Herkesin farklı özellikleri vardır. Kimi güzel şarkı söyler, kimi güzel konuşur, kimi şiir yazar, kimi vitray yapar, kimi iğne oyası yapar, kimi güzel makyaj yapar, kimi doktor değildir ama hastası çoktur, kimi deliyi adam edemez ama adamı deli eder. Seni herkesten farklı kılan özelliğin nedir?
Benim bi becerim ya da herhangi birşeye eğilimim var mı bilmiyorum.. Ama fazla duygusalım iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bazen fazla sulugöz derler...
Kendimi hiç ama hiç sevemedim.. Aşırı özgüvensizim.. Biri bana iltifat edince ya da gerçekten iyi şeyler söyleyince ne tepki vermem gerek bilemiyorum.. Şaşırıyorum.. Çünkü o kadar kendime güvenim yokki hiçbir iste başarılı olabileceğimi düşünmüyorum..
Siteye katılma amacım da az çok buydu.. Belki bi kendime güvenim olur ya da belki bi yeteneğin vardır kesfedebilirim.. Şans Hâlâ keşfedebildigim bisey yok.. Sanırım hiçbir konuda iyi değilim...
Herkes kendine hastır. Benim farklı yönüm var mıdır bilmem ama herkesle aynı açıdan bakmadığım kesin bu dünyaya. Beni tanıyanlar bilirler zaten bunu da..
Ne sorun yaşarsam yaşayayım onu geçmişte bırakıp hayatıma sanki hiç o olmamış gibi devam edebiliyorum. Bunu herkes yapamıyor, geçmişe takılı kalan çok kişi var. Hatta ben bir sorun yaşadıktan beş dakika sonra bile o şey hiç olmamış gibi yapıp, hayata inat gülebiliyorum. Ölüm dışında her konu için bunu yapabilirim. Yapmak da zorundayım zaten. Üzülerek nereye kadar gidecek bu hayat? Sorunlar hep oldu, olmaya da devam edecekler. Sorunları kafaya takıp hayatı zindan etmektense her şeye rağmen gülmeyi tercih ederim. Hayat gülünce güzel. Diğer türlü dünyanın hapisten hiçbir farkı kalmaz.
Düşünce… Yaşam hakkındaki düşüncelerim diğer insanlardan farklıdır, onlar hayat denen bu sisteme hizmet ederken ben bunun sadece Matriks yaşamından ibaret düşünürüm. Bu hayatımda tesadüflere yer yoktur. Biliyorum, çılgınca. 😜
Beni birilerinden farklı kılan bir özelliğim yok. Benliğimde bulundurduğum çoğu özellikler başkalarının da sahip olması muhtemel olan özelliklerdir. Hepimiz aynıyız ama aynı zamanda da farklıyız...
Saydığın yeteneklere sahip değilim. Hastam çok diyecek kadar özgüvenli de değilim. Deliyi adam etmem deli deli takılırız. Ama adamı deli ederim o kesin.
Genel olarak zeki, hazır cevap olduğumu ve çok mantıklı yaklaştığımı söylerler en belirgin özelliklerim bunlar ama herkseten farklı mı değildir tek zeki insan değilim sonuçta :)
Sessizliğim. d Sessizliğin tonunu iyi ayarlama gibi bir özelliğim var. d Bir ortamda kendimi sessizlik ile yok edebilirken sessizlik ile öne bile çıkarabilirim, psikopatım abi ben askdghaskjflas
Sanatsal yeteneklerim var ve sezgisel güçlerim insanların yüzlerindeki mikro ifadelerinden her şeyi anlarım ve de gerçekten sevdiğim biri varsa onun mesela ortamda var olduğunu görmeden veya sesini duymadan hissedebilirim