Kişilik & Karakter Kendi hayatınızdan memnunmusunuz? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Evet, memnunum 😊 Hayır, memnun değilim 😔 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendi hayatınızdan memnunmusunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır kendi hayatımdan memnun değilim hiç 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Yani Allah'a şükür... Ama daha iyisini olmasını isterim 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır dersem nankörlük etmiş olurum Allaha. Çok şükür iyii 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Elhamdulillah memnunum . Bizlerin yaşadığı hayatı hayal edenlerde var. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet memnunum 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Memlunum seviyorum hayatı 1 0 Yorumla
IsseyMiyake Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Baskasinin hayatindan memnun olmayacagimiza göre 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Çünkü ailem sorunlu hayatım sorunlu 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. EvetSen 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gayet memnunum🤍🌸 1 6 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Umarım hersey gönlüne göre verir Yorumla Biscolatagirl +1 yıl @DEVIL111 çok teşekkürler tatlım bilmukabil🌸🙏🏻 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Çoğu kızlar memmun değilm değmiş hem cinsimi mutlu görmek gerçekten güzel bir şey 😊 Yorumla Biscolatagirl +1 yıl @DEVIL111 Kendinle kaliteli ve güzel zaman geçirmeyi bilen her insan mutlu olabilir kimseye gerek kalmaz👌🏻💯❤️ Yorumla DEVIL111 +1 yıl Katılıyorum konuyu Yorumla Biscolatagirl +1 yıl @DEVIL111 🫶🏻🌸 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. hemde çokk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır kendi hayatımdan memnun değilim hiç
Yani Allah'a şükür... Ama daha iyisini olmasını isterim
Hayır dersem nankörlük etmiş olurum Allaha. Çok şükür iyii
Elhamdulillah memnunum . Bizlerin yaşadığı hayatı hayal edenlerde var.
Çok şükür diyeyim
Evet memnunum
Evet memnunum her şeye rağmen şükür
Memlunum seviyorum hayatı
Baskasinin hayatindan memnun olmayacagimiza göre
Çünkü ailem sorunlu hayatım sorunlu
bu soruyu neden sordun ki şimdi 🙁
Şikayetçi olmayı sevmiyorum.
Sukur napim
Hayır
Elhamdülillah diyorum
Evet
Sen
Gayet memnunum🤍🌸
Umarım hersey gönlüne göre verir
@DEVIL111 çok teşekkürler tatlım bilmukabil🌸🙏🏻
Çoğu kızlar memmun değilm değmiş hem cinsimi mutlu görmek gerçekten güzel bir şey 😊
@DEVIL111 Kendinle kaliteli ve güzel zaman geçirmeyi bilen her insan mutlu olabilir kimseye gerek kalmaz👌🏻💯❤️
Katılıyorum konuyu
@DEVIL111 🫶🏻🌸
hemde çokk
Hayirrr