Herkes karışıyo benimde evlerim arabalarım olsun zengün olayım nolcak
3 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu tarz düşüncede olan kişilerin yüzde 5 i mutlu oluyor. 95 i ya ana haberde çıkıyor ya da duyulmadan gidiyor. Sen güçlü bir kadın olmayı sevmiyorsun. Yüzde 5 şansını kullanmak bu nasıl bişe biliyormuş. Kumar da oynayan her 5000 kişide 1 kişinin kazanması. Bı laf vardır alın teri en büyük zenginliktir. Ama sen kolayı seçim bir gosterisim. olsun diyorsun büyük ihtimalle de fakir konuştu dersin bana ama ben içimi bilgimi gerçeği söyler geçerim
Zenginle evlenince senin evlerin araban olmayacak sen kazanmis olmayacan ayrica zengin senin gibi m. aall olsaydi zengin olmazdi zaten zenginin senie ne isi var ancak arada yatak olursun o da fizigin iyiyse a. minn memelerinnn iyiyse giderim varsa yoksa o da yok
makyaj yap yaşadığın şehrin zengin mahallelerine git birini gözüne kestir üstüne doğru düş sonra özür dilerim de sonra ona yapış :D al sana zengin biriyle tanışma fırsatı yüzüğü taktırmakta senden :D
Peki zengin sana bunları verirken sen ona ne vereceksin? O zaten sen gibileri ortamdan kiralıyor ve daha ekonomik oluyor.
Karşı tarafın arabasını evini alacaksan o senin neyini alacak sen ona ne sunacaksın
Zengin seni ne yapsın mk
Çalış al amg babanın uşağı mı var
Kürdistana gelin gel
Olsun
Evlenelim olsun
Umarım bulursun
Yardımcı olayım
Nasıl olacaksın
Konuşaım tanışalım
Benim f*ck çıkma
Ne? Anlamadım
Benim gibi fakir çıkma sonra