Veya sevgili olmak istediğiniz birisi... Sadece bir olumlu ve olumsuz özellik yazmanızı istiyorum : )) Tabloya bağımlı kalmadan yazabilirsiniz...

Veya sevgili olmak istediğiniz birisi... Sadece bir olumlu ve olumsuz özellik yazmanızı istiyorum : )) Tabloya bağımlı kalmadan yazabilirsiniz...

Olumsuz özelliklerinin olmasını ister miyiz acaba lakin olmuş bir karakterse, oluru varsa o olumsuz özellikleri görmezden geliriz sevdikten sonra, hem herkesin olumsuz özelliği var, bazılarının olumsuz özelliklerini çekici kılan bir çok unsurlar var, olumsuzluk algısı herkese göre değişkenlik de gösterebilir, benim olumsuz bulduğum bir özelliğe bir başkası bayıla bayıla can atar. Tanıştığım bir kişinin saygılı, sevgili, zarif, özgüvenli olmasını isterim, tabii hijyenik de olsun, güven versin isterim, güvenebilmek. Ne istediğini bilen, adaletli, ince ruhlu, dümdüz bir insan olsun ya, dili ve kalbi aynı olsun, içi ve dışı aynı, sansürlemeden anlatsın kendini, doğaçlama, günahıyla sevabıyla, ben öyle anlatımları daha çok seviyorum, daha bi keyifle dinliyorum, aynı vakitte kendiyle barışık olsun, kendine saygısı olsun, dili ve kalbi aynı olan adamdan zarar gelmez.
Teşekkür ederim.🌺
Rica ederim 🙂
Ne olursa olsun sorun yok ben kendime uydururum onu😂😂
Rica ederim...
Cevap
3Cevap
Karakterli olsun.. zeki olsun ve güvenilir biri olsun bir de esprili biri olsun
Pratik - dürüst, kendine güvenen/yeten en başta olgun olması çok önemli..
Dürüst empati kurabilen vicdanlı merhametli saygılı anlayışlı sabırlı terbiyeli edepli ahlaklı Allah inancı olan sevdiğine sadık iyi insan
zeka. dinlesin, dinledigini anlasın, anladığına da inanıp inanmamak ona kalabilir. yormasınlar artık.
Dürüst olmalı, yalanlardan arınmış diğer gerçekleri ben düzeltirim.
Merhametli olmasi ve bencillik olmamasi
Bencil*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar