Ceza bir şarkısında "seninle benim aramda kocaman bir fark vaaaar" demiş ya haniii.. hepimiz birbirimizden hem çok farklı hem de bir araya gelince güzel bir bütünün parçasıyız a dostlar. Beni biliyorsunuz zaten deliyim doluyum.

Ceza bir şarkısında "seninle benim aramda kocaman bir fark vaaaar" demiş ya haniii.. hepimiz birbirimizden hem çok farklı hem de bir araya gelince güzel bir bütünün parçasıyız a dostlar. Beni biliyorsunuz zaten deliyim doluyum.

Ben şu konuda herkesten farklıyım demek bana mantıklı gelmiyor. Biraz kendini ön plana atıyor, övüyor gibi bir izlenim veriyor.
Dışarıdan göründüğün gibi değilsin derler genelde. Çevresinde sevilen, değer gören biriyim. Tabi özellikle şoyle bir özelliğim var, bu özellik beni farklı kılıyor diyemiyorum
Mutfakta harikalar yaratıyorsun meselaaa
Beni herkesten farklı kılan özelliğim beni herkesten farklı kılan özelliğim beni herkesten farklı kılan özelliğim beni herkesten farklı kılan özelliğim beni herkesten farklı kılan özelliğim ne olabilir düşünüyorum ne olabilir ne olabilir düşünüyorum ne olabilir acaba acaba ne olabilir düşünüyorum düşünüyorum ne olabilir acaba sence ne olabilir
Bu yaşıma kadar kimseye maddi/manevi haksızlık yapmadım. Cebime hakkım olmayan bir kuruş girmedi. Aksine ve maalesef zaman zaman hakkına çökülen oldum, onda bile cazgırlık yapmadım. Sözle kimseyi incitmedim, kalp kırmadım, kırılan oldum...
Fisiksel ve ruhsal olarak hiç kimse kimseye benzemiyor zaten ama görünür farklılıklarım rep dinlemiyorum, kot giymiyorum çayda şeker kullanmıyorum ve antika eşyaları seviyorum
Cevap
16Cevap
Kimseden farklı değilim, ancak kimse ile aynı da değilim :))
Herkesten farklı değilim ama herkes için herkes değilim 😂
😂
Hem herkesle anlaşıp hem kimseyle anlaşamıyorum hdbdhdns
😂❤️
Kızların geneli zoru oynar, ben oynamam. Ben zaten zorum.
Uuuuu
Aha o horoz gibi her işi kendim yapıyorum farksa.
Yıkıldım 😂😂
Nasıl toplandın 😅😂
İyidi 👍😄
Beni herkesten farklı kılan "bir" özelliğim yok, tüm özelliklerimin bir arada oluşu değerlerinden farklı olmamı sağlıyor.
Kimseye minnet etmeyeli uzun zaman oldu. Sanırım bu da benim farklı bi özelliğim oldu
Çok yönlü biri olmam ve etrafımdakileri çok düşünmem
Empati yeteneğimi çoğu insandan daha fazla kullanmam.
Herkesten farklı demeyim de biraz farklı bakıyor olabilirim her şeye 😄
Kendim olmam, rol yapmamam, kalıba göre şekil almamam olabilir.
Kafamım Estiği Her Şeyi Yaparım.. Sonunu da Asla Düşünmem
Efsane makarna yaparım
Seni alan yaşadı
Olduğum gibiyim. Gayet şeffaf kartlar açık.
❤️
Senin gibi güzel yüreğe sahip olmam 🌹
Bilmukabele ❤️🌹🙂
Yanliz olmam ve kimseye karişmam- bu yeterlimi
Dürüstlüğüm, karakterim, cesaretim, ve saygım
Düşünce tarzım olabilir
Bulamadım, yok galiba.
Evet eve kapalı yaşamak
Ani kararlar alırım her zaman
hepimiz kardeşiz bu savaş niye be gülüm 😂
Herkesin kendine özgü bi özelliği vardır
Cazibem