Sosyal medyanın ya da çevrenin pazarladığı hayatı istemek?

sosyal medyadanın veya çevremizin bize pazarladığı bazı yaşam tarzları var. örneğin çok iyi bir mühendis olmalısın veyahut dünyayı gezmelisin, iyi bir akademik geçmişin olmalı, iyi bir gelir kaynağın olmalı.. e ben lise mezunu, tekstil fabrikasında agrari ücretle geçinen, küçük bir kasabada huzurlu ve mütevazı bir hayat süremez miyim? önemli olan huzurlu bir yuva kurmak değil mi? bilmiyorum ben bize pazarlanan yaşam tarzlarına erişemeyince kendimi çok yetersiz hissediyorum ve üzülüyorum. eskiden bende influncerlar gibi bi hayat hayal ederdim. fakat büyüdükçe şuanki konumumda çok huzurlu olduğumu farkettim. yine de kendimden utanıyorum. diğer insanlara göre daha büyük amaçlarım olmadığı için. bana ilerideki amacımı sorsalar söyleyeceğim tek şey huzurlu ve sıcak bir aile ve doğru eş seçimi.. sadece bu.. bana göre dünyayı gezmek çok da matah bir şey değil. eğer sana iyi gelecek olan şey dünyayı gezmek değilse sen dünyayı gezerken de mutlu olamayacaksın. o yüzden sana pazarlanan şeyi gerçekten istiyor musun yoksa özeniyor musun bunu bilmek önemli. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? benim gibi kendinizi yetersiz hissediyor musunuz?
Sosyal medyanın ya da çevrenin pazarladığı hayatı istemek?