Son bir cümle nidası yankılanacak evrende ve yaşamınız nihayete erecek, bu hangi cümle olurdu?
Gün doğdu, gün battı, ebed senin.

Son bir cümle nidası yankılanacak evrende ve yaşamınız nihayete erecek, bu hangi cümle olurdu?
Gün doğdu, gün battı, ebed senin.

Öncelikle Allah hepimize sağlıklı, uzun, huzurlu ve mutlu bir ömür versin. Hayatım şimdi son bulsaydı sevdiklerime sesli mesaj kayıt ederdim ve şunları söylerdim:
Hayat, benim için bir yolculuktu ve sizleri tanımak, sevmek en güzel durağım oldu. Şimdi yolun sonuna geldim, son durağa vardım. Artık ayrılma ve gitme zamanı. Sizinle geçirdiğim her an, her saniye benim için sonsuz bir değere sahip. Yaşadığımız her an için teşekkür ederim. Beni unutmayın ve beni her zaman gülümserken hatırlayın. Kendinize hep iyi bakın. Sizleri seviyorum..
Sonra da kelime-i şehadet getirirdim...
Yazarken duygulandım ya. 🥺 Allah hepimize hayırlı ömür, imanlı ölüm nasip etsin; bizlere mehmet etsin...
Amin.
rica ederim.
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve Resulühu
Cevap
4Cevap
Ben son bir cümle bile söylemezdim.. gece öylece yıldızlara bakarak hayatımın sona ermesini beklerdim.. zaten bir gün yaşanacak bu durum
Benim daha yaşayacaklarım, göreceklerim, tadacaklarım, duyacaklarım, yapacaklarım ve gezeceklerim vardı.
İnşallah Kelime-i Şehadet ile olur. Öyle umuyorum
Çocuklarıma iyi bakın
Başkalarını memnun etmek için değil mutlu olmak için yaşayın..
Merhaba
size mesaj atmak istiyorum da beni takip edebilir misiniz
Kalbim beni anlamayan herkese kırgın
bişi söylemezdim
Çocuklarımı koru Allah’ım
Acılarım sona erdiği için mutluyum
Keşke bir kez tanışsaydım 😔😔😔😔😢😢🥺🥺
Önce şükür sonra Kelime-i Şehadet.
"Geldigim gibi gidiyorum" olurdu.
Borç bitti nihayetinde bulunmak isterdim..😁
ak partili amca bırakma ellerimiiii
Hakkım haramdır bu adalet sistemine