Kişilik & Karakter İçinizden Gelen Kötü Ses Size Ne Diyor? íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum😅Gıcık olduğun ne kadar insan varsa hepsinin kafasını beyzbol sopasıyla ez diyor.😈☠️😈 İçinizden Gelen Kötü Ses Size Ne Diyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl şarkıyla ifade etmek istiyorum https://www.youtube.com/embed/bDLKVPaAlVo 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Boğmak istiyorum ellerimle gözünün içine baka baka boğmak 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Yak yık yok et diyo tepeni atdıranları ama ben uslu kızım şeytana kulak sanmıyorum😂 1 1 Yorumla Pömpüş +1 yıl Asmıyorum olacaktı Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Aynı iç sesim gibi 😃😂😂🤭🤭🤭 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şeytan ne der demiyor ki uyuyacak olsam oho 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Sil sil sil.. 0 6 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ne alaka Yorumla Buzlukahvem +1 yıl İç sesimizi sormadım mı ben mi yanlış anladım 😬 Yorumla íbobeyyy +1 yıl He iç sesini sordum da neyi sileceksin anlamadım Yorumla íbobeyyy +1 yıl Daha yeni de nude at diye yazan sen mıydın Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Hayatımda bazı şeyleri söküp atasım geliyor çok öfkelenince… sonrasında pişman olacağımı bildiğim için sabır etmeye devam ediyorum. Silip atmak kaçmak en kolay yol ama en mutsuz edeni de aynı zamanda. Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Hayır ben değildim. Gizli yorum yazmam. Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kötü ses gelmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şarkıyla ifade etmek istiyorum
https://www.youtube.com/embed/bDLKVPaAlVoBoğmak istiyorum ellerimle gözünün içine baka baka boğmak
Yak yık yok et diyo tepeni atdıranları ama ben uslu kızım şeytana kulak sanmıyorum😂
Asmıyorum olacaktı
Gıcık olduğun insanların saçını başını yol diyor
Çok hoş şeyler söylemediği kesin
Aynı iç sesim gibi 😃😂😂🤭🤭🤭
Şeytan ne der demiyor ki uyuyacak olsam oho
Sil sil sil..
Ne alaka
İç sesimizi sormadım mı ben mi yanlış anladım 😬
He iç sesini sordum da neyi sileceksin anlamadım
Daha yeni de nude at diye yazan sen mıydın
Hayatımda bazı şeyleri söküp atasım geliyor çok öfkelenince… sonrasında pişman olacağımı bildiğim için sabır etmeye devam ediyorum. Silip atmak kaçmak en kolay yol ama en mutsuz edeni de aynı zamanda.
Hayır ben değildim. Gizli yorum yazmam.
Kötü ses gelmez