurant, spor salonu gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazın.)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?
3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek.
Bayan Güzel15 Yorumla- +1 yıl
CEVAP:
Sevgili Bayan Güzel,
Yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple okuyan kimsenin zamanını çalmadığımı ümit ediyorum.
Bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Cevap çok basit, lütfen açıklamama izin verin. Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. - +1 yıl
Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de iyi bir fikir değil. Aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Söylediklerim size zalimce geliyorsa şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam lazım.
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden
Soran+1 yılBunu biliyorum ama bunu söyleyen işadamı evli zaten bir karısı var yani işte bende böyle adamların karısı olmak istiyorum
- +1 yıl
sana tavsıyem yurtdısında okuman kendını gelıstırmek etrafa tebessumlu konusman. evını elıt bır semtten secmen kalıtelı gıyınmen burjuva tabakasının takıldıgı yerlerde takılman. dıyeceksın kı o kadar maddı gucum yok. ozaman sana bır kredı acacak adam bulman lazım zengın ama aptal olanlardan. buda dogal olarak senı yıne herkesın dedıgı gıbı kalıtelı ororspu yapmaktan baska bıseye yaramz. gerceklerle yuzlesmelısın. kımılerı sanslı dogar kımılerı sanslarını kendı yapar. bu ıs bırazda sasla alakalı. yalnız ornek aldıgın o kadınların gecmıslerıne goz atta nelerın altından gectıklerını gor. madalyonun tek tarafına odaklanma
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel se bir ihtmlin var:))
010 Yorumla
Soran+1 yılevet baya güzelim
- +1 yıl
Waay özgüven mthiis.
Yanlış anlama ama bir mesaj atsana mrk ettm :))
Soran+1 yılProfilimde resmim yok
- +1 yıl
Cook zngn dgilmm:)))
ama mrk ettm. bir şekilde bkblsydm gzl olrdu. face ya da instgram. ini mesaj olrk atblr msn?
Soran+1 yılinternette kendimi ifşa etmiyorum ama
- +1 yıl
internet te etmeyen tel. de hiiic etmez heralde :)))
Merak imi gider derim ama :)) - +1 yıl
Bekliyorum cevabini :))
Soran+1 yılÜzgünüm
- +1 yıl
Msja gelebilir misin :))
- +1 yıl
Hacım ayıkladın mı?
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılbişey soracam diyelim ki oldutü istediklerin ? kalıcı mı peki bu güzellikler asillikler zenginlikler? hangi kraliçe hangi kral hangi zengin öldü de ölürken mirasını ve sosyeteliğini beraberinde götürdü der misin bana? sadece kefeni kaldı ona sadece kefeni... güzellik gelir geçer en fazla 40 yıl güzel kalırsın sonra yaşlanırsın ve güzelliğin gider , para pul da gelir geçer... bu hayattaa herşey gelir geçer ve herşey boştur tek gerçek olan Allah sevgisidir unutma. müslüman mısın bunu bilmiyorum ama eğer gerçekten el üstünde tutulmak istiyorsan iyi yaşamak istiyorsan bunlara ihtiyacın yok bu yalan dünyada iyi yaşasan ne kötü yaşasan ne? gerçek dünyada , ahirette kendi yerini iyi yap ki sonsuza kadar mutlu yaşayabil. sen çok boş işlerdesin şu an... şeytana , nefsine uyma, onlar dünyanın güzellikleriye insanları aldattır. gözünü aç Rabbinden iste ne isteyeceksen , Rabbine sığın.. huzur iste, iman iste, sağlık iste; para pul boş... kiminin milyonları var sağlığı yok ne faydası var ki o paranın değil mi? haline şükret ve boş hayallerden vazgeç.. SADECE BİR TAVSİYE :)
12 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım zaten allaha sığınıyorum ama hayatta bir takım isteklerimin olması. müslüman olmadığım anlamına gelmez. Hz muhammed ne demiş hiç ölmeyecekmiş. gibi çalış.
- +1 yıl
hiç ölmeyecekmiş gibi çalış demiş saçma sapan şeylerin peşine koş , hayatı sadece güzellik ve paradan ibaret gör mü demiş? müslüman mısın diye sordum sadece çünkü bu sitede müslüman olmayanlar var eğer değilsen söylediklerimi zaten takmazdın bu yüzden sordum yoksa değilsin demedim haşa tövbe... madem herşeyin farkındasın söylediklerimi de iyi anlamaya çalış... güzellik para pul geçici.. salih bir insan olmayı dil Allahtan... erkeklerin bakınca ağzı sulanan bir kadın olmayı değil!!!
+1 yılIlk basta zengin koca kavramından vazgeçmelisin bulamayacağından degil asil olmak demek zengin olmak gösteriş yapmak demek degil icinin asil olması icinin kibar ve mütevazı olması demek etrafında dikkatlice bakarsan görürsün bes parasız olup asil bir insan gibi yaşayan insanları senin istedigin asil olmak degil sadece goz önünde olmak prensesler gibi rahat bir yasam, sık kıyafetler istemek bunu sana hakaret etmek veya seni kırmak icin söylemiyorum sadece kendinle çeliştiğini ve yanlis kelimeleri kullandığını belirtmek istedim bana gore
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben sitedekiler anlasn die brlirttm yoksa zenginlik değil güç olsu yetrrli
- +1 yıl
Güç olması icinde zenginlik şart ama. Anladım demek istedigin şeyi o zaman işinde cok yükselmelisin göze çarpacak da bir is yapman gerek zaten böyle bir istegini yerine getirmek icin sıkı çalışmak. Ha sanslisindir aileden yana ya da genel olarak sanslisindir icinde vardır zaten o ışık ve yükselirsin ama yoksa tırnaklarınla tutmana tırmana çıkamalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Şimdi durum şu;
Sizin zengin koca talibinize bacak aranızdan başka verebileceğiniz ne var :) bunu şu nedenle söyledim eğer başka bir şey veremeyecekseniz. O bacak arasının 4 dil bilenini geceliği 400 TL'ye kiralayıp muamelenin en V. I. P olanını yaşayabilir zengin kocanız :) Siz ancak bu şartlar altında evlilik vaadiyle kandırılıp becerilen bir kız olarak zengin bir erkeğin skorboardında bir sayı olursunuz. Bunun dışında çok çok aptal birisini bulursunuz ancak bu seferde evde hayvan muamelesi görürsünüz örnekleri aşikardır. Parası için kendisi ile evlendiğini bilir çünkü kişi. Onu kandırsanız bile ailesi salak değildir emin olun :) Yani sonuç olarak sizinki aç tavuğun kendini rüyasında darı ambarında görmesi gibi bir durum :)
Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor olmak için çalışmanızı tavsiye ederim. Bacak aranızı en iyi fiyata bozdurmayı düşünmek yerine :)33 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim ben ona aşkımı vericem yani bana aşık olcak. Ayrıca güzelliğim eskortlardan 10 gömlek fazla. Bende 2 dil biliyorum onun dışındada kültürlü. biriyim.
Soran+1 yılBen zaten kültürsüz ve seviyesiz ayrıca. çirkin biri olsam bu konuda bu kadar hayaller kurmazdım gerçekleri görürdüm
+1 yılbaşlığı tek okudum :) hiç gülmedim.. onların ki hayat mı? Sinemaya bile gidemiyorlar.. benim sevgilim biraz zengin ve ben bu durumdan yakınıyorum. Standard yaşamak en güzeli bence bir daha düşün ayrîca zengin koca bulup evlenenler hiç mutlu değil. Araban olacak huzurun, aşkın olmayacak vs.. ne mi yapabilirsin? Zengin birine evet dersin ama benden söylemessi, onlar hovardalık peşinde oluyor..
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek anlamda prenses olamam zaten bu imkansız ayrıca o konuda haklısın dışarı bile çıkamıyorlar. Ama bu hayata bir kere geldim ve el üstünde olmak istiyorum
- +1 yıl
ne diyim sana? Akıl, mantık isi değil
Soran+1 yılBunlar gercek hayat
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi söyle düşün arkadasım... Ben ilk işyerimi actıgımda aylık gelirim 3000 felandı şu an 22bin civarlarında peki aradan tam 8 yıl gecti sen 8 sene once nasıldın? ve bundan 8 sene sonra nasıl olacaktın.. ortalama hesap yaparsak 8 yıl sonra ben ayda 100*200 bin kazanırken artık senin çıtır diye tabir edilen özelliginden o ovune ovune bahsettigin güzelliginden eser kalmayacak dogrumu? peki bir 8 yıl daha git bak goruyorsan ben sürekli servetime servet ekliyorum fakat sen git gide cirkinleşiyorsun ve bendeki o parayla senin 20li yaslarındaki hatunlardan sürüsüne bereket bulabilirim... Yani uzun lafın kısası mantıklı bir ticari anlasma degil seninki :) eger yaşlanmanı durduramazsan tabi...
01 Yorumla
Soran+1 yılBu bana cok tanıdık geldi
+1 yılPsikolog yok psikiyatri yardımı alman lazım ama onlar da yardımcı olur mu bilemem ki :S
Zengin koca aramak zengin evin golden köpeği olmak gibi bişş sanırım :D Sonradan görme denilir zenginlik varlık bir yana da asalet soydan gelir o sende yok dünya güzeli olsan da basitsin organ mafyasına etini böbreğini satmaktan farksız aradığın03 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? herkesin bir kriteri vardır eğer kriterin yoksa bence orda bir dur düşün. Ayrıca benim asıl isteğim maddiyat değil GÜÇ
- +1 yıl
Çelişkilisin. Zengin dedin ama güç de parayla olur
Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. Sakıp sabancının karısı güzel miydi bir düşün bakalım :) zengin eş bulup erkekler bana baksın diye devam da etmişin asaleli biri olsan bunu sen istemezsin zaten çok güzel ve ağırbaşlı birine kızlar da erkekler de hayranlıkla bakar. Grup yorum dan büyü şarkısı benden sana gelsin :)
Seni küçümsediğim yok örneklerle kavramını hakikatte ne olduğunu bil istedim
Soran+1 yılbu benim içimdeki. düşünce tabi ki bunu dışarı yansıtırsam bulamıcağımı. biliyorum dışarda çok ağırbaşlıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaklaşık 9 farklı ülkede 52 farklı şehirde 25 tane ofisim var. Her gittiğim ülkede özel ilgi alaka görür insanlar verdiğim eğitimlerle hayatlarına yön verirler. Binlerce kişiye konferanslar veriyorum. Senin istediğin mevkiyi ben anladım. Özel şöför özel ilgi alaka vs. Sanırım senin istediğin pozisyonda şu an ben varım bayan prenses :)
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ks de ne. işin var? :D
Cevap sahibi+1 yılKs de takılıyorum vakit geçiriyorum. 52 farkı şehirde işimi sürdürüyorum şimdilik 25 ofisim var. Network Marketing nedir araştır sonra takıntılarını yaz ben sana açıklayayım.
Soran+1 yılHaha tamam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende çok istiyorum ama inan hiç kolay değil.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1920177-19-yasindayim-40-yasinda-ki-bir-adama-asigim010 Yorumla
Soran+1 yılSorunu okumuştum hala tavlayamadın mı
Cevap sahibi+1 yılhayır :(
üstelik 2 aydır hiç görüşemedim bile :(
Soran+1 yılAnladm canım artık görüşünce tavlarsın
Cevap sahibi+1 yılçok zor ama bilmiyorum işte :(
senin nickinin ilk harfi ne?
sanki senle konuştuk gibi geldi bana
Soran+1 yılM. Ben sorunu hatırlıyorm ama konustugumuzu hatırlamıyotum
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum canım öyle geldi birden.
benim B
Soran+1 yılAnladım canım
Cevap sahibi+1 yılhedeflediğin biri var mı tavlamak için?
Soran+1 yılHayır yok. Nasıl bulurum onu düşünüyorm
Cevap sahibi+1 yılAslında senle yardımlaşıp paslaşsak iyi olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece asıl kibar hanim biri olmak istiyorsun asilligini kibarligini kullanıp zengin koca derdine düşmüşsun ~_~ ve ata sözü var asil azmaz bal kokmaz diye ~_~ hanımefendi ol önce sen amaç zengin olmak ise önce gönlünü zengin tut neyse bulursun umarım diyim ne diyim ki başka ~_~
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Asla erkek meraklısı. biri olmadım ama evleneceksem eger bu zengin biri olsun istiyorum sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen çok kötü sefalet içinde yaşayacaksın, fakir bir yaşam süreceksin ve bir ekmek parasına bile muhtaç kalacaksın, rahat yaşam sevdan seni kötü yola düşürecek, alkol ve uyuşturucu batağına girip zengin insanların değil varoş kesimin takıldığı mekanlarda masalara meze olacaksın ve devamlı ben nerde hata yaptım diye kendine soracaksın.. o övündüğün ve sana belli bir süre emanet olarak verilen güzellikte seninle kalmayacak... çirkinleşeceksin ve yüzüne bakılmaz bir hale geleceksin... demeyi çok istesemde Kaderi ALLAH'dan başka kimse bilemez.. Ama kendine çeki düzen vermediğin sürece bunların hepsi mümkün.. Çünkü sen bu zihniyetle hayatın boyunca mutlu olamazsın.. Çünkü yüreğin hiç asil değil...
