Merhaba.

Tanıştığınız kişilerin hangi karakteristik özelliklere sahip olmasını istersiniz?
Merhaba.

Tanıştığınız kişilerin hangi karakteristik özelliklere sahip olmasını istersiniz?
Benimle benzer beklentileri olsun sosyal ortamlarda, biraz uyumlu olalım yani. Konuşacak ortak konularımız olsun.. kültür birikimi olan biri olsun, ama ezmesin beni yani birikimiyle. Ezmeye çalışmasın. .
Herhangi bir karakteristik özelliğim yok bir sürü karakteristik özelliğim var buda insanlara karşı zorba olmaması, düşünce ve fikirlere saygı duyuyor olması, insanları bulunduğu konuma göre ayırıp ona göre davranmaması, tartışma içerisindeyken ses tonunu ayarlaması bu aşk ya da arkadaşlık olsun ses tonu benim için çok önemli oluyor, insanların yaşam tarzına laf etmemeli, yeri geldiği zaman haddini aşan kişilere cezasını vermeli bunu eziklik ya da güç olarak değerlendirmem savunmasız insanlarla da dostluk kurabilir hayatıma alırım ya kendini savunması için çabalardım ya da ben savunurdum.
narsisistik bütün özelliklere sahip olmasını isterdim.
şaka bir yana karşıma hem böyle ahmaklar çıkıyor. kendini beğenmişler sürüsü, zombi gibi bunun marifet olduğunu zannederek yayılan illetten muzdarip zavallılar!
bir insanda olması gereken en temel özellik empati yapabiliyor olmasıdır. bu diğer çoğu şeyi çözer. karşısındakine, kendine yapılmasını istemediği şeyi yapan insan aptalın tekidir.
Ricalar. 👏🏻
Cevap
5Cevap
Enerjik olmaları önemli. Mıy mıy sevmem
Kafa dengi olmalı iyi anlaşmalıyız
Akilli mantikli bisey olsa yeter.
Millet deliye ben akilliya hasretim... hasretten yanil tutusuyoru hatta ama hic akillisi cikmiyor karsima
Merhametli kendi ayakları üzerinde durabilen kararlı biri olsun yeter
Saygılı olmasını isterim. Saygısız olunca diğer özellikleri umrumda bile olmuyor.
Kadın edepli erkek merhametli olmalı ve her iki cins de konuşulabilir ve öğrenmeye aç ve açık olmalı
Benim arkadaşlarım, çok yönlüdür öyle seviyorum genelde bir şeye hiçbir şeye takılmamalı lazım
İnsanlarla tanışıp yeniden dostluk arkadaşlık kuracak enerjim hiç yok
Araştırmayı, öğrenmeyi seven, saygılı, güvenilir ve sempatik olmasını isterim
Kafa dengi saygılı düşünceli ve anlayışlı olmalılar.
Samimi ve vefalı olsun.
Düşüncesiz olmasın
K-pop sevmeli ve iyi olmalı.
Allah yolunda olmasına dikkat ederim.
Kafa dengi eğlenceli gezmeyi seven biri Anlayişli
Dürüst saygılı eğlenmeyi bilen merhametli
Akıllı çalışkan dürüst saygılı
İnsan olsun yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?