Kadınların yüzde 90ı onları döven, ezen, aşağılayan erkekleri çok seviyor.
Kadınlar çiçek alan erkekleri değil çiçek almayı düşünen erkekleri seviyorlar.
Boşuna vicdan yapıyoruz galiba kadınlara biz. Kızlar vicdan yapılmasından, erkeğin merhamet gostermesinden asla hoşlanmıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben merhametli erkek seviyorum. Kiymet bilen, el üstünde tutan, özü sözü bir erkek her şeye değer.
Hiçbir kadından "ben s. refsiz severim" demesi beklenemez zaten. Görülen köy kılavuz istemiyor
Sen önyargılarınla ve yanlış seçimlerinle mutlu mesut ol. Sonra hepiniz aynısıniz diye genelle. Umarım bir gün böyle biriyle karşılaşırsan kıymetini bilirsin.
Öyle bir kadın olduğunu düşünmüyorum bu dünyada
Ben bana çiçek alanları seviyom
Bütün kadınlar öyle seviyor zaten, bütün postlarda ve bütün yorumlarda.
Mevzu aşka gelince hormonlar girince kadını aşağılayanlar ezenler öne çıkıyor.
Ben çok kişinin evliliğine tanık oldum ama senin dediğin şeyi ilk gez duyuyorum. Önyargıdan olabilr bence
Kadının başka şansı yok ki. Bakıyor ki s. refsiz. heriflerden çocuk yapamayacak eli yüzü düzgün bir enayi bulup evleniyor. Çocuğu o enayiden yapıyor veya başka birinden yapıp çocuk senin diyor.
Sonuçta iki adamı da sevmiyor. Biri kadını eğlendiriyor, cinsel hayatını tatmin ediyor, efendi ilgi gösteren adama da basım ağrıyor diyor. Olayın özeti bu. Kadınlar erkekleri asla sevmezler
Yaa sen ne saçmalıyorsun asıl erkekler öyle kadınları hamile bırakıp bırakıp çekip giderler ne sorarlar o çocuk açmı diye ne başka bir şey. Ve sen çok genellemeyle konuşuyorsun herkesi zan altında bırakman doğru bir şey değil
Genelleme değil doğru olan bu maalesef. Kadınlar çok güzel rol yapıyorlar. Tek eşli olamaz kadın beyni. Karmasik bir yapısı var. Erkek gibi düz değil.
Toplumda yargilanacagi için kadın bunları gizlemek zorunda kalıyor.
Kadin için sevgi önemli değil, ya o adam o kadını şüpheye düşürüyor ki ondan çocuk yapıyor, o adam öyle bağlıyor, ya da efendi adamdan çocuk yapıyor yine başkalarıyla flortlesmeye devam ediyor.
Erkekler yapınca sorun yok yani tek sorun erkekler vatana millete duyura duyura yapıyor kadınlar gizli gizli öylemi. Bence sen bı kadından kazık yemişsin ondan tüm kadınlara olan ön yargın senin çünkü kadınlar hiçte senin anlattığın gibi değil
Bak arkadasim eğer kadınlar dediğin gibi olsaydı "o kız yollu" gibi tabirler olmazdı. Bunu söyleyen erkekler bizzat kadınlarla yatmış kalkmış adamlar. Aynı kadınla yatan kimbilir kaç adam var.
Siz kadınlar kadının tek eşli olduğunu soylersiniz ama bu doğru değil. İrem Derici de kadın ve çapkın bir kadin olduğunu söylüyor. Yani sizler gercegin ortaya çıkmasını istemiyorsunuz. Kadınların mesaj kutuları bile açık ve kimbilir kaç erkekle konuşuyor kadinlar, hem de farklı farklı hesaplardan. O yüzden yalan konuşma arkadaşım.
Ve bir kadin bir adamı secse ve terkedilse bile mutlaka o yedekte tuttuğu adamlar devreye girer.