KENDİ OLAN BİR İNSAN KENDİNİ SEVEN BİR İNSANMIDIR? KENDİNİ SEVMEYEN BİRİ GERÇEKTEN SEVİLMEZ Mİ?

Ben gayet kendi olan bir insanım hatta en yakın arkadaşım bile benim en çok kendim olma mı seviyor o konuda iyiyim ama kendimi sevmiyorum yani aslında buna kendimi sevmiyorum demek biraz yanlış. Herşeyim güzel bir yüzüm güzel değil tatlı bir insanım iyi bir insanım da fiziğim de güzel herşeyim güzelken yüzüm niye güzel değil mesala diye hep böyle düşünüyorum sadece yüzümü sevmiyorum ve bide saçlarım kıvırcık seviyorum sadece kabarıklığını sevmiyorum, sadece bu ikisini sevmiyorum saçım kabarık olmasa ve yüzüm güzelleşir sivilceler falan gitse okey ben kendimi öyle bir severim ki, ama bazıları falan diyor ki kendini sevmezsen kimse seni sevmez diyorlar ama bence bu doğru değil çünkü ben yüzümü sevmiyorum ve bana bakan çok kişi var ve arkadaş olarakta seviyorlar. Yüzümü falan sormayın göstermiyorum yani "Kendisi olan birisi kendini seven birimidir? " ve "Kendinde sadece bazı yerlerini sevmeyen biri gerçekten sevilmez mi?"çünkü ben hem kendimim hem de kendimi sevmiyorum yani yüzümü. Lütfen dürüst olun TEŞEKKÜRLER...

KENDİ OLAN BİR İNSAN KENDİNİ SEVEN BİR İNSANMIDIR? KENDİNİ SEVMEYEN BİRİ GERÇEKTEN SEVİLMEZ Mİ?