Evcil hayvanlar, özellikle köpekler, sahiplerinin stresini azaltabilir ve onlara mutluluk getirebilir. Köpüş'ün (Boyoz'un) sevimli hareketleri ve cilveleri sizin moralinizi yükseltebilir ve sizi rahatlatabilir. Ancak, hayatınızdaki insanların size vermediği ilgi veya sevgi, zaman zaman üzüntü veya öfke hissi yaratabilir. Bu durumda, sevdiklerinizle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak önemlidir. Ayrıca, kendinize ve mutluluğunuza odaklanmak da önemlidir.
Vallaha evden giderken benim kız uyuyorsa ayaklanır hemen ben tabi görmem kapıyı da kapatıyorum tekrar geri geliyorum odaya kapının ağzına oturmuş bekliyor böyle. O durum aşırı güzel hissettiriyor. Gün içinde kendi odasında oluyor ben geliyorum annemle sohbet ediyorum sesimi duyuyor kapıyı açın diye resmen bas bas bağırıyor. En güzeli de ben yatağa giriyorum uyumak için uykudan kalkıyor kendi yatağından benim yatağıma gelip avucumun içine yatıp uyuyor huzur resmen huzurrr
Bizim evimiz müstakil olduğu için kedi ve köpeğimiz var. Hemde isterlerse doğal alanı kullanabiliyorlar Evden biri gibi oluyorlar. Çalıştığım yerde de iki kediye bakıyoruz. Ama işte kısırlaştırmayınca çok hızlı çoğalıyorlar. Bu bizim için sorun tabi. En azından merhametli olmak gerek.
Hepsinin ayrı ayrı huylarını bilirim. Sarman olan mesela pek miyavlamaz sadece canı acırsa ve kendini kitli hissederse miyavlar. Tekir olan yetişkin olduğu halde halen oyun oynamayı sever benimle ayarı yoktur ısırır tırmalar. Scothis olan ise tam bir poşet meraklısı eğer ortamda poşet varsa onundur o 😃
Benden kıskaniyorlar birbirleniri buldog'u sevince kedo hemen yanima gelip onu tirmakliyor. Bazende oyuncak paylaşimi yapiyorum köpüş hepsi benim diye kediye kıziyor. Kedinin cani sıkıliyo diye tv den fare oynu aciyorum kedo pare yakalamaya çalidiyor tv ekranina zıpliyor🙄😅köpuşler ona havliyo😅
Evin içinde köpek bakmadığım için bilemem o kadar yakından ancak birçok köpeğim de oldu benim sadece ben köpeği severken kediler uzakta izlerdi o kadar 😂😂
Senin gibiler sokakta kedi köpek görunce tekmeler mama su kabini döker sonra gelir burada ego 'dan hayvan sevgisinden söz eder. Sen ne anlarsin hayvan sevmekten