Kişilik & Karakter Kendine mi daha merhametlisin başkasına mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor "Benim, 39 yerimden bıçaklayanı 40 yapmadı diye affetmişliğim var. Siz benim merhametimle başa çıkamazsınız."Başkasına daha merhametliyiz galiba. Onlarda olup da kendimizde olmayan ne var? Kendine mi daha merhametlisin başkasına mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Başkalarına daha çok merhametliydim. Taaa ki gösterdiğim merhameti bile kullanmaya çalıştığını fark ettiğim an.. hak edene merhamet ediyorum artık. Hak etmeyeni Allaha havale ediyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En temizi 🥳 Wineandorange +1 yıl 🙂🙏
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhametli değilim, Yüce Allah merhamet etsin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hem kendime hem de başkasına tabi ki de.. ama çoğu insan merhameti hak etmez değerini de bilmezler maalesef 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Başkalarına karşı çok vicdanlı ve merhametli biriyim ama kendim söz konusu olduğunda; bazen affetmem, içim içimi yer. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl sevdiklerime... benim merhametimle kimse başa çıkamaz 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben kendime merhametli olamıyorum.. Ben bir kendime merhametli olamıyorum. 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendime merhametli değilim. Başkalarına merhametli yim 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Başkasına karşı daha merhametli olmaya gayret ediyorum. Kendimi çok sonra düşünmeye zaman kalıyor 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kendimizi nasılsa geçer diye teselli ederken başkasına atlatamaz gözüyle bakıyoruz çünkü. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Boyle bir merhamet yok hayatta bu acizlik a... ptallik. 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başkalarına…Kendime acımasız davranıyorum🥹 1 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Kendime merhametliyim 1 1 Yorumla вʟᴀcĸᴊᴀcĸ +1 yıl @SiyahSu https://voca.ro/1jYq8hZXFVY6 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Başkasına daha merhametliyim 1 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. sınır 39 yanı :) nerden baslayım 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başkalarına 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar