Benden birisi ilgi beklediği zaman daha soğuk olurum ve uzaklaşırım. Duş alırken dişlerimi fırçalarım. Açken tatlı yemeyi sevmem. Tepkilerim tuhaf gelebilir bazen insanlara.
İsim memleket yürüme tarzı takıntım var. Ön yargılıyım. Pratik olmayan imsanlara evden hemen çıkılmamasına kapıya çıkınca asansörü pratikçe çağırmayan insanlara el yeteneği olmayan yapamayanlara çok sinirim bozuluyor. Merdivenden kırıta kırıta çıkanlara ayak sürtülmesine gıcık oluyorum. Bencil abartılı tepki veren, çingenelerden farlı olmayacak derecede savunmacı insanlara da katlanamıyorum. Kısaca
Yemeği ve tatlıları sadece küçük çatal ile yerim, üç dört yastıkla uyurum, uyumadan önce mutlaka parfüm ya da vücut spreyi falan sıkarım ve bunu hep yapıyorum. Gece ölürsem güzel kokayım falan diye herhalde.. 😂😂
- ayrı yazılan -de -mi -ki eklerinin doğru yazılmaması durumunda kafayı çizmek. - alkol alınca sadece tek sayılı bardaklarda kafayı bulmak.- uyumak için mutlaka tv' nin açık olması.- her bir lokma acılı yemek yediğimde bir kere hıçkırmak.- konsantrasyonumun son raddesinde bir şey yazarken (candan bezdirmeye yatkın cinstense) bir yerden sonra nefes alıp "cu-cu-cu-cu-cu" diye beş "cu" sesinde geri vermeye başlamak.
Ev dağinıkken uyuyamam temizleyip öyle uyurum uyurken yastik kullanmam yastiksiz uyurum yatiggim oda karanlık olmali ses olmamali uyumadan önce şarki dinleyip uykuya dalmadan önce şarkıyi kapatir öyle uyurum
Var hemde çok biraz takıntılıyım ve düzeni severim ve mutfağa kimse girmesin ben temizlik yaparken ya da odaları toplarken çok sinirleniyorum 😅😅 Ve yüksek sese biraz hassasım 🤫🤫🤫🤭🤭
Islak mendil aldığımda paketi kapatmam Birisi iki sayı söyleyip veya dediğinde ne olursa olsun hep çok olanı seçerim Günüm yatağımı topladıktan sonra başlar bazen 9 bazen 19