Uzman
Amatör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yarı amatör diyebilirim. Aslında çok kötü biri olduğum için ya da çok uç olaylar yaşadığım için değil. Sadece insanların yeri geldiğinde, laflarını acımadan söyledikleri için. Zorunlulukta olmadıkça yalan söylemem. Ki yalan söylesem dahi yalanım belli olur. Ne zaman bir yalana başvursam, mutlaka başıma bir sıkıntı gelir. Eskiden aşırı dürüst bir insandım. Ve bu dürüstlük yüzünden, saplantılı insanın psikolojik şiddetine maruz kalmış oldum. O yüzden herkesin bilmesi gerektiği kadar konuş ama içini tamamiyle insanlara açma. Belki saplantılı bir insandan ucuz kurtuldum. Bu benim hayatım söz konusu dahi olabilirdi. Her şeyi, herkese anlatma zorunluluğunuz yok. O yüzden Allah affeder ama kul affetmez. Belki sen kendini tamamen değiştirdin ama insanlar sana sürekli şüpheli gözüyle bakacak. O yüzden insanların bilmesi gerektiği kısmı söyle ve büyük yalanlar da söylemeye gerek yok. Kimse senin ne sınavlardan geçtiğini öğrenmek için sormuyor. Tek amaçları ön yargılarına göre hareket edebilmek.
Cevap
8Cevap
Yalan söylemem
Amatör mu daha aşağı.
Hiç söylemedim ki bu zamana kadar
Öyle birşeye ihtiyacım olmadı ki.
Ama gerçekten yeteneğim olmasını isterdim.
Hemde kuyruklusunu.
Çok uzman değilim ama mecbur kalırsam söylüyorum
Berbatım maalesef çünkü yalan söylemekte bazen hayatta kalmak için kullanılan teknikelerden biri
Yalan kul hakkına giriyor zaten de kimseyi kandırmıyorum
Küçük sorun cikarmayan yalanlar oldu ama kafamı çevirdiğim anda gülme krizine girdim 😂
İblise kafa tutarım ; ))))
Dostum bu çok iyiydi 🤣
İlerliyorum bakalim 😂😂
yüzüm kızarır o yüzden berbatım bu konuda
Yalana ihtiyacım hiç olmadı
Amatòr
Yalanla işim olmaz
En sevmediğim şeydir yalan söylemek
üzerinde çalışıyorum
amatör
Amatör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?