Merhabalar Herkese 🌸

Siz yalan söylediğinizde anlaşılır mı?
Gerek mimik, içerik veya ikna edicilik olarak ne kadar iyisiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Siz yalan söylediğinizde anlaşılır mı?
Gerek mimik, içerik veya ikna edicilik olarak ne kadar iyisiniz?
Yalan yalan yalan yalan yalan hep mi yalan olur bir insanda herşeye herkese yalan insan sevdiği insana yalan söylemez kim ne derse desin yoksa bir anlamı yok sevgilinin buda ezik bir durum oluyor yalan söyleyen değer verdiği birinden hep yalan duyduğu zaman içindeki ona karşı hissi birde düşünsün belki anlar 😕
E tabi orası öyle
Yalan söylemeyi hiç sevmiyorum ama bazen buna mecbur kalabiliyorum. Eğer söylemem gerekiyorsa evet iyi söyler kendimi de buna ikna ederim.
Baskıcı bir yapıda ve hesap verebilir birisi olarak büyüdüm. Hesap veremeyeceğim bir şey yoktur.
Yalancının mumunu yatsıdan evvel söndürecek kadar anlarım evelAllah yalandan. Ben dürüst duruşuma sadık biri olarak her dürüst ve temiz kalpli insanın yalan söylemekten iyi anlaması gerektiğini düşünüyorum daima. O mumları söndürelim.
İstersem evet. Yalan söylemiyorum diyen insanların da samimiyetine zerre inanmıyorum. Herkes yalan söyler sadece konusu ve büyüklüğü değişkenlik gösterir. Keyifli akşamlar.
Cevap
15Cevap
Evet istediğim zaman çokça başarılı oluyorum. Zaten yalan söylemeyi beceren biri yalancı olmaz hiçbir vakit yakalanmadığı için
Yalan söylemiyorum
En iyisi👍
Herkes sıkıştığında yalan söyler
Yalansızım diyene zinhar inanmam
Çok önemli olmadıkça yalana başvurmam.
Yani pek çok kişi söyler evet. Çok nadirdir hiç yalan söylemeyen.
Aynen öyle ama benim kast ettiğim mesela pembe yalan diyenler yalanın pembesi sarısı yok yalan yalandır
4 dörtlük insan olan %1 orandır
Keşke birazcık da olsa yalan söyleyebilseydim, hem fiziksel hem de davranışsal olarak direkt belli ediyorum yalanımı kdkd
Geliştirmen lazım ajdjwhsh
İnşallah gelişir ya böyle yaşanmıyo kdkdkdk
Bazen bilerek kotu yalan soyluyorum ki karsimdaki kendisine yalan soyledigimi anlasin. Sevmedigim insanlara yapiyorum bunu
Aa mantıklı. Bu sefer de hem cidden yalan söyleyince anlamaz.
Aynen 👍
Yalan söylemeyi sevmiyorum, günü kurtaracağımı düşünsem bile (gururum kırılmadıysa) karşı tarafa yalan söylemem.
O kadar diyorsun
Ne durumda hangi konuda olduğuna bağlı yoksa abartamam yalanı doğruyu söyler geçerim hergün başım agrıyacagına bir kere ağrısın
Yalanın da öyle bir özelliği var cidden. Güzel bir bakış açısı. Devamlı diken üstünde olmaktansa bir kere doğruyu söyleyip kurtulmak en iyisi.
Aynen öyle hiç kendimi bunalıma sokamam valla boş ver olacağı yere varsın
Berbatım ele veririrm yalan söyleyince bana bir gülme geliyor zaten
O kötü işte ajxjsj
İyi değilim. Yalanlarım ortaya çıkar. Söyleyebilsem ortaya çıkmazlardı
Doğru
Yalan söylemeyi beceremiyorum. Hemen anlaşılıyor. Suratım kırmızı kırmızı oluyor 🙊
Ben doğruyu söylerken bile öyle oluyor😂
Bn yalan soylemem ki herseyi acikca soylerim zaten ki herkese degil gerekli insan ferektigi adar bilir
Yalan söylemeyi de söyleyeni de sevmem ve hiç başarılı değilim. Yalan söylesem çok geçmez 3-4 dakikada ele veririm kendimi yine
İyiyim de söylemem avuko
Ben senin yerine söylerim müvo sıkma canını:d
Avukolar yalan ile para kazanıyorlarmış mış demek doğruymuş :()
Şş çaktırma whdhehs
Tamam 🤐
Yalan söyleyen insanları anlamıyorum amaç nedir ne için?
Zorda kalınca yahu
Yalan söylemiyorum ama zor durumda ve düşmanıma karşı iyi yalan söyleme yeteneğim var.
otuz yaşımdan beri yalan söylemiyorum
ama bak bir yalan söylersem yanıma oturur benimle hıçkıra hıçkıra ağlarsın
o derece yani
Rahatsız edici, söyleyemem, söylemek de istemem.
Yalan sevmem dürüstlükten gram sapma yok
Hayır yalan konusunda iyi değilimdir.
Evet gayet iyiyimdir ama 😎
İyi olsaydım çok iyi olurdum insanların gözünde.
beceremem tatlım
Erkekler bugüne dek yalanımı anlamadım
Değilim çok şükür
Hayır
Yok degilim
hiç beceremem
İyi değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?