Nisa Mihrimah bebeğin ölümüne. Dün hemşire görevlisi bulmuştu onu dışarıda ve durumu iyiydi. Ama ölmüş. Sinirden, üzüntümden gözümden yaş geldi. Bir yakınım ölse bu kadar üzülmem bebekler konusunda aşırı hassasım.
Ve bebeği terk eden sözde anne bebeği bıraktıktan sonra başka bir adamla cinsel ilişkiye girmek için gitmiş. Hala sinirliyim o kadını diri diri ateşte yakıp sonra ateşini söndürüp sonra tekrar yakmak istiyorum. Ateşi söndürüp tekrar tekrar yakmak. Yanarken de yavaş yavaş yanarak gebersin inşallahhh
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Oruç tutuyorum tamam mı oruç açınca üşüyorum sahur yapıyorum bir şey yiyince üşüyorum günlerdir ne çay içtim de kahve içtim daha yeni bir bardak süt içebildim günlerdir bak hala düzene oturtamadım ne yemek kaldı ne içecek kaldı yani her şeyden geri kaldım ya
Sağ bacağımda aksamalar oluyor. Yürürken zorluk çıkarıyor. Gün içinde beni sinirlendiren en büyük şey bu olabilir.
Onun haricinde elektrik ve internet kesintileri sorun oluyor. Çünkü ben işlerimde elektriği ve interneti aktif olarak kullanıyorum. En son buna sinirlenmiştim.
Biri var ki her görüşümde sinirleniyorum içimde. Bu akşam kendileri gelince içten içe sinirlerim canlandı yine ama neyse diyorum. Kolay kolay sinirlenmem dedikçe sinirlenilecek sebepleri, insanları çekiyor gibiyim. 🤷🏻 Çokta önemli değil geçti gitti, benim sinirlerim daha kıymetli o insanlardan. 😎
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Az önce sinirlendim sanırım bir parça.. Bazen insanlara ne anlatmaya çalışırsam çalışayım kendi zihinlerinde canlandırdıklarına inanıyorlar.. O yorucu ve sinir bozucu olabiliyor.. Israr edilmesine uyuz oluyorum sanırım bundandır.. Keyifli geceler..