Mesela böyle erkekleri kadınlar daha çok seviyor, kadınların dedikleri iyi olsunken gerçekte kadını yatağa atıp bırakan daha fazla ilgi görüyor. Ben de vicdansız biri olmaya başladım.
Bu tarz erkekler daha başka neler yapıyorlar, sırları nedir?
Mesela böyle erkekleri kadınlar daha çok seviyor, kadınların dedikleri iyi olsunken gerçekte kadını yatağa atıp bırakan daha fazla ilgi görüyor. Ben de vicdansız biri olmaya başladım.
Bu tarz erkekler daha başka neler yapıyorlar, sırları nedir?
yorumları da okudum. Yanılıyorsun arkadaşım her insanın bilinç altı piskolojik durumu düşünce yapısı aynı olamaz. Örnek veriyorum ben iki defa aldatıldım, ve şimdi her erkek aldatır mı demeliyim? Kadınları yatağa atıp bırakan daha çok ilgi görmüyor karaktersiz oluyor. Evet bazı hemcinslerim var. Oda şöyleki sizin hemcinsleriniz stratejik oynuyor. Kadınalrı yatağa atana kadar hiç kimsenin göstermediği ilgiyi gösterip o kadar güzel seviyorlar ki yatağa attıkdan sonraki boşluğu kadın kabullenemiyor. Hazmedemiyor. Ondan sonra da o karaktersiz kişileri kazanmya çalışıyor.
Stratejik bir oyun varken ortada piskolojik verlien cevap da kabul edilmeli. Bu kadar basit aslında.
Cevap
5Cevap
Neden kadınlarında erkekleri yatak için kullanıp atmış olabileceği aklına gelmiyor.
Belkide kadın cinsel ihtiyacını giderip erkeğe yol veriyordur. Bu hikayede kullanılan erkekler olamaz mı?
@fadikooooge size katılıyorum bunu yapan kadınlar da çok
Neden yapmasın cinsellik iki taraflı tatminiyettir
Sorma. Iyi gunler
Bana kalırsa hiç bie şeyi doğru yapmış olmuyor. Öyle yapan erkeğin bilinçaltında ciddi sıkıntılar vardır bence. Zayıflık göstergesi bu durum.
Hayatını bu şekilde devam ettirmek isteyenler için seçilen bir yöntem. Hiç bir zaman birine ait olamayacak olmayı göze almak lazım. Geçici bedenler, geçici sevgiler anlık zevkler. Bir süre sonra yapayalnız olduğunun gerçeği ile yüzleşmeyi göze alarak devam edilebilir.
Kadınlara baştan iyi davranıp aşık edip sonra bırakıyorlar tabi bunu anca ergen kizlara yaparlar bir de evleneceğiz tabi diye kandıran var bana göre büyük vicdansızlık Allah belasını versin öylesinin
Kadınlarda ağırdan almalı bana göre kanıp duruyor
Baştan iyi davranmak derken mesela bir ortamda kızın numarasını aldık, kıza sürekli mesaj atınca abaza olursun ama nasıl oyun kurmak lazım? Direkt başta evlilik demem lazım o zaman
Kardeşim sana taktik verip kızın kalbini kıracaksan boş ver ajaaj
Hicbir hemcinsime bunu yapmam
Anladım az çok. Hemcinsine yapamayacagin bir şey olduğuna göre demek ki kızlara iki aşk sözü kullanınca, farklısın deyince mevzu yatağa geliyor asdf
Herkes aynı değil ama tanıdığım kızların bazıları mal tamamen zeka bence bazıları saman beyinli
Böyle konusunca konuşasım gelmedi ne yaparsan yap baybay
Doğru.. o yüzden her kadına malmis gibi yaklaşmak daha mantıklı
Sensin mal yorum yapanda kabahat çok zekasin ondan taktik arıyorsun
Bilgi birikimim var yavaş yavaş uygulamaya döküyorum. Yedeğe bir iki kız almam lazım sadece sonrası kolay
Peki erkekleri kullanip atan zalim dominant ve istekli kadinlara ne demeli.
Hiç bir şey doğru yapmıyor ki
Kendini ucuza satan herkes çöp olmaya mahkumdur
Hayvandan farkı yok 😒
sonra paramı yiyip attı diye ağlarsınız
ee gene kadın kârlı hem bedeninizi kullanıyor hep paranızı bedava jig0(0
ahahaha ilk tanıştığı kıza 100 milyon kaptıran erkekler mi diyor bunu
onlara kanan yok artık hangi mal evlenmek ister ki zaten erkeğin arkasını toplamak için mi
sizde malsınız bütün erkeklere kötü davranıyorum küfrediyorum her eziyeti yapıyorum genede peşimde kuyruk oluyor zayıf varlıklarsınız
ben olsam boğazını keser seni çöplüğe atardım kimse bana karşı gelmeye cürret edemez
senin derini diri diri yüzer kezzabı zorla boğazından aşağı dökerdim
Kobrayı boynuna doluyorlar
Bar kültürüm pek yok bakışırsın karşılık alıyosan yanına gidersin barda öyledir yani
Kaderimsin diycen 😅😅
Onu çok erkekten duyuyorlar, bence farklı cümleler kuran erkekleri seviyorlar. Yani evlenilecek kadınsın demek yerine şöyle bir kıza bakacak suzeceksin, kız da "neden baktın" diyecek, "sana beyaz çok yakışır" diyecek gözünü kirpacaksin. Kız zaten kafasında kurar. Hem kafası karışır hem de daha sonra söylemen cazibe yaratır
Sen yozgatlı mısın 😆😅
Yani var ya sen ya sivadlısın ya yozgatlı falansın sen harbi yörüksün adamsın la bu konuşma şekliyle aklı başında bi kız düşmez sana 😅😅
Bize vermiyorlar ki atalim yataga
Max arkadas olabiliyorum
Nasil yaklasmaliyim sence
Burada birsuru video var onerdigin bi video var mi hayatimi degistirecek cinste kizlar bana nasil azar mesela ya da opmej ister gibi
Bu nasıl soru qqq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?