Ne kadar koyun, keçi inek varsa saydım ama bana mısın demiyor 😏

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
Ne kadar koyun, keçi inek varsa saydım ama bana mısın demiyor 😏

#𝓐𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝓴𝓮𝓮𝓹 𝓼𝓶𝓲𝓵𝓲𝓷𝓰
O kadar basit ki. Hayatımda hiç uykusuzluk çekmedim. Bunun tek ve garanti çözümü var, o da: vücudu olabildiğince yormak. Egzersiz, yürüyüş, açık havada yapılan her türlü eylem. Uyuyamadığım tek bir gece yok. Olduğu yerde uyuyakalanlardanım ben. Bedenim yorgunluk içinde.
Koyun saymak falan uyku getirmez saçma bol yoğurt ye ayran iç sarımsak ye ben sarımsak ben yemem ama benim sevgilim sarımsak yediği zaman bi anda uyuyup gidiyor
Ayran ve süt 🥛 içmeni öneririm.
Yatmadan bir yarım saat önce hamurlu yiyecekler yemeni tavsiye ederim. Çok hızlı uyku yapar.
Pizza 🍕, kek, kurabiye 🍪 vb…
Rica ederim. 😘
Onları çitten atlatmak yerine sırıkla yüksek atlama yaptırabilirsin. Hem daha estetik, hem de gerçek ötesi altyapısı ile kafanda canlanması için daha kolay bir aktivite olur.
Cevap
29Cevap
Yaa canım bu bende çok fayda ediyor umarım sende de eder iki üç sayfa kitap oku yatağın için de hemen uyku basıyor bir dene istersen
tamam canım umarım işe yarar
Ne yaptın , hangi tavsiyeyi denedin ve ne kadar işine yaradı , yoksa işine yaramadı mı? Buraya bunları yazar mısın?
Benimde uykum gelmiyor hiç bu saatlerde bende bıraktım artık.. uykum gelene kadar bir şeylerle oyalanıyorum.. dizi falan izle bence
Korku filmi açayım olmazsa, korkudan uyurum belki 😏...
Aç aç sdfs
Ben kafası yastığa değdiği anda uyuyan biriyim. Hiç küçük baş hayvan saymadım. Uyuyamamak nasıl birşeydir bilmiyorum
Bence uykun yoksa uyuma boş ver zorla gelecek değil ya 😄
Dinle iyi geliyor 😇
Var tabi sabah 7 de kalk aksamina 10 11 gibi bayilirsin :d
Bende dün geç uyudum saat 2e kadar uyuyamadım yerimde döndüm durdum😂
Aç YouTube'den bir yağmur sesi, tak kulaklığı direkt uykuya dalarsın 😌👌
Öylemi diyorsun, deniyorum hemen
Kesinlikle 😌👌
Beyninize komut vermeyi bırakın. Odanın ısısını düşürün, rahatlatıcı bir müziğe, karanlık bir ortam da eşlik ederse bu buhranlı uyku isteğiniz son bulabilir.
Duş iyi gelebilir bir de yoğurt yiyebilirsin ya da süt içebilirsin bunlar da rahat uyumanı uykunun gelmesini sağlayabilir karanlık ortamda telefonu şarja takıp gözlerini kapatmayı dene sonra belki işe yarar :)
Yorgun insan daha iyi uyur , bir dövüş sporuna başla ve ögrendiğin teknikleri ayakta duramayacak kadar yorumuna kadar ya da kollarını kaldıramayacak yorumlana kadar çalış. Bu arada ayıptır söylemesi başka şekildede yorgun düşebilirsin, mastürbasyon gibi ama onuda tercih etmezdim bu tür sebep için.
Bu:
Rab can verdi beden'e, uykuda can canani öldürdü.. üfle
Enbiya, üfledi ney'i uyku mest etti ruhunu.
Kedinle oyna bol bol 😃
Uyutma derim ben 😃
Zorla uyumaya çalışmak daha çok strese neden olur o yüzden bence yatağa uzanarak telefondan bir şeyler izle uyuya kalırsın.
Bende bu aralar çok zor dalıyorum uykuya ya. Asmr videoları seyredip meditasyon yapıyorum. Dene belki sende de işe yarar kuzum
telefona çok bakmamak, çünkü cidden telefon ışığı uykunun gelmesini engelliyor
O koyunların sırası mı yanlış? Uff şimdi onu düşünmekten uykum kaçacak bu gece de..
Yok ama kendi kendine masal anlat ben yapiyorirm uyukum geliyor 👍👍🤭🤭🤗
Sıcak bir duş ve ılık bir bitki çayı ardından genelde kolaylıkla uyuyabilirim.
Silva metodları, Betty Erickson oto hipnoz tekniği.
Melatonin Melisa aldım aktardan biraz iş görüyor gibi
Denemekten zarar gelmez internetten alma ama güvenilir bir aktardan al
Uykuya dalmanın formülü çok fazla düşünmemek ve hayal kurmamaktan geçiyor olsa gerek..
Orgazm ile biten mastürbasyon... Uyumanı sağlayacak hormonlar salgılatır. Bu saatte verebileceğim en iyi tavsiye bu.
Yatağa uzanıp kitap okumaktan etkili yöntem bulamadım daha
YouTube de Erdoğan'la Bahçeli'nin birbirine hakaret ettiği videoları izle mışıl mışıl uyursun
Var mı? Bana tam da şu an lazım 😄
Ceviz zarından çay yap iç rahatlatır ayrıca papatya çayı
Güne erken başlamalısın
Süt içmek iyi geliyor
Benim her günüm uykusuz geçiyor farketmiyor
Keşke bilsem de söylesem
Uyumadan önce kuran okuyabilirsiniz
sıcak duş mastürbasyon kitap okuma
Bende ayni sorun var uyyamiyorum
Güzel uyku müzikleri var onlardan dinle.
film seyredebilirsin
Duş al uyumadan önce
Koyun say😀
Benimde gelmiyo ya
Şimdide geri yerlerine girmelerine saya
Asmr izleyebilirsin
Müzik aç dinlerken uyuyorsun
Ayakları da say
Yoğurt ye yat
Ben masal dinlerim
Kitap oku.
Manyakmisin gece vakti inek keci koyn sayiyorsun