Açık saçık kızlara Allah iyi zengin denk getiriyor benim yıllardır hayalim tesettür modeli olmaktı. Geçen yaz aramış bırakmıştım bi kere 98 suç kayıtlı bi dolandırıcıya denk geldikten sonra. Ve o 98 suç kayıtlı bana otelde misafir edileceksiniz diyip evinde sabah kadar bekletti ben adamla tokalaşmadım bile ama aradan 2 yıl geçmesine rağmen annem bana o aç köpek benden 20 yaş büyük adamla iftira attı sürekli namussuz dedi bana neler yaşadığım iğrenç annem yüzünden. Bu adam bana birden yazdı tesettür modelliği arayışı devam mı diye evet dedim dedi boyunuz kaç 1.70 dedim bilgilerinizi atın gerisi sorun değil uçak biletini ben alırım dedi her hafta sabit 5 bin tl alırsınız her haftasını çekim olur dedi fiziğiniz olağanüstü dedi bana kaç yaşında gösteriyorum dediğinde 29-30 dedim 28 dedi ben 23 yaşındayım en fazla 5 yaş büyük olur ama sonra haftasonu çağırmadı 3 haftasonu yaptı bunu oysa ona tüm travmalarımı anlatmıştım anlatmadan önce de ama boşuna anlatmış olmak istemiyorum ben beklentiye girerim demiştim anlat demişti anlattım felan sonra işte 3 haftasonu da çağırmadı çok bekletmişim ya belim incecik kalçam büyük ağlıyorum ya din biri benden adını soyadını sordu bu adamın söyledim ben adam numarasını buldu doğru olduğu anlaşıldı yani ve 31 yaşında dedi iğrenç.23e 28 olur ama 31 olmaz ve bana üzerine hiçbir şeyi yok dedi adama ben bunu soramadan adam 3 haftadır silmeyen adam beni ngellemiş bugğn böldüyse birden ben de normalden bunları yazdım cevap vermedi neden bu kadar kötüler ya

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer