Kişilik & Karakter Ben 24 yaşındayım karşımdaki erkek 36 sıkıntı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birinden hoşlandım 36 yaşında olur mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Ben 24 yaşındayım karşımdaki erkek 36 sıkıntı olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arada çok yaş farkı var anlaşmazlık illaki olur 1 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben doğru bulmuyorum. 0 17 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Evde kalmadım tercih ettiğim hayatı yaşıyorum. Siz bunu meziyet sanın. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Saçma kırılgan masküleniten umrumda değil. Sen de reelde muhatap alacağım bir insan profili değilsin. Keyfine bak. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Önyargın güzelmiş, dedim ya yüzyüze muhatap alacağım tip değilsin. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Harika bir önyargı daha. Kim olduğunu bilmem mümkün değil ama ne olduğunu biliyorum sen de kanıtlamaya devam ediyorsun. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ne düşündüğün inan umrumda değil, kaldırım taşından daha değersiz bir varlıksın kendini çok önemseyip fikir belirtmeye uğraşma yani. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kaliten belli daha fazla belli etmesen mi? Bu siteye de yazık. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bunu sana neden açıklayayım kaldırım taşı kadar değerin yok canlı olarak bu dünyada diyorum sen cevap bekliyorsun benden. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Çarpsana * Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ben de sorun yok senin kalitene ithafen bir hitaptı Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Sabahtan beri aynı kelimelerle yerlerini değiştirerek cümle kuruyorsun bana mı söylüyorsun bunları. İyiymiş. Yorumla virginlove +1 yıl Yo orada soruyu tekrarlıyorum herhalde öyle olacak, ne mezunusun sen tahsilin ne? Üni okudun mu bari Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bu seni neden ilgilendirsin ki? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Diplomalarımı donanımımı sersem madalya mı takacaksın hayırdır? Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yukarıyı tekrar oku. Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl 👍👍👋👋 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Sen artık bi engeli hakettin bence hayırlı olsun 🌸 Yorumla virginlove +1 yıl Evet gönder gelsin Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Olur tabii 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. olur.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arada çok yaş farkı var anlaşmazlık illaki olur
Ben doğru bulmuyorum.
Evde kalmadım tercih ettiğim hayatı yaşıyorum. Siz bunu meziyet sanın.
Saçma kırılgan masküleniten umrumda değil. Sen de reelde muhatap alacağım bir insan profili değilsin. Keyfine bak.
Önyargın güzelmiş, dedim ya yüzyüze muhatap alacağım tip değilsin.
Harika bir önyargı daha. Kim olduğunu bilmem mümkün değil ama ne olduğunu biliyorum sen de kanıtlamaya devam ediyorsun.
Ne düşündüğün inan umrumda değil, kaldırım taşından daha değersiz bir varlıksın kendini çok önemseyip fikir belirtmeye uğraşma yani.
Kaliten belli daha fazla belli etmesen mi? Bu siteye de yazık.
Bunu sana neden açıklayayım kaldırım taşı kadar değerin yok canlı olarak bu dünyada diyorum sen cevap bekliyorsun benden.
Çarpsana *
Ben de sorun yok senin kalitene ithafen bir hitaptı
Sabahtan beri aynı kelimelerle yerlerini değiştirerek cümle kuruyorsun bana mı söylüyorsun bunları. İyiymiş.
Yo orada soruyu tekrarlıyorum herhalde öyle olacak, ne mezunusun sen tahsilin ne? Üni okudun mu bari
Bu seni neden ilgilendirsin ki?
Diplomalarımı donanımımı sersem madalya mı takacaksın hayırdır?
Yukarıyı tekrar oku.
👍👍👋👋
Sen artık bi engeli hakettin bence hayırlı olsun 🌸
Evet gönder gelsin
Olur bence abin yaşında adam.
Arada kuşak farkı var sıkıntı
Olur tabii
olur..
Yuh 😂
fark varmış çok