Elbette hepimiz birbirimizden farklıyız ama diğerleriyle kendimi kıyasladığımda çok çok farklı yönlerim/ özelliklerim yok. Fiziksel farklılıklar dışında... Bir de belki soğukkanlı ve duygularını kontrol edebilen biri olmam sayılabilir.
Farklı olan bir yönüm çevreme göre deli dolu oluşum, aklıma eseni yapmışımdır. Lise dönemlerimde herkesten farkım bulunduğum yer küçük olmasına rağmen tabuları yıkmam. O zamanlar bizim orada kızlar bere, şapka hiç takmazdı. Ben hem bere taktım hemde şapka. Daha sonra yetmedi saçımın yarısını sarı laciverte boyadım. Ne yaptıysam ilk ben yaptım. Benim farkım buydu. Kıyafet konusunda herkesin istediği gibi değil kendim ne istiyorsam onu yaptım hep.
Fiziksel yönden bizleri diğer insanlardan farklı kılan çok şey var ancak karakteristik yönden her insanın aynı huyları, özellikleri taşıyabilmesi mümkün. Bu yüzden beni diğer insanlardan farklı kılan hiçbir şey yok. Belki yaşam tarzı olarak farklılıklar olabilir ama onda da şimdilik aklıma gelen bir farklılık yok açıkçası.
Hiçbir insan biri değil insandan farklı değildir sadece insanların yaşam şekli ve tercihleri farklıdır ama hepimiz aynıyız beni de farklı kılan bir şey yok sadece insanların anlamak istediği bir işine geldiği kadar farklı görüyorlar.
Doğalım. Bunu övmek için söylemiyorum sadece etrafıma bakıyorum ve kız arkadaşlarım erkeklerle konuşurken özellikle kibar ve seslerini inceliyor çoğu ben sevmiyorum bunu neysem oyum ve böyşe olmakdan memnunum. Bence bu benim em büyük ve en güzel özelliğim ilerde ciddi görüştüğüm erkek adayınında böyle olmasını isterim çünkü böyle olmak daha samimî.💙
Kendi kişiliğimi kendim şekillendiriyor olup başkalarının laflarına bakmadan yoluma devam edip doğru yoldan şaşmamak için bende bulunan irade, herkeste bulunan bir şey sayılmaz.
Arkadaşlarımin söylediklerini söyliyim bari. Ben kimseye hayır diyemiyorum. Ve beni günahsiz melek falan saniyorlar. Iyi kalbli, sükür eden ve dinine bağli biri oldugum icin başkalarina farkli geliyormuşum
Herkesin farklı olduğu doğrudur da bunun tek bir özellikle olduğunu ben düşünmüyorum açıkcası. Hangi özelliklerin bir araya gelmesiyle alakalı olur. Bir özellik söylecek olsam bin kişi la o bende de var diyecek, haklı olarak :)