Gamer Oyun oynamanın yaşı var mı? cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyun oynamanın yaşı var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hayır yok. Vaktin varsa, seviyorsan her zaman oynayabilirsin. 2 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl Oyun oynamayı severizzz. Pek vaktim olmuyor ama Yorumla
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Yok ben hala oynuyorum. 50 yasina gelsem yine oynarim 1 2 Yorumla cyrax1 +1 yıl Bende :D Yalnız oyun oynamakda zor bu devirde. Bir oynayayım diyorsun 50-100 bin lira paran gidiyor Yorumla MuhaKz +1 yıl Basma sen de. Tamam bazen çok guzel skin ve itemler oluyor ama sonu yok bu işin Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Hayır oyun oynamanın bir yaşı yoktur, bu bir tutkudur 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok. Her yaşta oynanır 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok çok oyun oynamadım ama babam istediğim oyunları hiç almadı çünkü 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yoktur 1 0 Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır ABD de yetişkin adamlar minecraft oynuyor 0 0 Yorumla
lolippop Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet 18den sonra oynanmamalı😂 1 2 Yorumla cyrax1 +1 yıl Yok katılmıyorum. Yorumla lolippop +1 yıl Tamam evlenince o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok. Vaktin varsa, seviyorsan her zaman oynayabilirsin.
Oyun oynamayı severizzz. Pek vaktim olmuyor ama
Yok ben hala oynuyorum. 50 yasina gelsem yine oynarim
Bende :D Yalnız oyun oynamakda zor bu devirde. Bir oynayayım diyorsun 50-100 bin lira paran gidiyor
Basma sen de. Tamam bazen çok guzel skin ve itemler oluyor ama sonu yok bu işin
Hayır oyun oynamanın bir yaşı yoktur, bu bir tutkudur
yok ben ölümümün son günü olsa da oynarım
Yok. Her yaşta oynanır
Yok çok oyun oynamadım ama babam istediğim oyunları hiç almadı çünkü
Hayır yoktur
Ps her yaşta oynanır ya
Hayır ABD de yetişkin adamlar minecraft oynuyor
Yok ya
Evet 18den sonra oynanmamalı😂
Yok katılmıyorum.
Tamam evlenince o zaman