Mutluluğunuzla mutlu olabilen insan çok nadirdir bu hayatta..

Mutluluğunuzla mutlu olabilen insan çok nadirdir bu hayatta..

Ben hep zorlarımda yanımda olan insanları samimi ve içten bulmuşumdur.. Çünkü insanlar çoğu zaman mutluluğunun paylaşılmasına ihtiyaç duymazlar.. Daha çok zor ve sıkıntılı durumlarda birilerini arar gözlerimiz.. Kaldı ki; zor zamanlarımızda yanımızda olan insanlar, aynı zamanda mutluluğumuzdan da mutlu olan insanlardır ama mutluluğumuzdan mutluluk duyan insanların sıkıntılı anlarımızda yanımızda olacağına tam emin olamayız..
Zor gününüzde yanınızda olan insan mutlu olduğunuzda mutluluğunuzu da paylaşır. Sadece mutlu olduğunuzda mutluluğunuzu paylaşıp ama zor gününüzde yanınızda olmayan insan hayatınızdan def edilecek birisidir. Bu arada bazı insanlar o kadar çok karaktersiz ve hayatı dar eder ki, o kişiyi zor gününde terk edin. Doğru insanı zor gününde yalnız bırakmayın.
Cevap
10Cevap
Benim için ikisi de önemli ve değerlidir tabi ki de.. yani mutluluğumu paylaşan aynı zaman da zor günümde yanımda olan insanlar.. birlikte güldüğüm birlikte ağladığım insanlar.. zaten arkadaş ayda dost dediğin özellikle de zor günlerde insanı yalnız bırakmaz sürekli destek olurlar ve bundan da rahatsızlık duymazlar.. ama bu zaman da da böyle kıymetli değerli dost arkadaş bulmak o kadar zor ki çoğu bencil maalesef..
İkisi de önem taşıyor ancak zor zamanına koşan insanı daha bir çok sevmek gerek
Hem zor zamanlarımda yanımda olan, hem de mutluluğumla mutlu olan kişiler çok değerlidir benim için.
Bence ilk maddeye sahip olan insanlar 2 maddeye de sahiptir ve böyle insanlar pırlanta gibidir
Mutluyken herkes var zaten. Önemli olan zor anımda yanımda olması birilerinin. O yüzden zor zamanımda yanımda olan daha değerlidir.
mutluluğumu paylaşan insanlar gözümde kıymet kazanır. bir insanın acısını paylaşmak kolay, mutluluğunu paylaşmaksa daha zor..
Ikiside önemli tabi ama iyi ve mutlu zamaninda herkes yaninda seninle olur en önemlisi kötü bir zamanda oldugunda yaninda olanlardir..
İyi günde herkes olur yanında, önemli olan zor gününde yanında olabilecek kişilerle dost olmaktır.
Mutluluk önce, cünkü basarili, mutlu olunca bunu maalesef herkes Kabul edemiyor
Zor anlarımda beni mutlu eden iki kişi var. Sonsuz değere sahipler.
Zor anlarımda yanımda olan. Gerçek dost onlardır çünkü.
Zor anımda da mutlu anımdada yanımda olsun isterdim.. onlar can oluyor işte ☺️
Aslında benimle mutluluğunu paylaşan insan zor anımda da yanımda olur diye düşünüyorum.
Benimkiler genelde zor anlarımda gider ben ikisine de değer veririm ama.
Sor zamanlarımda yanımda olanlar tabikide
Zor anımda yanımda olan
Zor günde yanımda oluyorsa gerçekten bağlanırım.
Zorumda olan
zor anımda olan
İkisi birarada.
Mutluluğumu paylaşan
İkisii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?