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın buarada? Söylede en azından yaşının küçüklüğüne ve cehaletine verelim
Soran+1 yılBu ne demek yaa bak ben şunu. biliyorum o*****lar paraya boğuluyor erkekler tarafından ve güzel bir kız için bu hayat çok kolay. Ama bence yazımı tekrar oku ben öyle senin dediğin türden şeyler yapmam. Ben asil biriyim ve asil bir hayat iatiyorum sadece. Seçiciyim mesela sır zengin diye gidipte bir aşiretle evlenmem. Entellektüel olmak zorumda. 20 Yaşındayım
Cevap sahibi+1 yıl:) Bak ne demişsin "o*****lar paraya boğuluyor erkekler tarafından ve güzel bir kız için bu hayat çok kolay"... Bende diyorum ki Allah korusun sende mi o***** olacaksın, olma diyorum işte olma.. Paralı zengin koca bulma hırsı gözlerini kör etmesin.. Asaleti parayla bir tutma, Sen asil bir kız ol, namuslu yaşa ve hayatının prensi olacak insanı bekle, tamam mı tatlım benim..
Cevap sahibi+1 yılSen zaten asil bir kızsın bunu hissedebiliyorum, ama asil olmak için zengin bir kocaya ya da servete ihtiyacın yok.. anlatabiliyormuyum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi ben lord'um diyeceğim kimse inanmayacak bir kaç sene önce iskoçyadan 99 tl'ye arsa satıyorlardı ve alan erkeklere lord bayanlara ise lady ünvanı veriliyordu hrladığım ünlülerden deniz seki de iskoçyadan arsa alarak lady olmuştu. benimle evlenirsen lady olabilirsin ama ben seninle evlenmem o ayrı :D
116 Yorumla
Soran+1 yılHahah tamam o zaman :)))
Cevap sahibi+1 yılşu an 199 tl olmuş.. *_* www.outofturkeygift.com/...-Lady-Unvani,PR-11.html
Soran+1 yılaa gerçekmiş
Cevap sahibi+1 yılben ciddiydim ki.. ilk cıktığında 99 tl'ye satılıyordu nette araştırabilirsin.. bu yılbaşında da kız arkadaşımın adını bir yıldıza vereceğim.. *_*
Soran+1 yılHmm ne işe yarıyor peki
Cevap sahibi+1 yılyıldızı satın alıyorsun işte :D sana yıldızın koordinatlarını gösteren belge kayıt formu falan veriyorlar gerçi karayiplerden arsada alabilirim.. paris hilton, rihanna, jhonny depp, angelina jolie, beyonc george clooney'e komşu olurum.. *_*
Cevap sahibi+1 yılyılbaşına özel olsa gerek hepsinde bir indirim var..
www.outofturkeygift.com/...Arazi-paketi,PR-13.html
Soran+1 yılYok kendi yöntemlerimi deneyim en iyisi :)
Soran+1 yılyok canım işim olmaz bunla
Soran+1 yılYa bişi sorcam sana ben bu dediğini araştırdım mesela ben aldım diyelim bunun bir süresi var mı yani ömür boyu mu
Cevap sahibi+1 yılelbetteki ömür boyu.. yasal olarak iskoçyadan 1m2 arsa sahibi oluyorsun..
Soran+1 yılsenin var mı?
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılYa peki lady olduguna dair eline bir şey. veriyorlar. mı
Cevap sahibi+1 yıltabikide herşey resmi olarak gerçekleşiyor diyorum. özel ünvan sertifikası veriyorlar ayrıca adını ve ünvanını uluslararası sisteme kayıt ediyorlar dilersen bunuda outofturkeygift. com ekibine yaptırabilirsin kargo masrafları vs. yuvarlak hesap 100 tl birşey tutar o da.
