Yok sanırım. Herkes gibiyim, her şey gibi sıradanım. Sadece bazı şeylere farklı bakıyorum. Deyimlerin anlamına gerçeklik penceresine bakıyorum görerek yaşamak için. Ya da insanları ilk görüşte çözümlüyorum ama belli etmiyorum. Aslında farklıyım, kimseyle aynı değilim diyip duruyorum. Fakat hiçbir farkım yok. İçimde başka hayaller var belki tek farkım budur ☯
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Herkesle anlaşabiliyorum insanları seviyorum ve bazen hani samimi oluyorum çünkü neden olmayayım değil mi bazı insanlar böyle benim insanlar ile samimi olmamı tuhaf karşılıyorlar ve insanlarla anlaşmak ne zamandan beri tuhaf bir şey gerçekten merak ediyorum
Beni farklı kılan birçok özelliğim var. Güzel konuşmam, entellektüelliğim, espirili ve neşeli yapım, fıkralarım, bağımlılık yapan muhabbetim. Daha ne olsun aga be?
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Sezgilerim çok kuvvetlidir gerçekten o yüzden kurtuluyorum belki de öyle olmasa tuzağa düşerim bir de şunu düşünüyorum onu tanımıyorum onunla ne işim olur hissediyorum gecelik istiyor ben insanı çok iyi tanırım beni yüzüm için seven olmadı bence hep fizik boy
Vardır mutlaka ancak bunu kişinin kendisinin bilmesi pek olası değil. Pek çok davranışımızdan bihaberiz. Genelde çevremizdeki kişiler, bizi diğer insanlardan ayıran özelliklerimizi fark eder...
Farkımı benim gibi gözlerden kalbe doğru içe bakabilen bu zamanda vefayı dürüstlüğü saflığı iyiliği gerçek anlamda öz ve saflığı değer verip kadir kıymet bilen seven nadide özel insanlar anlar
Bazen enerjim çok yüksek görülebiliyor bazense de yaratıcı düşüncelerime saygı duyuluyor diye düşünüyorum. Video işlerinden falan da keyif alırım biraz, öyle diyeyim.
Böyle bir özelliğe sahip değilim diye yılacak mıyım? Asla! Yarım tencere kuru fasulye yiyerek, beni farklı kılacak ve herkes tarafından farkedilecek kazanımlarım da olmuyor değil.
Hoş sohbet mi sohbetin devam edici özelliği olması mi bilemiyorum genelde kalabalıkta farkedilmek pek benlik olmasada ışık saçıyorum galiba🥳görünmezim ben ya ne ışığı sacicam
Aşırı yıkık olduğum veya çok sinirli olduğum bir anda @ekaanunal ı gördüğüm gibi sakinlesebiliyorum ya da mutlu olabiliyorum. Bence bu beni farklı kılar sksnksnsjs