Hepsi için diyemem ama erkeklerin çoğu seks düşündüğü için ilk dış görünüşe dikkat ediyor.
Dış görünüş önemli ilk önce
Karakter daha çok önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi için diyemem ama erkeklerin çoğu seks düşündüğü için ilk dış görünüşe dikkat ediyor.
Boşuna kendini cevaplarla tatmin etmeye çalışma erkeğin doğasında ezelden beridir seks yatarr ve hep seks yatacakdır gerçeği değiştirmezsin istisnalar hariç ekkekler yatakta en önce kadının ne vereceğine bakar yok güzelsin yok şu bu hepsi hikaye gerçeği inkar eden şerefsizdir
Herkes bir gün yaşlanacak ve toprak olacak. Dış görünüş bir yere kadar ama karakter ebedi devam eder, ömrünü geçireceğin insan güzel olup... Karaktersiz olsa, nereye kadar dayanabilir insan. Ama çok güzel olmayıp, karakteri güzel olsa... Kalbine dokunur zaten ve gözün ondan başkasını görmez olur. Onunla geçireceğin bir ömür de, ilk tanıştığın gün gibi heyecanlı olup, o şekilde geçer.
bir zamanlar çok güzel bi hatunla konuşuyordum ama böyle taş gibi kadınlar bile of der bi gün evine çaya davet etti. balkon kapasının evin iç tarafında toz birikmiş yerde fayans görünmüyor. ocağı leş gibi her tarafı yağ bi bardak nescafe içtim kaçtım evi temiz olmayana kalkmıyo :D
Utancımdan gittim ocağı temizledim
bak şimdi ilgimi çektin :D
Cevap
10Cevap
Ben karaktere bakarım ama çoğu insan dış görünüşe bakar
Bence de öyle ama burada anket sonuçlarında karakter derler
Dış görünüş önemli tabiki dışı güzel içi kötü olan da var tam tersi olanda var içini görmediğimiz için dış görünüş
Dış görünüş önemli tabiki
Şahsen ben içini çok önemsiyorum
Sadece cinsellik amaçları
Hepsi için diyemem ama bence de büyük çoğunluğu cinsellik düşündüğü için ilk aklına gelen yani dış görünüşü önemsiyor
Evet öyle
disini begenmedigin seyin icine bakiyon mu sen?
Dis görünüz maalesef
dış görünüş tabi
Kakak
Karaktr
Çok çırpındın azmine hayran kaldım
Bizde kolay pes etmek yoktur gülüm 😃
Ikisine de eder
Dış evet
Karakteri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?