Soran+1 yılayy cok. iyiymis bunu. bir düsünücem :)
+1 yılbence senin bir psikiyatırdan destek alman lazım :DDD 2incisi zaten cok cok guzelsen burada boyle bos bos yazılar yazmaaz saglam ajanlarda olurdun ya da kapılarında :DDD neyse sana ii hayaller :DD ama cok mutlu olacaksan seni ksnin ladysi yapak :DDD tabi diğr kızlar kısknamazsa kıskanan cıkarsada yarısma yaparız zaten guzelmissin ya gene sen olun :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka güzelim ama ajanslarda işim olmaz
+1 yılBu kafayla imkansiz biraz elit kesime tabi insanlar ya cevrelerinden evlenir ya da cok masumane birine denk gelir araya ask duser bunu degerlendirir ama senin gibi araci degilde amaci oara olan insanlarin isi cok zor ozur dilerim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılama amacı olan hedefine daha cok yaklasmaz mı
- +1 yıl
Amac tan amaca ve amaca giden yola gore degisir amac zengin olmaksa arac bir baska insanin sirtina binmek olmamali kendi imkanlarini degerlendir :)
Dışarda süslü püslü görünmekle zengin koca bulamazsın. hatta hiç bulamazsın.. genelde böyle tip kızları seks objesi olarak görürler.. Ya Nasip dersin o seni bulur..
01 Yorumla
Soran+1 yılEe napmam laxm
+1 yılZengin erkekleri kafalayanların hayat hikayesini oku ya da madem o kadar ÇÇOOKK güzelsin o zaman bu tarz benim gibi bir yarışmaya git orda seni kesin zengin biri bulur tabi orda ben zengin arıyorum demeyecen zengin bir erkek hayranını kafesleyecen
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz benime katılamam ama wvet o yazıları okuycam mantıklı
+1 yılPamuk prenses beyaz atlı prensini beklemiş yıllarca sonra o prens gelmeyince çiftlik ağasına kalmış onu beğenmeyince seyise kalmış onu da beğenmemiş en sonunda beygire kalmış.
30 YorumlaAsalet doğuştan gelir... Sen burada nasıl olurum diye soruyorsan zaten değilsindir ve olamazsında...
21 Yorumla
Soran+1 yılAsillipimden şüphem yok zaten oldukça kibarım da ama benim anlatmak istediğim daha farklı onu anlamamışsın
Doğru yerde doğru kıyafeti giy, Tam da olunması gerektiği yerde ola, doğru yerde doğru cümleyi koy, gerektiğinde ince kapak yap senden büyük prenses olmaz. Gerisi teferruat
02 Yorumla
Soran+1 yılOoo bu iyiydi teşekkürlr
Lady olunmaz, lady dogulur.
Dissosiyatif kimlik bozuklugu var sende.12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah. Sonradan olan çok araştır
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. valla bende bar rafaeli benim manitam olsun istiyorumda öyle her istediğimiz olmuyo malesef be anam :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen be
+1 yılAyranı yok içmeye..
Bu zekayla bir halt olmaz senden;)01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha komik sey seni :)
Bakireysen bekaretini açık artırmaya koy zengin okabilirsin belki👍👍
50 Yorumlaİşte bu yüzden çocuklarınıza, kızlarınıza tv izletmeyin dizi izleyip etkileniyorlar sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılPuhahahah :D
Buraların tek lady'si benim sdfsd
Akıllı zarif nazik kültürlü bir kız ol, gerisi önemsiz.03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo musun burada sırf hayalini kurduğum bir şey için çok hakaret yedim ve ucuz bir kız gibi gördündüm ama son derece kibar ve. kültürlüyüm zaten öyle olmasam bu konuda kendime güvenmem
Soran+1 yılOrası öyle evet
- https://www.youtube.com/watch?v=-BN6OwJazqU
koca istiyom01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaa
+1 yılzengın koca arıyosan bana Gel ama leydi olman için garanti veremem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi zengin olan bir birey olarak söylemeliyim ki şansın gerçekten çok zor.
134 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
Cevap sahibi+1 yılGenel de zengin aileler çocuklarının eşi olarak gördüğü/ göreceği kadını/ erkeği sürekli onun çevresine sokar ve genel de çevresindeki kadınlardı/ erkeklerdir bu kişiler. Gücüne güç katmak ister. Hem akraba olunur, hem de ortak. Tüm zenginler 1' i 2 yapmaya çalışır anlayacağın.
