Sevgiliniz olacak kişinin hangi özelliklere sahip olmasını isterdiniz?
Karakterinin güzel olmasını
Eğlenceli olmasını
Dış görünüşünün iyi olmasını
Sadakatli olmasını
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgiliniz olacak kişinin hangi özelliklere sahip olmasını isterdiniz?
Ben karakterine bakarım bir de kafa uyumuna. ama kişiye göre değişir, mesela İyi iletişim kurabilme yeteneği, sağlıklı bir ilişkinin temel taşıdır. Açık iletişim sayesinde duygularınızı paylaşabilir, anlaşmazlıkları çözebilir ve birbirinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Partnerinizin duygularını anlayabilmek ve onun yerine koymak önemlidir. Empatik olmak, karşılıklı anlayışı artırır ve ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. Partnerinize saygı göstermek ve onun görüşlerine, ihtiyaçlarına değer vermek ilişkinin sağlığı için kritiktir. Partnerinize güvenmek ve güvenilir olmak, ilişkinin temel taşlarından biridir. Güven olmadan sağlıklı bir ilişki sürdürmek zor olabilir. Ortak değerler, uzun vadeli bir ilişkinin sürdürülebilirliği için önemlidir. Benzer değerlere sahip olmak, çatışmaların ve anlaşmazlıkların azalmasına yardımcı olabilir. Her iki partnerin de kendi bireysel yaşamına ve ilgi alanlarına sahip olması önemlidir. Bağımsızlık, ilişkideki dengeyi sağlayabilir.
Şıkların hepsi aslına kesinlikle olmalı. Sadece eğlence ve dış görünüşün başına bana göre yazıyorum :)
Bunlar dışında mesela bu sitede gizli olarak soru soran kadınların aksine benimle her şeyi konuşabilsin isterim. Çünkü siteyi kullandığımdan beri görüyorum ki kadınlar eşleriyle ya da sevgilileriyle iletişim kurmuyor. Gidip eşiyle açıkça konuşmak yerine geşip buraya soruyor ve saçma taktikler istiyor.
Aslında bu isteğimi zaten ben sevdiğime olan davranışımla sağlayabileceğimi düşünüyorum. Gecenin 3ünde ben be anlatıyorum ya. İnş mantıklı konuşmuşumdur ıdjfpdjflfndl
Derler ya hani;
Bir hoca tahtaya kocaman 1 yazmış.
Hoca, öğrencilerin her saydığı özellikte 1’in sonuna 0 koymuş.
Güzellik demişler, 10 olmuş.
Para demişler 100 olmuş.
Statü demişler 1000 olmuş.
Karizma demişler 10000 olmuş.
Böyle liste uzadıkça sıfırlar artmış ve sayı da katlana katlana gitmiş…
Ama kimse karakter/kişilik dememiş.
Hoca bir süre bakındıktan sonra 1’i silmiş.
1 sizdiniz. 1 karakterdir. Eğer 1 silinirse sadece işe yaramayan ve etkisiz eleman olan sıfırlar kalır!
Cevap
10Cevap
dışarıya aslan bana kedi gibi
ban harici diğer kadınlara buzdolabı duvar gibi bana mikrodalga gibi
herkese kör bana kamera gibi 😀
Aynen bende öyle olmasını isterdim. Bana karşı hep ilgili olsun sadece bana baksın beni sevsin isterim. Ben dışında hiçbir karşı cinsle samimi olmamasını isterim. Sadık olmasını isterdim...
ah hepimiz ister bunları
Karakterli, Sadakatli, İçi dışından daha güzelli olmasını
Aynen öyle karakteri güzel olsun isterim bende. Yani birde bana karşı sadık biri olsun isterdim. Benden başka hiçbir karşı cinsle samimi olmamasını isterdim ben diye düşünüyorum.
Güzel düşünüyorsun. Şahsen sadık olduğum biri var kafam rahat
Kesinlikle karakterinin güzel olmasını ve anneme babama saygılı olmasını isterim ailem benim için çok önemli ve değerlidir.
İlk ve son şık birbiriyle ilgili. İlk şıkkı işaretledim ama son şık da olur bu yüzden.
Eğlenceli olması tabii ki. Sıkıcı insanla bir beraberlik içinde olamam.
Karakteri güzel olanın ahlakı da güzel olur sadakati de
Esprili komik eğlenceli sadakatli temiz kalpli yapmacık olmaması
Aynen öyle herkes bu şekilde birini ister bence hayatında. Bende benden başka kimseyi gözü görmesin isterdim. Yani bana karşı saygılı olsun daha pek bir şey istemem ya birde sadakatli olsun.
Cıvıl cıvıl sosyalist birisi olmalı
Sadakatsizse hiç birinin anlamı yok ki.
Aynen öyle katılıyorum. Sadakatli bir insanı herkes hayatında ister. Karakteri düzgün biri değil ise ne yazık ki ben hayatımda tutamam öyle bir insanı ne bileyim ya.
Karakter diyenler çok samimi gelmedi niyeyse
Karakterinin güzel olmasını
Sadakatli olması
J. Lawrence ın kopyası gibi
Sadık bana bağlı beni seven birisi
Aynen bende öyle birini isterdim. Bana karşı hep sadık olsun sadece bana bağlı olsun sadece beni sevsin hatta benden başka hiç kimseyi gözü görmesin isterim ben. Ama ne yazık ki böyle bir erkek yok.
Öyle bir erkek var, detaya girmeyeceğim :P
Oldu da ozellik isteyecek luks mu kaldi
Karakteri güzel olsun benim olsun 😊🌺
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?