Kişilik & Karakter Parkta oynamanın yaşı var mıdır? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elli yaşında da olsam salıncak ve tahterevalliden vazgeçirmez beni kimse aaaaa bir de kaydıraktan tabi 😀💃💃💃 Parkta oynamanın yaşı var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bence olmasın 😂 çünkü ben hala salıncakta sallanmayi çok severim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır neden yaşı olsun ki 1 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Eh 30 yaşında kaydıraktan kayan bir adam düşünemiyorum ben 😅 1 6 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Niye be çokta güzel Kayar valla 😀 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅 bilmiyorum bana uzak gibi park nedir ben unuttum sanırım aynı çocukluğum gibi 🥲🥀 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla íbobeyyy +1 yıl 😅😂 şşş üzül diye söylemedim ben unuttum boş ver belki de yaşı yoktur parkta oynamanın Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Yoktur tabi ilk fırsatta sende git bence içindeki çocuk sevinsinnn 😇😇😇 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ben sana diyorum ki içimdeki çocuğun mezarı komple otlarla çevrili sen diyorsun ki içinde ki çocuğu eğlendir. 🥀 Bu masal biteli çok oldu her masal mutlu sonla bitmez elbet Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Olmaz ki salıncak benim olsun usul usul sallanayim😌 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Tamam tamam salıncağı sana veriyorum 😀 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Çarpışan araba favorim benim. Ama yaşı olmaz öyle şeylerin 😂 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır yoktur. Her yaş eğlenmek için özel ve güzeldir. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. @вуηαяcσѕ dedeciğim beni parka götür. 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocukken parka gidemedim şimdi gidesim geliyor ama ön yargılar yüzünden... Sadece salıncak 0 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 35 de bile kayarım affetmem gördüm mü:) 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Affetme bence de 😀 Yorumla Theguardy +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Asla yok. Ah eskiden kum vardı parklarda 🥲🥲 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Parkta oynamanin bir yasi yoktur 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır yoktur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence olmasın 😂 çünkü ben hala salıncakta sallanmayi çok severim
Hayır neden yaşı olsun ki
Eh 30 yaşında kaydıraktan kayan bir adam düşünemiyorum ben 😅
Niye be çokta güzel Kayar valla 😀
😅 bilmiyorum bana uzak gibi park nedir ben unuttum sanırım aynı çocukluğum gibi 🥲🥀
🥺🥺🥺
😅😂 şşş üzül diye söylemedim ben unuttum boş ver belki de yaşı yoktur parkta oynamanın
Yoktur tabi ilk fırsatta sende git bence içindeki çocuk sevinsinnn 😇😇😇
Ben sana diyorum ki içimdeki çocuğun mezarı komple otlarla çevrili sen diyorsun ki içinde ki çocuğu eğlendir. 🥀 Bu masal biteli çok oldu her masal mutlu sonla bitmez elbet
Olmaz ki salıncak benim olsun usul usul sallanayim😌
Tamam tamam salıncağı sana veriyorum 😀
Çarpışan araba favorim benim. Ama yaşı olmaz öyle şeylerin 😂
Hayır yoktur. Her yaş eğlenmek için özel ve güzeldir.
@вуηαяcσѕ dedeciğim beni parka götür.
Çocukken parka gidemedim şimdi gidesim geliyor ama ön yargılar yüzünden... Sadece salıncak
35 de bile kayarım affetmem gördüm mü:)
Affetme bence de 😀
😀😀😀
Asla yok. Ah eskiden kum vardı parklarda 🥲🥲
Aaa yasla ne alaka vazgecilmezlerim
Parkta oynamanin bir yasi yoktur
Hayır yoktur
Bence yoktur