Soran+1 yılAma arada aşk varsa bu kurallar yıkılır.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir izah edeyim o zaman sana. Kendimden örnek vererek. Cevabım da da belirtmiştim sana " Ailem zengin " ben değilim. Ama ileride babam işlerden elini ayağını çekince tüm şirketler bana kalacak işlerin başına ben geçeceğim. Soruyu okuduğumdan beri düşünüyorum. Aşk olamaz bizlerin hayatında. İmkansız bir şey. Kendimize dahi vakit ayıramıyorken aşk' a vakit bulmak zor. İmkansız hatta. O diziler de, filmler de izlediğiniz gibi hayatlarımız yok maalesef. Bir yatırım raporu okumak, değerlendirmek en az 5 saat sürerken aşk' ı saçma buluyorum. Vakit ayıramaz da kimse zaten.
Soran+1 yılAşk en beklenmedik anda karşısına çıkmaz mı insanın? hepimiz insanız ve. içgüdülerimiz var aşk zengin fakir ayırt etmiyor
Cevap sahibi+1 yılPeki senin isteğin nedir? Yani gerçekten mükemmel bir hayat mı istiyorsun? Ya da etrafındaki insanlara kendini kanıtlamak mı istiyorsun? İlk seçenekte ki mükemmel hayattan kastım güzel bir ev, emrinde onlarca hizmetçi ( yardımcı ) özel şoför, limitsiz kredi kartları her istediğini, istediğin an gerçekleşmesi vs. İkinci seçenekte de şu an ki yaşadığın hayatı beğenmeyip, çevrendeki insanlarla aynı maddi seviyede yaşamak mı istemiyorsun anlamında sordum. *
* Kusura bakma yarın yön. kurulu toplantısı var, bir yandan da ona hazırlanıyorum. O yüzden geç cevap veriyorum.
Soran+1 yılÖncelikle sende şu zengin triplerinden çık çünkü öyle olmadığın ortada.
Şuanki hayatımdan memnunum aslında fakir değilim ama sadece daha iyi bir hayat yaşamak isterim tabi herkes gibi
Cevap sahibi+1 yıl" Öncelikle sende şu zengin triplerinden çık çünkü öyle olmadığın ortada. " Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim. Sana yardımcı olmak istedim hepsi bu. İyi akşamlar.
Soran+1 yılTamam pardon dinliyorum seni
- +1 yıl
Soran (18-24)
21dakŞikayet
Ondan bahsetmiyorum zaten kariyer planlarım var ama güçlü erkeklere çok daha fazla zaafım var yani ben kendim çalışarak çok zengin olsam bile evleneceğim erkeğin de zengib olmasını isterim. Para başarının marşıdır. Bana böyle dedin bu çocuğun açıkladığıyla birleştir
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılSorduğum sorunun cevabını vermelisin.
@Kayla018 sen ne demek istedin onu anlayamadım?
Soran+1 yılBenim demek istediğim ortada sen ne duymak istiyosun ki hem ne amaçla buraya yorum attın
Soran+1 yılHahaa kaylacım ben aşiretten bahsetmiyorum
Soran+1 yılGerçek örnekleri de var biraz araştır
Cevap sahibi+1 yılHanımlar ilk önce sakin olun. Aşirettekiler gibi illa ki bu kızla evleneceksiniz tarzın da bir zorunluluk olmaz ama her iki tarafta evlenmeleri için çırpınırlar çaba gösterirler. Soran kişi' ye ithafen demeliyim ki o zaman biraz daha lüks mekanlar da takılmalısın. Çevreni biraz daha üst kategori de tutabilirsin. Vs. @Kayla018 sanki biraz haklı gibi. Elbette ki maddi durumu orta ya da kötü olanlarla da evlenen kişiler var çevrem de ama binde bir bu oran.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani? Sahibe- köle tarzında mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılKayla öncelikle ben zaten okuyorum ve kariyerim için uğraşıyorum ayrıca benide kimse ezemez
Soran+1 yılPeki lüks mekanda tek mi takılmalıyım yanımda birileri olmalı mı?
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir' de yaşıyorsun?
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılLion club var orada takıl.
Soran+1 yılPeki. Mekan bulurum sıkıntı yok ama mesela tek gidersem daha mantıklı gibi geliyor sence ne yaoayım? bir de nasul davranmalıyım nasıl durmalıyım
Cevap sahibi+1 yılKarşı cins olan birisiyle asla gitme. Kadın olsun yanındaki eğer iki kişi gitmek istiyorsan. Ama bence tek git. Orada birilerini kesme hemen. Bir kaç gün takıl öyle atlama birisine ya da birilerine.
