Kişilik & Karakter Sizi sinirlendiren son şey neydi? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Gece Madrid alır dedim bazen böyle küçük küçük oynarım heyecanlı oluyor.. Hakem golden bir saniye önce maçı bitirdi. Yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibi kaldım öylece sinirden. 😃 Sizi sinirlendiren son şey neydi? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. İdda kaybetmedim ama beni sinirlendiren en son şey hayatta yaşadığım sorunlar ve bazı insanların laftan anlamaması 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Banyoda ayaklarımın ıslanmasına sinir oldum.. Hitler’in Almanyasında albüm çıkaran İsmail YK gibi hissediyorum kendimi.. 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Trafikte dayının biriyle kavga ettim dayı ölmeye yer arıyor herhalde atladı arabanın önüne fren tutmasa vurduk yani dayıya. 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Dayı ölmeyi bayılmak sandı heralde ajsjs Yorumla íbobeyyy +1 yıl S. alak abi birde bana diyor yavaş olsana diye ana caddedesin m. al bi koyacam kavuşacak Allah'a o olacak Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum olmuştur epey bir süre.. Bu aralar sinirim alınmış gibi. Maça bile gerilmedim o derece. 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Şu lanet antidepresanı bırakamamak. Kilo veremiyorum mk 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bu yaşta anti manti olmaz ama geçmiş olsun Alfia +1 yıl Anksiyete illeti beni de vurdu. Teşekkür ederim :)) MadagaskarAslanı +1 yıl Dikkat edelim, hayat güzel ve kısa :)) Alfia +1 yıl Tamamdır 🥲
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok para kaybetmişsin bidahakine 10tl bas çok gitmesin 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hacı olay para değil ki orada ki heyecan. 😃 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kargomun şubeye geri gitmesi , neyseki aradim saydirdim simdi relax 0 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Temizlik yaptım yoruldum gerildim sinirlendimm her şey 🥺 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Beşiktaş yenildi 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kanka ne koyduk la 🤪 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. metronun son saniyesine yetişmek beni sinirlendirdi 0 0 Yorumla
Gizembenknk1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilimin 2 sene peşimden koşup muhtemelen şu an aldatıyor beni terk etmemesi bende o terk etsin diye onu terk etmiyorum 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biri vardı işte ona sinirlendim geçti gitti 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Dövseydin ya Wineandorange +1 yıl Üşendim valla kendimi yormak istemedim
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sinirimden ağladım bugün. 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Niçin Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yalnız hissettiğim için Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bence bu şımarıklık. Hayata karşı bakış açını değiştir. Yalnızlık sana bir ceza değil, bir ödüldür. Elinden kaybedene kadar değerini bil bence Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Pekii Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Dar gelir Osman ağa dar gelirrr safişime karyola dar gelir. Ne gelir elden ne gelirrrrrr Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. durduk yere engel yemek birisinden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İdda kaybetmedim ama beni sinirlendiren en son şey hayatta yaşadığım sorunlar ve bazı insanların laftan anlamaması
Banyoda ayaklarımın ıslanmasına sinir oldum.. Hitler’in Almanyasında albüm çıkaran İsmail YK gibi hissediyorum kendimi..
Trafikte dayının biriyle kavga ettim dayı ölmeye yer arıyor herhalde atladı arabanın önüne fren tutmasa vurduk yani dayıya.
Dayı ölmeyi bayılmak sandı heralde ajsjs
S. alak abi birde bana diyor yavaş olsana diye ana caddedesin m. al bi koyacam kavuşacak Allah'a o olacak
Hatırlamıyorum olmuştur epey bir süre.. Bu aralar sinirim alınmış gibi. Maça bile gerilmedim o derece.
Şu lanet antidepresanı bırakamamak. Kilo veremiyorum mk
Bu yaşta anti manti olmaz ama geçmiş olsun
Anksiyete illeti beni de vurdu. Teşekkür ederim :))
Dikkat edelim, hayat güzel ve kısa :))
Tamamdır 🥲
Çok para kaybetmişsin bidahakine 10tl bas çok gitmesin
Hacı olay para değil ki orada ki heyecan. 😃
Kargomun şubeye geri gitmesi , neyseki aradim saydirdim simdi relax
Temizlik yaptım yoruldum gerildim sinirlendimm her şey 🥺
Beşiktaş yenildi
Kanka ne koyduk la 🤪
metronun son saniyesine yetişmek beni sinirlendirdi
Sevgilimin 2 sene peşimden koşup muhtemelen şu an aldatıyor beni terk etmemesi bende o terk etsin diye onu terk etmiyorum
Biri vardı işte ona sinirlendim geçti gitti
Dövseydin ya
Üşendim valla kendimi yormak istemedim
Sinirimden ağladım bugün.
Niçin
Yalnız hissettiğim için
Bence bu şımarıklık. Hayata karşı bakış açını değiştir. Yalnızlık sana bir ceza değil, bir ödüldür. Elinden kaybedene kadar değerini bil bence
Pekii
Dar gelir Osman ağa dar gelirrr safişime karyola dar gelir. Ne gelir elden ne gelirrrrrr
Neyse yazmiyim simdi ayip olur :d
İnternetin yavaşlaması
Sabahki minik olay 😅
Temizlik konusunda birşey🙄
durduk yere engel yemek birisinden
Sitede bir üye 😏