Evet tamamen açık yaşıyorum. Çok nadiren içime atarım onda da çok üzgün olmam lazım. Son dönemlerde başıma geldi kimse bilmez mesela dışarıya yansıtmadım. Ha uzun sürmedi sürdürmem de.
Öfkemi gizli tutarım. Bu iyi bir şey değil ama maalesef bende alışkanlık oldu. Sinirlendiğimi belli etmemem lazımmış gibi hissediyorum ve bu zamanda gerçekten beni daha sakin biri haline getirdi. Gel gör ki bu sefer de içten bitiriyor. O yüzden artık en doğrusunu yapıp, beni sinirlendiren şeylerin ana nedenini arıyorum.
Onun dışında mutluluğumu ve üzüntümü açık yaşarım genelde.
Net açık yaşarım ama öfke gibi negatif duyguları yaşarken kendimi izole ederim. Birilerinin kalbi kırılmasın. Bide benim buzlanmış gülüş ismini verdiğim bir gülüşüm var. 🙂 emojisiyle belli ediyorum. Bu ifadeyi kullanarak kara bir gün yaşadığımın sinyalini veririm ki dileğim kullanacağım günlerin gelmemesinden yana zfiiddşkfkkxş ben benim ama aynı ben değilim o günler içinde
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Ben genellikle pek berlli etmiyorum içimde yaşamayı tercih ediyorum çoğu duygumu sadece karşımda ki insana çok çok güveniyorsam o zaman duygularımı açar belli ederim.. ama bunun dışında sakinimdir.. çok üzülsem de bunu kimse anlamaz ya da çok mutlu olursam kimse fark etmez
Aslında birbirimizi tanıdığımız şu zaman içinde az çok belli etmiştimdir kendimi. Duygularımı, sevinçlerimi istemsizce bile olsa bazen gayet açık ettiğimi düşünüyorum.
Bazen içime kapanırım, kendi kabuğuma çekilip, mesela mutsuzsam. Canım bir şeye çok fazla sıkılmışsa. Ama sevinçlerimi açık yaşarım. Bu kocaman tebessümle bile belli ederim. Hele öfkem açık ve net belli ederim, mümkünse kimse yaklaşmasın.
İçi dışım birdir.. Dışarda cereyan eden olaylara olan tepkilerim açıktır… Sadece iç dünyamda sebepsiz ve ani olan ruh hali değişimlerini yansıtmıyorum…