Soran+1 yılyok canım öyle şeyler yapamam zaten
Cevap sahibi+1 yılGecenin sonlarına doğru neler olacağını biliyorsun ama değil mi?
Soran+1 yılBen takılalık değil evlenmelik arıyorum
Cevap sahibi+1 yılHım işte oradaki durum da sana bağlı tamamen. Yani kendini ağırdan satabilirsin..
Soran+1 yılTabi canım zaten öyle yaparım
Cevap sahibi+1 yılİnstagram ya da Twitter hesabın var mı?
bir ihtimalin var ama belki sarayda hareme girersin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok :D
+1 yılSen Lady Olmak İstersin Fakat Bu Kafa İle Gidersen Seni Yaparlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılBence dikkat et de herşey tersine donmesin şimdiki haline sukur de otur nasibini al aranma fazla.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah göstermesin
- +1 yıl
Bence de goster mesin yoksa bittin sen kızım 😄😄
Bence bir an önce Dan Bilzerian ile tanışman lazım yoksa olmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah oda çok kıro yaa ben asil iatiyom
+1 yılTürkiyede lady olamazsın. Kraliyet ailesi olan ülkelere gidiceksin.
05 Yorumla
SoranGercek anlamda ladylikten bahsetmiyorum lady havasından bahsediyorum
- +1 yıl
Ladylik okulları var yurt dışında oraları araştır o zaman :D
Soran+1 yılonları biliyorum ama o kadar param yok
- +1 yıl
Valla yılbaşını bekle para çıkarsa git yurt dışına.
Soran+1 yılÇıksa ilk işim o olur :)))
Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. ben bir erkek olarak sana katılıyorum empati kuruyorum senin yerinde olsam bende zengin bir eş isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılsonunda beni anlayan biri
+1 yılBende aynı şekilde zengin bir kadın istiyorum. Fakir kızlar tipim değiller. Bence çok haklısın.
Sence ben haklımıyım?03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi
- +1 yıl
bir git ak. Neyin tiribindesin
Soran+1 yılTercih meselesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere zeki kadınlar zengin koca istemez, bunu bilmelisin. İngiltere sosyetesine girersen tam aradığın şeyi bulabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyr fakir mi isterler :) ?
Cevap sahibi+1 yılFakir kadın zengin koca ister, zeki kadın zeki koca ister. Sen zeki değilsin, gözü yukarıda fakir ve basit bir kadınsin sadece.
Bak sen kendin söylemişsin onlar çok zeki diye daha en başından kaybediyorsun bu şansı sen
00 Yorumla
+1 yılSenin önce asil olman için şu beynini ameliyatla aldırman gerek, acı ama gerçek bebeğim.
10 Yorumla
+1 yılonu bende istiyorum canım ya :D bulursan haber ver :DDDDD
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam :D
Ama istrmeekle olmuyo uğraş vrmelisin- +1 yıl
Hahaha :D sen bulursan söyle de :Dd
Soran+1 yılTamam söylerim
Sen bir resim koyda ne kadar güzelsin bir gorelim
01 Yorumla
Soran+1 yılbaya güzelim merak etme
+1 yılGüzellik yetmez, tahsil önemli.. Örnek verdiğin kadınların tahsil durumuna bir bak derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam üni öğrencisiyim yabancı dil ve edebiyat üzetine okuyorum 2 dil. biliyorum
- +1 yıl
Okumaya devam et, kendini geliştir ve iş hayatını da öğren ki bu çok önemlidir.
Ben kendimden doğru baktığımda şayet evlenirsem çunkü bir kadından beklentim bu.
Kalkıp benim gibi 2 okul bitirmesini beklemiyorum fakat, en azından 1 okul bitirip iş hayatını da bilmesini istiyorum.
Soran+1 yılAnladım zaten bu isteğim şu an için değil iş hayatına atılınca
- +1 yıl
bol şanslar.
Soran+1 yılTeşeklürler
en sevmediğim tip maddiyata ruhunu satmış basit şeylerle mutlu olamayan para yiyici...
11 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyatla ilgisi yok. Zirve aşkı bu
+1 yılDikkat et fakirler tarafından kufurlere maruz kalabilirsin. P
01 Yorumla
Soran+1 yılKalıyorum zaten :)
Kız gel seni artist yapayım
önce bir tadına bakayım
Diyenler çıkacaktır013 Yorumla
Soran+1 yılO kadar saf değilim
Soran+1 yılburada mı? burdan kimseyle işim olmaz ki
Soran+1 yılvardır tabi ama. intrrnrt üzerinden bişey. düşünmüyotm
Soran+1 yılSağol. Yok önce küçükten başlarım
Soran+1 yılÇok yükseğinden başlamam yani
Soran+1 yılNe sorcan
Soran+1 yılOkeyy.
Zengin koca istiyorum desene kısaca bu kadar uzun uzun yazmana gerek yoktu bence :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır maddiyat değil mevki istiyotum
Soran+1 yılHayır.
Soran+1 yılOffff offff
+1 yılİstanbul'da 3 ev, 1 dükkan. Sakaryada 1 yazlığım var. Lady'im olur musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa maddiyat değil mevki istiyorum
- +1 yıl
O zaman kendi cabanla olacak o. Herşeyi devletten bekleme.
Soran+1 yılAma nasıl?
+1 yılBeyaz atlı prensini bekle. o kendi şatosuna götürür orda istediğin gibi ladyi takılırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılPufffff
Benim seni gormem lazim ondan sonra konusuruz bunlari
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yıltipim iyi merak etme yardımını bekliyorum
benim soy adım osmanoğlu ğadişah torunuyum gel seni sultan yapayım :D
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet osmanoğlu aileside kabulüm :D
Soran+1 yılNeyi takip ediyo muyum?
Soran+1 yılEvet ama hepsi avrupada yaşıyor onlarıda araştırmıştım :))
Soran+1 yılÖyleyse sevindim şansım var :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengin koca avcısı beyni olmayan kaşarrr seniiiiiiii...:)))))))))) akşam akşam güldürdün beni
00 Yorumla
+1 yılegoya bak uzaya çıkmış, sen anca kasiyer olursun bu kafayla.
10 Yorumla
+1 yılbacım sen hangı hayal alemındesın. çık bır an önce oradan
00 Yorumla
+1 yılEvet az once genc bir kizin hayallerini okudunuz, simdi dagilabilirsiniz
34 Yorumla- +1 yıl
+1 👏👏👏
Soran+1 yılEvet hayallerim bunlar utanmıyorum bundan
- +1 yıl
Utanmalisin demedim ki zaten ablacim? Insallah olursun ne diyelim
Soran+1 yılTeşekkürler sende
Bebeqim bugun iddaa'dan parayi aliyorum seni prenses yapicam 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılHahah tamam aldıgında haber ver :))
Soran+1 yılMerak etme güzelimm baya
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur ya hani türk filmlerinde ünlü olmak için istanbula giden kızlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah yok artık :D
Cevap sahibi+1 yıluzak dur kader kısmet de geç olacağı varsa olur hatta en kralı olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKore dizileri fazla izlemenin yan etkisi gibi geldi
13 Yorumla
Soran+1 yılKore dizisi izlemem
Cevap sahibi+1 yılBenim bildigim otarz dizilerde bu dediklerin oluyor zor yani ne kadar guzel olursan ol davul bile dengi dengine ama yinede icten dileklerimle ALLAH gonlune gore versin:))
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 tane dairem arabam aylıkta 30 000 gelirim var tipini görmem lazım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHahaa önce sen kanıtla :))))
Cevap sahibi+1 yılgorurum senı ve kanıtlarım sorun yok
Soran+1 yılHahaa yok sagol :)
Cevap sahibi+1 yıliyi sen kaybettin güzel bir jeep ve bahçeli triplex bir evi :) özel şofor u :D
Cevap sahibi+1 yılbulamadın mı daha
Gizli Sormasaydın burada Sana Lady Hissettirecek Çok Eleman Var, Başlangıç İcin İdeal...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesra erolla izdivaç programına gidersen sana yardımcı olabilir
00 YorumlaMasal kitapları tüm bayilerde
01 Yorumla
Soran+1 yılLütfen uza
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılUmrumda olmayan XPer kastığım 2. cevap.
01 Yorumla
Soran+1 yılPEHH
Gizli Üye(36-45)+1 yılışte bonzainin yan etkileri:-) fazla kullanmayin gençler kafanız leyla olur bu kezbanimiz gibi;-)
00 YorumlaGeleceğini parlak görmüyorum güzelim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahha görücezz :)
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler